Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Milutinov je pravio odlicne blokove u drugom poluvremenu, dve ili tri trojke su bile direktno njegova zasluga.

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

23 minutes ago, Heaviside said:

@Budja

gkavni razlog naše slabije odbrane u 4/4 su četiri faula jokića. embid nas je tu napunio, ostalo je bilo kao i do tada. uz to smo igrali slabiji napad, a kad promašuješ trojke i gubiš lopte to otvara protivniku priliku da igra brže. dodati malo i naš umor i vasu umesto alekse koji je igrao utkamicu života, a sa druge strane borbu za goli život najboljih igrača sveta i to ti je to. i pored toga bi dobili da nas je malo pogledala sreća ili sudije i zato se svi fokusiraju vruće glave na naše otvorene šuteve.

Hvala.

2 minutes ago, Heaviside said:

Treba Jokara da ga ispoštuje sledeće godine i dođe na euro basket. I zbog sebe i zbog bogdana i zbog ostalih momaka. Zaslužuju jedno zlato i sa Jokićem su najbolji u Evropi. 

Apsolutno, a najvise zbog Bogdana. Veliki je igrac, zasluzio je da uzme jedno zlato. Cak i kada je mogao igrao je sa osakacenim timovima. 

Teo i Bogdan ❤️

6 minutes ago, Heaviside said:

Treba Jokara da ga ispoštuje sledeće godine i dođe na euro basket. I zbog sebe i zbog bogdana i zbog ostalih momaka. Zaslužuju jedno zlato i sa Jokićem su najbolji u Evropi. 

Trebao bi ali mi je je tesko da zamislim da ce se on opet cimati na leto. Verujem ja da on voli ove momke ali da bude odvojen od konja ,da prolazi pipreme itd. on na zalost nije taj tip igraca, ove se godine su se potrefile Olimpijske igre pa je dosao. Steta sto nema mindset Pau Gasola, imali bi do sada po nekoliko zlatnih medalja sa EP i SP.

Edited by Micko8

Prosle godine u finalu nam je falila Dobric da dobijemo, ove godine smo imamo njega I Jokica bronza ne sme izostati.

5 minutes ago, Heaviside said:

Da molimo Boga da Denver kiksne u plejofu sto ranije, da ima vremena da izdivlja jedno mesec dana, pa se onda odmori od divljanja i taman na pocetak priprema..

Just now, Jimmy Kowalski said:

Da molimo Boga da Denver kiksne u plejofu sto ranije, da ima vremena da izdivlja jedno mesec dana, pa se onda odmori od divljanja i taman na pocetak priprema..

Ja se sve nešto nadam da se i njemu osvaja to zlato. 

1:25:10

open3 for kd, and 1

svatko bi to rekao

posle kada ide usporeni, vidis da je faul bio pre suta

a oni dobiju loptu, 14 sekundi na satu i ubace jos jednu trojku

ono sto je cudno jeste da se momak ne cudi tome ... lakers nation :D 

jbg, njima nije ni cudno sto koriste aplikaciju za izbegavanje beskucnika

Ma navijamo da Denver uzme, opet je bio najbolji na terenu. I to je naša titula.

Nema mnogo boljih košarkaških kadrova od onih kad se Bogdan naljuti. 

1 minute ago, cedo said:

1:25:10

open3 for kd, and 1

svatko bi to rekao

posle kada ide usporeni, vidis da je faul bio pre suta

a oni dobiju loptu, 14 sekundi na satu i ubace jos jednu trojku

ono sto je cudno jeste da se momak ne cudi tome ... lakers nation :D 

jbg, njima nije ni cudno sto koriste aplikaciju za izbegavanje beskucnika

Biće svega naravno, al ja sam očekivao i gore suđenje.

30 minutes ago, ToniAdams said:

I Milutinov jbg, svaki koš su dali preko njega, i makar da je tukao nego ni to

I meni je tako izgledalo, zato me i zanima da li neko mogao da ga menja, naravno, uz drugaciju postavku odbrane.

2 minutes ago, kralj said:

Biće svega naravno, al ja sam očekivao i gore suđenje.

jesi li ti ikada u zivotu video da posle kosa i faula (da ne kazem faula i kosa, kao sto je bilo) ide lopta sa strane i 14 sekundi ?

5 minutes ago, Heaviside said:

Ja se sve nešto nadam da se i njemu osvaja to zlato. 

Kad ga budu pitali na kraju sledece sezone, reci ce cuveno da ne zna i da jos nije odlucio. I onda cemo celo leto nagadjati hoce li ili nece..

1 minute ago, cedo said:

jesi li ti ikada u zivotu video da posle kosa i faula (da ne kazem faula i kosa, kao sto je bilo) ide lopta sa strane i 14 sekundi ?

Da. 

• Author
  • Popular Post
13 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Kari igra coveka uvek, a sad spremi oni zonu samo za ovu utakmicu i izgledalo je dobro.

Samo što to nije spremio za dva dana, ovo je imao u planu ali nije pokazivao.

Kao što voli da kaže @harper lee, Kari je više košarke zaboravio nego što su svi ostali selektori naučili u karijeri.

Background Picker
Customize Layout