Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja ne znam sto smo se uhvatili tolko za Jokicevu cetvrtu, trebalo je da nastavimo isto kao celu tekmu, ako mu daju petu, nastavljamo hrabro i sta sad, sto je koji k.. i poveo onog Plavsica nego kad se desi tako nesto? Cak bi bolje bilo i da su izbacili Jokica a da smo opet izgubili jer bi jasno bilo da su navukli (i ovako je jasno).

Edited by JohnnyD

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

1 minute ago, ToniAdams said:

I Milutinov jbg, svaki koš su dali preko njega, i makar da je tukao nego ni to

Jbg, tu cenim da nije bilo izbora jer je petrušev crko, a nije ni da su dali svaki koš preko njega. Zapravo mislim da je Kari našao tu interesantno rešenje i prolazila je jedno vreme takva odbrana. Napravili smo i razliku sa njim u toj ulozi u prvom poluvremenu. 

To je sve sada hindsight, trebali smo Embida da tucemo kao.vola u kupusu on nas je napunio

Ovo amerikancima nije najbolji tim koji su poslali na internacionalna takmicenja ali jeste ubedljivo najbolji suterski. Bas su zajebani kada udju u seriji, svaka greska u odbrani se skupo placa. Sva sreca sto im ove novije generacije igraca suterski uopste nisu tako dobri kao ovi matori sto su na zalasku svojih karijera.

Edited by Micko8

4 minutes ago, Heaviside said:

Jbg, tu cenim da nije bilo izbora jer je petrušev crko, a nije ni da su dali svaki koš preko njega. Zapravo mislim da je Kari našao tu interesantno rešenje i prolazila je jedno vreme takva odbrana. Napravili smo i razliku sa njim u toj ulozi u prvom poluvremenu. 

Ja bi igrao sa cetiri niska igraca i Jokicem barem bi u napadu bili opasniji:D Ne moze Milutinov da cuva Lebrona jbg.

Edited by Micko8

20 minutes ago, fancy claps said:

jbte kako sam se smorio. nista gore na olimpijadi nije moglo da se desi. ali jbga, zivimo u americkoj imperiji i samo smo plot point u njihovim uspesima i sportskim herojstvima. ko cavic protiv felpsa. prosto ima nesto sto nam ne da.

E to je tačno to, to je taj osećaj :sad: S tim što je ono sa Čavićem bila bezočna krađa, a ovo je...prosto jebeni stvarni život.

Mislim da je četvrta lična Jokića presudila, to je energetska mina koja nas je izbacila iz koloseka. 

Sve čestitke, nemam zamerke, ali ne mogu da prežalim. Da smo dobili, bilo bi to, što neko reče, utakmica da se o njoj govori dok je košarke. 

Ovako...ništa.

• Popular Post

francuzi će moći samo da seru. i oni znaju i mi znamo, a oni znaju da i mi znamo ko igra najbolju košarku na svetu trenutno

zato je bitno da dobijemo švabe, a i zbog prošle godine

Amerima sledi smena generacije, Tatum Buker I Ant ce igrati na sledecim Igrama, ostali tesko.

55 minutes ago, Ayatollah said:

umesto Gudure

Ne prihvata se. Gudura je svoje mesto zaslužio, SFRJ or not.

Just now, Micko8 said:

Ja bi igrao sa cetiri niska igraca  i Jokicem barem bi u napadu bili opasniji:D

I ja bih brate ili bih probao sa dedom, ali ti i ja smo nemači pojma realno

• Popular Post

Sve što smo trebali, uradili smo. Od Karija pa nadalje, prvi sam urlao za tajmaut, al napravismo 5:0 u nastavku.

Ovo je savršena partija ovog tima. baš nema smisla bilo šta sem dubokog naklona.

Embid i Durent dva najodvratnija lika otkako je NBA košarke.

Just now, Heaviside said:

I ja bih brate ili bih probao sa dedom, ali ti i ja smo nemači pojma realno

Ja zaboravio da Deda postoji. :D

Just now, kralj said:

Sve što smo trebali, uradili smo. Od Karija pa nadalje, prvi sam urlao za tajmaut, al napravismo 5:0 u nastavku.

Ovo je savršena partija ovog tima. baš nema smisla bilo šta sem dubokog naklona.

Veceras to nije bilo dovoljno, jednostavno to je zivot.

Nema veze i ako ne bude kolajna, ovo je najbolji poraz od 1389. naovamo 

Vise me ne bole Istanbul 2010. 

Edited by Ratamahatta

Background Picker
Customize Layout