August 8, 2024Aug 8 Svaka vama cast otvorim temu, procitam dve stranice, iznerviram se od flesbekova, odem popijem vode i umijem se hladnom vodom, 8 new pages
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Choda said: Ma nabijem na kurac i Fibu I Uleb sto pustaju amatere da upropaste najveci sportski dogadjaj na Olimpijadi. Da l si lud, da su sudile ozbiljne sudije, na poluvremenu bi bilo nerešeno.
August 8, 2024Aug 8 Author 5 minutes ago, Micko8 said: Da je Dobric pogodio onu otvorenu trojku , mozda bi momentum opet otisao na nasu stranu. Ipak mislim da je Bogdanovic trebao da sutira u tim momentima iako je Dobric imao bolju poziciju za sut. Zašto? Dobrić je pre toga ubacio svašta, realno je iskidao čovek utakmicu i sad da se na njemu kola skrše kao krivcu zajebi. 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sve ću prihvatiti sa mirom kada budem saznao zašto vasilije, a ne zapaljeni aleksa Jbt sve je bilo na max-u i aleksa i ognjen, pa i petrušev od gudure sam priznajem očekivao ovako nešto, on ima najveća muda u ovom timu (da smo imali 5 sek zadnji napad na -2 ja bih bio najsigurniji da on to šutne) Ovde si mogao da pročitaš i da su Guduri napokon "izrasla muda", tako neku glupost. Gudurić je svakakav ali ako nešto ima to je petlja.
August 8, 2024Aug 8 Just now, kralj said: Da l si lud, da su sudile ozbiljne sudije, na poluvremenu bi bilo nerešeno. Pa nismo mi vise tukli od njih
August 8, 2024Aug 8 Just now, kralj said: Da l si lud, da su sudile ozbiljne sudije, na poluvremenu bi bilo nerešeno. Ne zato što su ovi navlačili na nas, nego što bi oni navlačili za njih.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Micko8 said: Jel nas bosnjo ostetio ili onaj meksikanac ili odakle je vec??? Qrve podaničke
August 8, 2024Aug 8 11 minutes ago, Budja said: E, jebi ga. Ako tako postavis stvari, onda je isto pitanje a ko je izgubio tih 17 razlike? I 2:0 uopste nije isto, bilo bi, recimo, 2:0 i 4:1 u petom setu. Pokusavam da razumem sta se desilo, i da neko kosarkaski to objasni, a ima vas koji to mozete, ali bice analiza sutra. Da je usla barem jedna trojka, e da nije bilo faula Jokica nisu kosarkaske analize. Ako neko ima podkast od dva sata ili ovde pise post od tri kilometra pa ubaci komentar oko Micica i Avramovica, ok. Ako je nekome glavni komentar i jedna recenica koju ima da kaze na utakmicu - pu, sto nije ubacio Avramovica nego Micica, a mnogima je to komentar, nemam sta da kazem osim da je Era Ojdanic bio u pravu. Moj komentar je - BRAVO, BRAVO, PONOS!
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, goofs said: Sudije u FIBA imaju prava da gledaju samo ko je izbacio loptu u aut, prejaki kontakt koji bi rezultovao namernim faulom i da li je šut upućen pre isteka vremena. Sve ostalo se ne gleda, preko pola nije moglo da se gleda. Ma nisam mislio samo na tu konkretnu situaciju, nego generalno. Ceo turnir malo malo vidis sudije kako stoje ispred televizora i nesto vecaju, a veceras bas da se namesti da ne bude ni jedna takva situacija.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Valkyrie said: Zašto? Dobrić je pre toga ubacio svašta, realno je iskidao čovek utakmicu i sad da se na njemu kola skrše kao krivcu zajebi. Ovde si mogao da pročitaš i da su Guduri napokon "izrasla muda", tako neku glupost. Gudurić je svakakav ali ako nešto ima to je petlja. Just now, Valkyrie said: Zašto? Dobrić je pre toga ubacio svašta, realno je iskidao čovek utakmicu i sad da se na njemu kola skrše kao krivcu zajebi. Ovde si mogao da pročitaš i da su Guduri napokon "izrasla muda", tako neku glupost. Gudurić je svakakav ali ako nešto ima to je petlja. Ma nemam zamerku za Dobricevu igru, samo mi je krivo sto nisu usle te trojke , imali smo otvorene suteve jbg.
August 8, 2024Aug 8 Ja veceras jedino mogu da zaspim sa mindsetom da ce ovo biti dovoljan motiv Jokicu da igra u LA, to je univerzum u kome biram da zivim sledece cetri godine.
August 8, 2024Aug 8 Dobro je išao taj Dobrićev šut, imala je pravac ali za trunku prejako. Bio je i onaj Filipov floater sa ivice reketa što se nećkao pa izašao iz koša.
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, 1n54jd3r said: Oni koraci nesudjeni Embida, ona Bogdanova vracena lopta na nasu polovinu...sve "sitnice" ali na ovaj rez imaju ogroman uticaj Zapravo, najvise mi zao sto Dobric nije ubo onu otvorenu trojku. To bi nama vratilo momentum a amere bas dodatno unervozilo. Pobegli su sa lopate, svesni su veoma toga, iako verovatno nece priznati svi. Ima tu još materijala, ne može sad da se kaže da je skandalozno suđenje ali kao neko domaćinsko suđenje jeste bilo. Pre svega su pustili tuču na Jokiću, a njemu su izmislili jedan faul i još jedan svirali kakav lebronu nikad ne bi. Lebronu 3-4 faula dali za oštar pogled. Tek na to dolaze te očigledne greške tipa koraci i preko pola. Al jbg, to je što je.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Valkyrie said: Zašto? Dobrić je pre toga ubacio svašta, realno je iskidao čovek utakmicu i sad da se na njemu kola skrše kao krivcu zajebi. Ovde si mogao da pročitaš i da su Guduri napokon "izrasla muda", tako neku glupost. Gudurić je svakakav ali ako nešto ima to je petlja. Gudura, zapravo ima i previše petlje. Kao Hrvati u Dučićevom citatu. Danas je bio genijalan, kao i svi. Vidim ljudi seru po Vasi. Čoveka hapsili Holidej i Vajt. Treba tu naći dribling glava da se digne.
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, kralj said: Da l si lud, da su sudile ozbiljne sudije, na poluvremenu bi bilo nerešeno. To je u redu, ocu da gledam kosarsku sa krstenim sudijama.