August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Hele said: Guduric ima sut za tri na turniru 8,3 posto. Ponovicu, 8,3 posto. Ali, evo sa'će. Od 25 pokusaja, dao dvije trice?
August 8, 2024Aug 8 Garantujem da na treningu Gudura ne šutira ispod 60% za tri lagano, što samo govori koliko ne može da podnese mentalno teret igranja za repku. Srećom, pronašao se koliko toliko u odbrani.
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, borris_ said: Od 25 pokusaja, dao dvije trice? 1/12 Mada, meni je on protiv AUS bio odličan. Prošle godine je odlično odigrao četrvrtfinale i polufinale, nadajmo se da će i ove biti tako. A onda u finalu trojka iz kornera za titulu. Edited August 8, 2024Aug 8 by Milošica
August 8, 2024Aug 8 2 od 24, za ostalo se slazem. Nikad nisam hejtovao Guduru, ali ovo je bas zajebana situacija. Lik sutira 2 od 24, a opet ne mozes i ne smes reci igracu koji igra na 2/3 da ne sutira. Narocito ako je sam. Onda ce ga i ostavljati, a dole ucvrstiti odbranu. Gudura mora dubacuje i to je to.
August 8, 2024Aug 8 6 minutes ago, Mil@n said: Garantujem da na treningu Gudura ne šutira ispod 60% za tri lagano, što samo govori koliko ne može da podnese mentalno teret igranja za repku. Srećom, pronašao se koliko toliko u odbrani. Nije samo u odbrani, ubacio je preko deset u QF sa tako očajnim šutem za tri uz dobru odbranu. Kažem, bila bi to zverska partija da je pogodio neku otvorenu trojku.
August 8, 2024Aug 8 jao sta bih dao da pobedimo amere. ne secam se kad sam neku sportsku pobedu toliko zeleo i istovremeno ne mogu da zamislim kako mozemo da ih pobedimo. bukvalno cu istetovirati jokicev logo ako se to desi. misim necu jer ne volim tetovaze i nikad ne bih tetoviro logo niti bilo sta sto ima veze sa sportom, sacuvaj boze, ali bih bio jako jako srecan.
August 8, 2024Aug 8 23 minutes ago, Hele said: Guduric ima sut za tri na turniru 8,3 posto. Ponovicu, 8,3 posto. Ali, evo sa'će. frapantan podatak. inace, bogdan ima 48%, dobric 50% iza njih je jedan od dva razloga zasto izgledamo kako izgledamo- vasa blizu 37%, jovic 30%, vanja 25%, avram 22% i jokic 20%. petrusev nije ubacio izgleda daklem, ako umesto 32ipo% budemo imali oko 40-50% za tri i 60ak% za dva, mozemo da pricamo o tekmi
August 8, 2024Aug 8 Mislim da će Vasa biti odličan ponovo. Svi će biti odlični što je vrlo interesantno.
August 8, 2024Aug 8 22 minutes ago, uini said: frapantan podatak. Ma nije tolko, ili se zajebavas? Premali je uzorak, samo 4 tekme. Ako bi samo par tekmi (sto ne danas i u finalu ) sutirao recimo 3/4 kako ume u klubu, to bi vec bilo 35%
August 8, 2024Aug 8 ne znam kakve su to gluposti da su amerikanci individualno bolji na pleju, jokic je najbolji organizator igre na svetu na beku, bogdan je najbolji bek fiba kosarke krila, ajd da kazes da tu ameri imaju neku prednost u vidu lebrona, duranta i tejtuma nad dobricem i vanjom cetvorka, amerikanci i nemaju pravu cetvorku, lazne (drzave) se ne priznajum dakle bolji smo i tu centar, iluzorno i govoriti, jokic je ne samo najbolji centar, vec igrac na svetu dakle, ne samo da smo bolji po pozicijama, nego nije ni neizvesno lagano dobijamo
August 8, 2024Aug 8 Spriceri mora da budu ladni..od rose i od sodu.. To znaci..p'n'r mora da bude tecan i tacan..i da ga odrade Jokara i Avram. Ovaj snimak je taktika za veceras.