August 8, 2024Aug 8 8 minutes ago, Mil@n said: Ne. Presudilo je što su oni verovali, nisu pali, digli odbranu u poslednjoj 4tini, pridavili nam plejeve (Bogdanova preko pola je možda i rešila meč) i dali sve jebene šuteve, dok Jokara igra sa 4 lične dok su i on i svi ostali na aparatima. a i to bih voleo da vidim da li je bila bogdanova ili odbrambena izgubili smo zbog jokiceve cetvrte licne u napadu koji nikako ne moze da vredi 6 poena mozda bi izgubili svakako, ali to je bio prelomni momenat vise ta cetvrta licna no bonus tri poena za amerikance ali svakako odlucujuci momenat utakmice nama u cetvrtoj nije trebalo nista drugo do agresivnog jokica da dobijemo, a i ovako smo bili u utakmici do kraja sa ta tri poena + na kontu stvari bi bile mnogo povoljnije svakako znaci, pored zatrpavanja panamskog kanala, zelim da se pokvare sve lionske kobasice, vino diljem francuske da se napravi sirce a litvanci da izgube smisao za kosarku Edited August 8, 2024Aug 8 by cedo
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Ayatollah said: Daj jebote, izgubimo u infarkt završnici od jednog od 5 najboljih timova ikada sastavljenih, i sad smo toliko razočarani da nas ne zanima utakmica za bronzu. Da je pre utakmice neko rekao da ćemo da izgubimo 4 razlike od Amera, 2/3 foruma bi odmah potpisalo takav poraz. Ma nisam razočaran, zadovoljio sam se ovime. Ja sam se nadao, ima forumskih tragova... Naravno da za života ne bih potpisao ikakav poraz. Čemu to služi, zaboga?
August 8, 2024Aug 8 Just now, harper lee said: Za sve je ovo kriva ona slovenacka krava koja nije dala Doncicu da igra za zemlju iz koje mu je otac. Ovo fora ili stvarno postoji ta prica? Luka je uvek u patriot fazonu "mi Slovenci!"...
August 8, 2024Aug 8 Prvi put u životu sam osetio da mi nije dobro gledajući neku utakmicu, negde sredinom 4/4. Stvarno mislim da sam bio na ivici infarkta ili možda čak imao neki lakši oblik. Jebem ti život i sport i sve.
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, Midžeta said: I ESPN se lozi, i Obrva daje neke izjave kvazi, tacno cu da navijam da Jabusele.nekog baci na patos Ali govna sve tako "suptilno" rade. Ne samo u sportu. Civilizacija kurac moj, svi smo mi divljaci. Edited August 8, 2024Aug 8 by Milošica
August 8, 2024Aug 8 Elem kakvo crno razočarenje, 35 minuta najbolje igre posle indijanapolisa. Ja ću ovo makar toliko pamtiti do kraja života.
August 8, 2024Aug 8 Just now, ToniAdams said: Elem kakvo crno razočarenje, 35 minuta najbolje igre posle indijanapolisa. Ja ću ovo makar toliko pamtiti do kraja života. Ovako.
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Nikodije said: Prvi put u životu sam osetio da mi nije dobro gledajući neku utakmicu, negde sredinom 4/4. Stvarno mislim da sam bio na ivici infarkta ili možda čak imao neki lakši oblik. Jebem ti život i sport i sve. Meni proradio gastritis u drugoj cetvrtini i to kada smo ih punili , pa sam prestao da gledam 4,5 minuta , popio lek i onda sam mirno pratio do kraja Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 15 minutes ago, Budja said: To je rezultat odbrane, mozda su dve bile siljenje, ostalo je rezultat suteva u poslednjim sekundama jer nije moglo pod kos ili prodor. 17 minutes ago, Mil@n said: Evo ja kažem da je sralo Karija. Sralo jeste izraz sa basketa, al fakat se prosrao ovu utakmicu. Ok, ako se za nekoga ne može reći da ga sere za tri je on, ali sranje je možda i pitanje tajminga pošto je na turniru postizao do sada ovoliko poena: 11, 3, 8, 7 pa sada 36. Znači za 33 minuta je dao više poena nego na svim utakmicama do sada i još 7 preko toga. U prvoj utakmici šutirao trojke 7-3. U drugoj 6-0. U trećoj 6-2 u četvrtoj 1-0. Tako da nabijem i njega na onu stvar. Znam da sam besan i da pišem rant postove, ali pomaže mi da se malko bolje osećam... Naravno da je sranje da šutneš 70% trojke na 14 šuteva u jednoj utkamici. Ne postoji igrač koji to može da radi u kontinuitetu, pa ni Kari. I to što nekoga prosere ne znači da nije zazlužio pobedu kao što izgleda misle ovi što su izgleda poslednji put videli loptu iz daljine u gimnaziji na času fizičkog. To samo znači da je neko šutirao bolje nego obično i ništa više. Pokidao čovek danas i držao uz Lebrona svoj tim u životu. Priključio se i Embid kad su Jokiću svirali četvrti i to je to. Svaka i njima čast, pobedili su skoro savrešenu Srbiju.
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, harper lee said: Za sve je ovo kriva ona slovenacka krava koja nije dala Doncicu da igra za zemlju iz koje mu je otac. Sa Donćićem mi bi danas glatko pukli 20 razlike. Nama bi recimo za večerašnju utakmicu mnogo više značio 1 Dragić iz 2017. Da smo njega imali rutinski bi ovo dobili.
August 8, 2024Aug 8 Vi koji ste u stanju da pišete na forumu tokom ovakve utakmice ste neka posebna vrsta heroja ili govnara, nisam siguran
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, 1n54jd3r said: Ovo fora ili stvarno postoji ta prica? Luka je uvek u patriot fazonu "mi Slovenci!"... Ma, zajebavam se. Pricala je ona u jednom intervjuu da je kidisala na Luku da igra za Sloveniju ali decko je tamo rodjen pa i treba da igra za njih. Kurac bi nas iko dobio s njim i Jokicem, pa da Vilta Cemberlena dignu iz groba.