August 8, 2024Aug 8 E da, bez da zvučim nadmeno ali mislim da moje godine nemaju veze sa tim, ovaj USA tim >>> USA 2002. tim.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Nikodije said: Vi koji ste u stanju da pišete na forumu tokom ovakve utakmice ste neka posebna vrsta heroja ili govnara, nisam siguran Ovde smo hiperventilirali, zato smo izbegli infarkt, za razliku od tebe.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Nikodije said: Vi koji ste u stanju da pišete na forumu tokom ovakve utakmice ste neka posebna vrsta heroja ili govnara, nisam siguran Reci im niki
August 8, 2024Aug 8 Just now, Milošica said: E da, bez da zvučim nadmeno ali mislim da moje godine nemaju veze sa tim, ovaj USA tim >>> USA 2002. tim. jeste... Ali ovaj usa tim <<<1996<<<1992...
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Milošica said: Ali govna sve tako "suptilno" rade. Ne samo u sportu. Civilizacija kurac moj, svi smo mi divljaci. Da, da i sve je kao sportski i eto u formi bantera, a loze se opako, more mrš
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Milošica said: E da, bez da zvučim nadmeno ali mislim da moje godine nemaju veze sa tim, ovaj USA tim >>> USA 2002. tim. Bolji je i od onog iz 2006 godine, onog iz Tokija. Samo su im takozvani reedem timovi bili kvalitetniji od ovoga u poslednjih 20 godina ,i to samo zbog godina 3,4 igraca koji igraju i sada na visokom nivou. Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 5 minutes ago, goofs said: Kukamo nad tim trojkama i par lopti koje su se izmigoljile iz koša jer su to bile realne šanse koje smo imali. Ovaj američki tim je napadački najpotentnija selekcija možda i od originalnog Dream Teama, tih 32 poena je bilo za očekivati, i samo to što smo ih spustili ispod 100ke je podvig za sebe. Mi nemamo dugačku klupu, samo dva igrača koji mogu da iskreiraju bilo šta u napadu, čak ni kad Micić to radi ne izgleda baš idealno, dok ovi drugi to kad rade izgleda baš jalovo. Jasno je bilo da ćemo 4/4 dočekati umorni i da tražimo svoju šansu u nekom nadmudrivanju i tu smo za dlaku ostali kratki. Za jedan taj šut koji smo imali. Sta znam. Meni se ne cini tako. Jedan sut ovamo, tamo, to je u redu kada se ulazi izjednaceno u cetvrtinu. Ako imas 13 poena viska, onda sa solidnom odbranom zavrsavas posao i napad nije bitan. Meni se cini da su imali previse slobodnih usteva sa poludistance (Emibild). Sad, pretpostavljam da je umor veci faktor u odbrani nego u napadu, ali onda, valjda, prilagodis se tome i zrtvujes poene za veci ucinak u odbrani. Aleksa in Bogdan out, ili tako nekako. E, sad, zasto se igralo sa dva teska centra? Koja je tu ideja?
August 8, 2024Aug 8 Just now, radisa said: jeste... Ali ovaj usa tim <<<1996<<<1992... Moja teorija je da je ovo=96. a da bi 92. kad se uzmu u obzir motivacija, godine nekih igrača itd. izgubio od ovog njihovog.
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, Milošica said: Ali govna sve tako "suptilno" rade. Ne samo u sportu. Civilizacija kurac moj, svi smo mi divljaci. Jos ste pod utiskom, proci ce. Zamisli gomilu gnoja koja bi pukla ovde da smo dobili.
August 8, 2024Aug 8 Niko nikad nije odigrao savršenu utakmicu, mi smo sad bili na korak od toga. Kakav bre Luka, momcima ogroman rispekt. Evo stvarno ne mogu da se setim da je 1 tim odigrao bolje u skladu sa mogućnostima.
August 8, 2024Aug 8 Hoću samo još nešto da kažem - večeras je razbijena fama kako najbolju američku reprezentaciju ne bi mogla da pobedi ni reprezentacija ostatka Sveta. Da je ovaj naš tim imao nekog Kalinića ili Lučića, pa možda i da Jović nije bio bio povređen, mi bismo vrlo verovatno dobili ovaj meč. E sad, zamislite našpanovanu reprezentaciju u kojoj igraju Dončić, Bojan Bogdanović, Vučević, Šarić, umesto Gudure, Milutinova, Plavšića itd. Da ne širimo priču na igrače koji nisu iz ex-YU.
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, Cash said: Sa Donćićem mi bi danas glatko pukli 20 razlike. Nama bi recimo za večerašnju utakmicu mnogo više značio 1 Dragić iz 2017. Da smo njega imali rutinski bi ovo dobili. Ne zajebavaj, majke ti. Jedan od tri najbolja igraca na svetu koji bez problema pegla 40 minuta po utakmici jer je jak kao zver. Voleo bih jednom u zivotu da vidim pik njega i Jokica generalno, da to vidim u dresu Srbije svrsavao bih u serijama.
August 8, 2024Aug 8 Just now, MeanM@ said: Jos ste pod utiskom, proci ce. Zamisli gomilu gnoja koja bi pukla ovde da smo dobili. Uopšte to ne mislim. Ja prvi hejlujem LeBrona igrački, a napisao sam post kakav sam napisao.
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Budja said: E, sad, zasto se igralo sa dva teska centra? Koja je tu ideja? Jedino što mi pada na pamet je da je Milutinov trebao da glumi AG-a i dobija te pasove ispod koša kod konstantnog udvajanja Jokića. Jedino je problem što je ovaj više lopti ispustio nego što je uhvatio. Mnogo je bio nesiguran. Ne znam šta bi mogao da bude drugi razlog, AUS nas je na skoku u napadu i pored njih dvojice ubila u pojam. Edited August 8, 2024Aug 8 by Mil@n
August 8, 2024Aug 8 USA tim iz 96 je imao najbolji duo u košarci ikada, dva najbolja centra ikada, Pejtona, Hila, Barklija, budimo ozbiljni jebiga