August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, Milošica said: E da, bez da zvučim nadmeno ali mislim da moje godine nemaju veze sa tim, ovaj USA tim >>> USA 2002. tim. naravno, nije ni blizu može da se poredi sa 92 i 96, ali teško da može definitvno da se kaže jer su druge ere i mnogo veća razlika je tada bila u odnosu na ostale repke
August 8, 2024Aug 8 U nekoj paralelnoj realnosti sada hiljade ljudi diljem srpskih gradova slavi pobedu, trubi, svira... Montiraju se video bimovi za finale, svi zivi prate. Nakon zlata pravi se nikada masovniji docek za zlatne kosarkase, Djokovica, vaterpoliste...
August 8, 2024Aug 8 Kada mi je juce ortak poslao vic: "Kako se kaze Dobric na engleskom? > Guduric", znao sam da ce Gudura da bude resavac ovde i second coming of Milan Gurovic. Dacu sebi veliku slobodu da dam malu zamerku Pesicu sto nije Guduru stavio na kraju kada se sve odlucivalo. Mislim da ne bi masio, cak ni iz coska, to je takav tip igraca koji ce da usere do kraja onda kada sere, ali ce da dobije i pravi Dream Team onda kada ga krene.
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Budja said: E, sad, zasto se igralo sa dva teska centra? Koja je tu ideja? Zato sto smo imali ukupno tri visoka igraca koji ovo mogu da igraju zbog povrede Jovica.
August 8, 2024Aug 8 Originalni Dream team je za mene licno bio precenjen. Mezdzik i Bird su prakticno bili penzioneri plus jedan igrac je bio sa koledza. Jesu dobijali sve ekipe sa po 30+ razlike ali konkurencija je bila bas slaba tada. Njihov tim iz 1996 je za mene licno najkvalitetniji koji su ikada poslali na OI. Najbolja centarska linija u istoriji kosarke, odlicni defanzivci na svim pozicijama, sa dobrim suterima. To je bio kompletan tim. Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 Sta li ste sve pisali Svaka cast ovoj reprezentaciji Srbije, dubok naklon za sve prikazano veceras
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, harper lee said: Ne zajebavaj, majke ti. Jedan od tri najbolja igraca na svetu koji bez problema pegla 40 minuta po utakmici jer je jak kao zver. Voleo bih jednom u zivotu da vidim pik njega i Jokica generalno, da to vidim u dresu Srbije svrsavao bih u serijama. Dok Dončić fula dve tri trice Ameri pobegoše na 10. Nama bi mnogo više legao danas šuter poput Nahbara recimo.
August 8, 2024Aug 8 16 minutes ago, kralj said: Pa šta da radim, meni ta utakmica ama baš ništa ne znači. Dobro ispraznilo te i to je ok. Ali treba da dobiju utakmicu za bronzu zbog sebe i zbog mladjih. Da je odigraju posteno. Otreses prasinu sa kolena i dovrsis posao jer si profi. Doci ce neki novi klinci. Ovakve utakmice su motiv klincima da se bave sportom. Em imamo «fiziku», em volimo ovaj sport.
August 8, 2024Aug 8 6 minutes ago, Heaviside said: Naravno da je sranje da šutneš 70% trojke na 14 šuteva u jednoj utkamici. Ne postoji igrač koji to može da radi u kontinuitetu, pa ni Kari. I to što nekoga prosere ne znači da nije zazlužio pobedu kao što izgleda misle ovi što su izgleda poslednji put videli loptu iz daljine u gimnaziji na času fizičkog. To samo znači da je neko šutirao bolje nego obično i ništa više. Pokidao čovek danas i držao uz Lebrona svoj tim u životu. Priključio se i Embid kad su Jokiću svirali četvrti i to je to. Svaka i njima čast, pobedili su skoro savrešenu Srbiju. Pa i ne radi u kontinuitetu. Ali dovoljno je jednom Curry, drugi put Durant, i tako redom... O tome je rec. U manjim reprezentacijama to se desi jednom u pet utakmica, kod ovih ce svaki put neko drugi da proradi za 70%, kada neki drugi ne moze vola da ubode. Njihov sut za tri je bio na 50%, dakle, neko je isao i na 30% (nas sut je 39%).
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, radisa said: jeste... Ali ovaj usa tim <<<1996<<<1992... Nisam siguran da su ti timovi bili bolji od ovog koliko sam siguran da su ostali bili mnogo dalje od Amerikanaca nego sto su sada. Veceras je igrao najbolji igrac na svetu ali nije igrao u dresu SAD vec u dresu Srbije. To je bilo nezamislivo i 1992. i 1996., sta god mi misli o onoj jugoslovenskoj reprezentaciji koja nije odigrala to finale zbog raspada zemlje.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Moonwalker said: Dobro ispraznilo te i to je ok. Ali treba da dobiju utakmicu za bronzu zbog sebe i zbog mladjih. Da je odigraju posteno. Otreses prasinu sa kolena i dovrsis posao jer si profi. Doci ce neki novi klinci. Ovakve utakmice su motiv klincima da se bave sportom. Em imamo «fiziku», em volimo ovaj sport. Moguće da si u pravu, al ako ih bilo kakva bronza bude motivisala više od ovog danas, ja to ne razumem. Nemam ništa protiv naravno.
August 8, 2024Aug 8 Popular Post Stiv Ker: Srbija je bila savršena, jedna od najboljih utakmica u mom životu Uvek se ponasao gospodski..
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, Ayatollah said: Hoću samo još nešto da kažem - večeras je razbijena fama kako najbolju američku reprezentaciju ne bi mogla da pobedi ni reprezentacija ostatka Sveta. Da je ovaj naš tim imao nekog Kalinića ili Lučića, pa možda i da Jović nije bio bio povređen, mi bismo vrlo verovatno dobili ovaj meč. E sad, zamislite našpanovanu reprezentaciju u kojoj igraju Dončić, Bojan Bogdanović, Vučević, Šarić, umesto Gudure, Milutinova, Plavšića itd. Da ne širimo priču na igrače koji nisu iz ex-YU. Prvi put ikada čujem za ovu famu
August 8, 2024Aug 8 Just now, Cash said: Dok Dončić fula dve tri trice Ameri pobegoše na 10. Nama bi mnogo više legao danas šuter poput Nahbara recimo. Daj bre, pa ne bi Dončić u ovakvoj reprezentaciji igrao kao što igra u Dalasu ili Sloveniji. Sa Dončićem u timnu, sigurno ne bismo imali današnjih Jokićevih 0/6 za tri.