August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Cash said: Dok Dončić fula dve tri trice Ameri pobegoše na 10. Nama bi mnogo više legao danas šuter poput Nahbara recimo. Dali smo 15+ trojki, šta će nam još jedan šuter? Treba nam igrač koji ume da iskreira poene za sebe ili ekipu, tako da debeli i Bogdan mogu da sednu na klupu i odmore. A Luka je u tome među tri najbolja na svetu.
August 8, 2024Aug 8 9 minutes ago, Milošica said: E da, bez da zvučim nadmeno ali mislim da moje godine nemaju veze sa tim, ovaj USA tim >>> USA 2002. tim. O, da. I OI>>>>>>SP.
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, samo_opusteno said: U nekoj paralelnoj realnosti sada hiljade ljudi diljem srpskih gradova slavi pobedu, trubi, svira... Montiraju se video bimovi za finale, svi zivi prate. Nakon zlata pravi se nikada masovniji docek za zlatne kosarkase, Djokovica, vaterpoliste... Ja palim auto..teram na Dedinje..i ispisavam se na portirnicu, cuvara i kapiju americke ambasade..
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, harper lee said: Nisam siguran da su ti timovi bili bolji od ovog koliko sam siguran da su ostali bili mnogo dalje od Amerikanaca nego sto su sada. Veceras je igrao najbolji igrac na svetu ali nije igrao u dresu SAD vec u dresu Srbije. To je bilo nezamislivo i 1992. i 1996., sta god mi misli o onoj jugoslovenskoj reprezentaciji koja nije odigrala to finale zbog raspada zemlje. Jugoslavija 1992. godine bi izgubila u Barseloni, mada bi to verovatno bila jedna od top 5 utakmica u istoriji košarke. Današnja Jugoslavija pitanje da li bi izgubila.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, SNARC said: Ja palim auto..teram na Dedinje..i ispisavam se na portirnicu, cuvara i kapiju americke ambasade.. Nemoj da nosiš bilo šta što liči na samostrel, nervozni su nešto čuvari ovih dana... Edited August 8, 2024Aug 8 by Ayatollah
August 8, 2024Aug 8 Just now, Ayatollah said: Daj bre, pa ne bi Dončić u ovakvoj reprezentaciji igrao kao što igra u Dalasu ili Sloveniji. Sa Dončićem u timnu, sigurno ne bismo imali današnjih Jokićevih 0/6 za tri. Ja nekako mislim da bi se dva kosarkaska genijalca lako razumela na terenu. Ali ne vredi spominjati Doncica u kontekstu nase reprezentacije, nikada nije bio ni blizu da zaigra za nas.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Milošica said: Uopšte to ne mislim. Ja prvi hejlujem LeBrona igrački, a napisao sam post kakav sam napisao. Ma ok, nego ja sad racionalisem malo te vruce, potencijalno glupe izjave igraca pobednika. A, mediji ce svakako na svoj nacin da ubace dozu senzacionalizma. Lebronisha me nervirao u toku utakmice, pre svega tom nekom arogancijom, malko je nekako pathetic. Posle kad se pozdravljao sa nasima, jbg kul mi sve. Jbg, bukvalno ih je minut delio od panic moda i poraza, izvukli su se i sad i oni seire malo.
August 8, 2024Aug 8 Najbolja utakmice u istoriji nase reprezentacije, a komentari su da je Pesic trebao Avrama umesto Micica. Pa taj Pesic je napravio ovo sve, valjda on zna sta treba, pun mi nas je kurac vise 🤣 Dokle, ali dokle vise? Covek pripremi i vodi mec da ih zamalo dobijemo i opet ne valja. Era Ojdanic je bio u pravu.
August 8, 2024Aug 8 Dal ste realni, ekipa koja u isto vreme ima debelog konjusara i malog debelog bečkog konjusara može bilo sa kim da igra na koš više, to niko ne može da čuva
August 8, 2024Aug 8 Just now, Ayatollah said: Nemoj da nosiš samostrel, nervozni su nešto čuvari ovih dana... Ako mi treba advokat, necu traziti telefonski poziv..nego dozovlu da udjem na forum
August 8, 2024Aug 8 Zašto posle ovakve utakmice ja ovde moram da čitam da nam je falio Lučić da dobijemo utakmicu, zašto mi to radite na ovu muku
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Stiv Ker: Srbija je bila savršena, jedna od najboljih utakmica u mom životu Uvek se ponasao gospodski.. Naravno, Ker je laf. Ali nije ni imao mnogo izbora. U pravu je Harper kad kaže da smo isceđeni, jbg, radila ozbiljna cediljka i nas koji smo gledali i njih koji su igrali.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Micko8 said: Ja nekako mislim da bi se dva kosarkaska genijalca lako razumela na terenu. Ali ne vredi spominjati Doncica u kontekstu nase reprezentacije, nikada nije bio ni blizu da zaigra za nas. Momak je slovenački patriota, i za to najdublje poštovanje.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Ayatollah said: Daj bre, pa ne bi Dončić u ovakvoj reprezentaciji igrao kao što igra u Dalasu ili Sloveniji. Sa Dončićem u timnu, sigurno ne bismo imali današnjih Jokićevih 0/6 za tri. Upravo tako. Plus bi i drugi igraci imali bolji pogled, pogotovo Bogdan, jer je Doncic tesko zaustavljiv jedan na jedan a vrhunski je asistent, morale bi odbrane da se fokusiraju na njega i Jokica. Mislim, bezveze je cela prica koju sam na zalost ja pokrenuo ali hajde da ne teoretisemo sa nahbarima i dragicima, sa Doncicem bismo imali u timu dvojicu od pet zvanicno najboljih kosarkasa na svetu ove godine.