Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 minute ago, kralj said:

Pa jbg, nije ovo repasaž kajaka. Ovo je jedna od najvećih utakmica u istoriji našeg sporta. 

Ma daj, pa bas bi bio bedak da posle Australije i ovog veceras ostanu bez medalje, bronza bi bila mega dojajana, bez obzira sto ovo veceras boli 

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

jos samo ovo i necu vise da davim

odo da spavam i sanjam kako se utakmica zavrsila posle trece cetvrtine

dakle, da nam je neko pre utakmice rekao: stef ce trojke gadjati 9/14

a jokic, bogdan i micic zbirno 5/23

koji bi rezultat na kraju pretpostavili?

vrovatno da smo izgubili 30+ razlike :D 

Zvanični profil Usabasketball koji stavlja "No Joke" u komentaru pobede.

Majku vam jebem iskompleskiranu.

Edited by Milošica

Gledacu sa uzivanjem snimak utakmice gde gazimo amere 3 i po cetvrtine a oni svi sa izbezumljenim pogledima:D

Edited by Micko8

1 minute ago, kralj said:

Pa šta da radim, meni ta utakmica ama baš ništa ne znači. 

Daj jebote, izgubimo u infarkt završnici od jednog od 5 najboljih timova ikada sastavljenih, i sad smo toliko razočarani da nas ne zanima utakmica za bronzu.

Da je pre utakmice neko rekao da ćemo da izgubimo 4 razlike od Amera, 2/3 foruma bi odmah potpisalo takav poraz.

jel bilo?

12 minutes ago, Budja said:

Meni jos uvek nije jasno, zasto se fokusirate na promasene trojke. Primili smo 32 poena u cetvrtoj.

I nisu to bili posledica gubljenja lopti, i neke straobalne serije. Svi nasi napadi su isli do kraja, bilo je i skokova u napadu. Problem je sto u postavljenoj odbrani nista nije odbranjeno.

Hocu reci, nije problem u 15 datih koliko u 32 primljenih, sto, valjda, u teoriji moze bolje da se kontrolise.

image.png.8a13ca090e0d3c652c1eee4e419eb894.png

Kukamo nad tim trojkama i par lopti koje su se izmigoljile iz koša jer su to bile realne šanse koje smo imali. 
Ovaj američki tim je napadački najpotentnija selekcija možda i od originalnog Dream Teama, tih 32 poena je bilo za očekivati, i samo to što smo ih spustili ispod 100ke je podvig za sebe.

Mi nemamo dugačku klupu, samo dva igrača koji mogu da iskreiraju bilo šta u napadu, čak ni kad Micić to radi ne izgleda baš idealno, dok ovi drugi to kad rade izgleda baš jalovo. Jasno je bilo da ćemo 4/4 dočekati umorni i da tražimo svoju šansu u nekom nadmudrivanju i tu smo za dlaku ostali kratki. Za jedan taj šut koji smo imali.

6 minutes ago, Mil@n said:

Daj ne zajebavaj, jedini poraz na OI da ti bude protiv druge najbolje ekipe svih vremena i to skoro dobijen meč + medalja, nadam se da ne razmišljaju kao ti i da će da poginu u toj utakmici i nakantaju Nemce koliko god je moguće. 

Daj molim te

Just now, harper lee said:

Brate, nadam se da pokusavas da se smiris pa pises ovakve stvari. Kako moze da ti bude svejedno? Da smo izdrzali i pobedili veceras ovo bi bila najveca pobeda kosarke ikada, ne samo za Srbiju, o njoj bi se pricalo dok je kosarke.

A i ovako je. Naravno da mi nije skroz svejedno, al mi srce puno. U almanasima verovatno neće biti bog zna kako akcentovano, al nema šanse da zaboravim 1 detalj sa ove utakmice. Nisam siguran da ljudi imaju pojma protiv koga smo igrali. Možda shvate ako budu gledali finale. 

1 minute ago, ToniAdams said:

Daj molim te

Najjaci tim im je bio onaj iz 1996 godine, to je bio istinski tim snova:)

Edited by Micko8

Just now, ToniAdams said:

Daj molim te

Druga najbolja ekipa svih vremena je iz 1996... Bez nekog većeg razmišljanja....

3 minutes ago, Milošica said:

Zvanični profil Usabasketball koji stavlja "No Joke" u komentaru pobede.

Majku vam jebem iskompleskiranu.

I ESPN se lozi, i Obrva daje neke izjave kvazi, tacno cu da navijam da Jabusele.nekog baci na patos

7 minutes ago, samo_opusteno said:

Tesko je ali mogli smo ispasti od Australije pa da ne bude ovoga. Mislim da ce i ova utakmica da se pamti kao one Amera vs Spanije, da su Ameri videli da vise nema zajebancije. Dobicemo postovanje za ovo. 

Kakva bre Španija oni ni blizu nisu odigrali ko mi nočas. 

• Popular Post

Za sve je ovo kriva ona slovenacka krava koja nije dala Doncicu da igra za zemlju iz koje mu je otac.:dry:

Ok, popustio je adrenalin. Glava puca, kao da sam u rudniku kopao. Fizicki i mentalno je ova tekma iscedila navijace. Kako je igracima, ne mogu ni da dobacim dotle. Naklon do poda i masivan rispekt!!!

Background Picker
Customize Layout