Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Tužan sam. Ponosan i oduševljen, ali baš tužan. Ova tekma ide u moj lični Panteon uz pobedu nad USA iz Indijanapolisa 2002, finale vs Lietuva 1995, finale Atlante 1996 i neprežaljeni okršaj SFRJ sa živim Draženom vs DreamTeam...

Forza!

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

bas nije fer sto smo izgubili. tuga

• Author
Just now, Heaviside said:

ti i ja smo nemači pojma realno

(Skoro) svi smo ali nas to ne sprečava da pametujemo. Mi ne znamo nikakve detalje koje oni tj Kari zna, evo sad smo tek čuli i da je Milutinov pod temperaturom igrao.

Mr Valk pustio ponovo da gleda, kao "sad će hladne glave", ali zapravo verujem da se nada da ćemo ovaj put da pobedimo.

Samo da se skupe sad i pobede Nemce i to je to

Mene sad tek stiglo. Na tugu mislim. Do sad sam bio fasciniran kosarkom i samom utakmicom, sad me stiglo ovo drugo. 

Edited by Sludge Factory

• Popular Post
9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Na kraju smo odigrali najbolji utakmicu koji je neko odigrao protiv Amerike kada su u najjacem sastavu 

Pa alooo, malo li je??? Meni sasvim dovoljno.

U potpunosti smo povratili onaj respekt koji su imale sve one velike jugo ekipe, ceo svet je gledao. Ni Spanci na vrhuncu nisu ovako blizu došli. Ponos do neba

Zao mi je Bogdanovica sto karijeru verovatno nece zavrsiti sa nekim zlatom. Ima pun kurac srebrnih medalja ali fali to zlato.

Edited by Micko8

Just now, Valkyrie said:

Mi ne znamo nikakve detalje koje oni tj Kari zna, evo sad smo tek čuli i da je Milutinov pod temperaturom igrao.

glasom mute nikolića on

pa fto je igrao?

a i onaj malina, što je ćutao jezik mu se okamenio. što senilnom piroćancu nije vikao na uvo da je zaboravio aleksu na klupi

malina je kriv

:fantom:

• Popular Post
9 minutes ago, Micko8 said:

Ja bi igrao sa cetiri niska igraca i Jokicem barem bi u napadu bili opasniji:D Ne moze Milutinov da cuva Lebrona jbg.

Lebron je dao pretezak kos preko Milutinova gde je ovaj odigrao savrsenu odbranu. Nema 5 igraca na svetu koji bi dali kos u toj situaciji.

3 minutes ago, spaceploitator said:

Pa alooo, malo li je??? Meni sasvim dovoljno.

U potpunosti smo povratili onaj respekt koji su imale sve one velike jugo ekipe, ceo svet je gledao. Ni Spanci na vrhuncu nisu ovako blizu došli. Ponos do neba

Malo je jebi ga, imali smo ih, kontrolisi utakmicu…

3 minutes ago, Micko8 said:

Zao mi je Bogdanovica sto karijeru verovatno nece zavrsiti sa nekim zlatom. Ima pun kurac srebrnih medalja ali fali to zlato.

Treba Jokara da ga ispoštuje sledeće godine i dođe na euro basket. I zbog sebe i zbog bogdana i zbog ostalih momaka. Zaslužuju jedno zlato i sa Jokićem su najbolji u Evropi. 

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Lebron je dao pretezak kos preko Milutinova gde je ovaj odigrao savrsenu odbranu. Nema 5 igraca na svetu koji bi dali kos u toj situaciji.

Ono je bilo nestvarno.

4 minutes ago, Micko8 said:

Hoce, na Eurobasketu sledeceg leta

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Slazem se ali nije samo odbrana u pitanju , bili smo previse zgusnuti u napadu sa dve petice. Ne kazem da je Milutinov bio katastrofalan, u prvih 3,4 minuta poslednje cetvrtine je odigrao sasvim kvalitetno. Posle toga je trebalo da ga izvadi iz gre, barem se meni tako cini.

Inace, i mene je kari iznenadio onom zonom koji ga pratim 30 godina, a kamo li strucni stab USA koji je gledao samo pripremno period i takmicenje. Kari igra coveka uvek, a sad spremi oni zonu samo za ovu utakmicu i izgledalo je dobro. Odlicno smo spremili. utakmicu.

Background Picker
Customize Layout