Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ceo turnir nas ne ide sut i natempira se sve kako treba protiv amera. i onda odigramo onakvu 4/4, gde nista nije htelo da udje, a njih ukakise neki teski kosevi.

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

Bogdanu su dve trojke izasle iz obruca u poslednjoj cetvrtini a Curri-ju je ona kljucna setala po obrucu i usla, kakav bedak. I opet je utakmicu resio jedan sut na kraju, ona duga dvojka Duranta. Bili smo u igri do zadnjeg minuta utakmice.

Edited by Micko8

Imam dovoljno godina pamtim gadne poraze, znam da će proći ali sveže pa još voza. 

Tešim se da bi protiv fra pali, bili brutalno pokradeni i tako... 

44 minutes ago, Cash said:

Biče bolje kad zveknemo Amere popodne. :)

Nema ništa od toga...Noloovim zlatom smo poništili sve ostale potencijalne medalje...Jebiga, tako je kako je...

3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

ceo turnir nas ne ide sut i natempira se sve kako treba protiv amera. i onda odigramo onakvu 4/4, gde nista nije htelo da udje, a njih ukakise neki teski kosevi.

Kako nije htelo da uđe, pogađalo se je i u poslednjoj četvrtini. Jedino nisu ušle trice Bogdana i Dobrića, to je moralo da uđe jbg. 

pogadjalo se, istina... doduse s njihove strane :D

nista, bice sladje kad ih napenalimo u LA! ja se vec spremam :D 

Sa Švabama će biti baš mučno za gledanje i onaj protivnik Nindža kornjača će po običaju da podivlja.

Inače gospodin Zurapović sudi BiH ligu, čeka ga veseo doček.

edit: Kako uvijek ubace nekog indijanca iz Amerika da sudi i da nam jebe kevu. Protiv turaka je bio neki lik iz Portorika, Hondurasa, tako nešto...

Edited by Jesper23

2 minutes ago, freakns said:

pogadjalo se, istina... doduse s njihove strane :D

nista, bice sladje kad ih napenalimo u LA! ja se vec spremam :D 

I ja se mislim. Jokić 33, Bogdan 35, a King će valjda da splasne kad napuni 43.

Biće to u redu.

Kakvo usrano jutro.

Ništa sem foruma nisam gledao posle utakmice, sad vidim Dobrića kako plače. Naježio sam se. Nije to loša emocija nego tinktura života. Vidiš to i znaš da bi sa likom mogao i u rat i na more.

Posto sam u totalnom out odlucim jutros da prodjem malo kroz americke medije i reddite.

Niko ni najmanju pohvalu nije dao za nasu igru ili tim.  Oni kao da su sa duhovima igrali.

Ma već sredinom druge četvrtine je bilo jasno da se nejač i ljudi lošijeg zdravstvenog stanja trebaju udaljiti od TV. Izgibosmo ovako. Pravo niotkuda nagnali smo jedan od najjačih i najodvratnijih timova koji se pojavio na OI, što se nije moglo bez drame i tragedije završiti, znajući da će pojaviti obavezna sudijska pomoć i da će naša fizika biti u nekom trenutku ogroman hendikep. 

Uzeli su nas na čist nedostatak kiseonika, što obavezno dovodi do pada koncentracije. 

Jebiga Jokara igrao 38 minuta, da je igrao protiv Yveyde pa bi crko

Naterali smo ih da odigraju na gornjoj granici. Pre utakmice sam se nadao da imamo neke šanse ako odigraju na donjoj.

Nestvarno smo odigrali. 

Verovatno ima boljih trenera od Karija, al ovaj njegov trenerski put, od Bormija, preko Indijanapolisa, triplete, promocije Bjelice u plejmejkera da se iznenadi Bosna, pa crtanja Petru fucking Popoviću na parketu, do sad ovoga.... Ako nista, najunikatnija karijera ikad.

12 minutes ago, bags said:

Posto sam u totalnom out odlucim jutros da prodjem malo kroz americke medije i reddite.

Niko ni najmanju pohvalu nije dao za nasu igru ili tim.  Oni kao da su sa duhovima igrali.

Isto...

I zato mi je krivo što ih nismo drknuli.

0 rispekta od običnih gledalaca.

Background Picker
Customize Layout