Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Propuštena prilika da pustim 357 jedna je Srbija kurvi je mnogo u kafani i da okačim swag Pešića МАЛО ИХ ИШИБАЈТЕ po internetu... Odoh se zabiti u zid 😣

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

Kari, LeBron I Durent su igraci koji su obelizili zadnjih 20 godina Nba, Tatum I Ant koji su glavni igraci NBA finalista ove godine su statisti u ovoj ekipi. Bronza se mora uzeti a bogme I Euro 2025.

u DNVR baru svi navijali za Srbiju...u sred Kolorada :D eno ih smoreni skoro kao posle game7 protiv Minesote

Ne postoji ekipa na svetu kojoj Nahbar treba više nego Dončić, alo bre, koja rasprava :lol: 

Nema tu priče o stilu igre kad postoji razlika u klasi

slično ko pre neki dan na 3x3 topiku kao da li bi jokić dominirao da sad krene to igra 

Just now, 1n54jd3r said:

u DNVR baru svi navijali za Srbiju...u sred Kolorada :D eno ih smoreni skoro kao posle game7 protiv Minesote

I ja čitam, jebeni carevi. Debeli ih je preobratio sve jbt. 

Just now, Sludge Factory said:

Kakva izjava, cela, alal vera stvarno. 

Jedini Stiv koji je zaslužio državljanstvo a ne onaj vozniak prevara

Just now, Mil@n said:

I ja čitam, jebeni carevi. Debeli ih je preobratio sve jbt. 

Plus ljudi obicno vole te underdog price:)

3 minutes ago, Hele said:

Najbolja utakmice u istoriji nase reprezentacije, a komentari su da je Pesic trebao Avrama umesto Micica.

Pa taj Pesic je napravio ovo sve, valjda on zna sta treba, pun mi nas je kurac vise 🤣

Dokle, ali dokle vise?

Covek pripremi i vodi mec da ih zamalo dobijemo i opet ne valja.

Era Ojdanic je bio u pravu.

Aman, zaman.

Da smo izguibli cetiri razlike u sve vreme egal utakmici, onda ok.

Ali je, naravno, logicno da se pitas sta se to desilo da te dobiju +17 u poslednjoj cetvrtini, nakon -13 u trecoj. Nije rec o pljuvanju Pesica uopste.

7 minutes ago, Budja said:

Pa i ne radi u kontinuitetu. Ali dovoljno je jednom Curry, drugi put Durant, i tako redom...

O tome je rec.

U manjim reprezentacijama to se desi jednom u pet utakmica, kod ovih ce svaki put neko drugi da proradi za 70%, kada neki drugi ne moze vola da ubode. Njihov sut za tri je bio na 50%, dakle, neko je isao i na 30% (nas sut je 39%).

Da, slažem se da imaju bolje igrače od svih ostalih, ako je to ono što pokušavaš da pokažeš. Niko to ne spori.

Hvala Bogdanu što je zabio lakat Embidu u usta to mi je isto hajlajt

2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Realno, picke i debili, ali ajde.

Zamisli da je obrnuto kako bi gledali na njih.

Ne pratim nba, da li se Lebron i tamo ovako odvratno ponaša?

Just now, sasailic said:

Ne pratim nba, da li se Lebron i tamo ovako odvratno ponaša?

Da. Ali večeras je posebno. Na svaku odluku su skakali svi. Odvratni su maksimalno. 

Background Picker
Customize Layout