August 8, 2024Aug 8 45 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Nikad necu prezaliti ovu utakmicu To ću da tražim na spomen da mi upišu
August 8, 2024Aug 8 Just now, kralj said: A naročito me zabole za bronzu posle ovoga. Sijala bi kao zlato. Odigrali smo nezaboravnu polufinalnu utakmicu i bilo bi super da turnir okoncamo pobedom.
August 8, 2024Aug 8 Moramo da uzmemo bronzu ali bice tesko, nasi su ocigledno gadjali da dobiju Amere kad se sretnemo s njima u zavrsnici i ne znam koliko ce moci da ponove ovakvu utakmicu. Jednostavno zelim ovu ekipu da vidim na balkonu i da joj se poklonim.
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, steins said: Ne znam. Biće dobra tekma svakako - plus će biti interesantno kako će Amerikanci da odigraju bez pomoći sudaca, pošto nisam siguran koliko će ovi smeti da poštuju™ amerikance u finalu protiv domaćina. ama resice amerikanci utakmicu do poluvremena ustvari, ko im jebe mater bitno je jedino da nasi udju bar delimicno motivisani kao veceras protiv nemacke i da uzmemo bronzu ogromna je razlika posle ovoga zavrsiti treci ili cetvrti Edited August 8, 2024Aug 8 by pbg12345
August 8, 2024Aug 8 Kad je Gudura dao uz faul za +15 na isteku trece imali smo ih. Racunao sam da smo 11 sa poluvremena uvecali za 10 minuta igre i da u poslednjoj samo ne treba da izgubimo 15 razlike sto se retko desava bez obzira na razliku u kvalitetu, pogotovo sto smo igrali u transu. Na kraju je presudilo sto nismo verovali, prepali smo se prilike. Omasili smo sve, do tada ubacivali svasta. Nedostajao je neko da zakuca ekser, da ubaci i da svi vide da je pobeda nasa, da nema cega da se bojimo. Jbg ali budimo realni ameri su ipak klasa kada su ovo izvukli nakon sto su nas vec 2 puta rutinirali. Nisu se unervozili nego pokazali da su klasa. Tesko je ali mogli smo ispasti od Australije pa da ne bude ovoga. Mislim da ce i ova utakmica da se pamti kao one Amera vs Spanije, da su Ameri videli da vise nema zajebancije. Dobicemo postovanje za ovo.
August 8, 2024Aug 8 11 minutes ago, freakns said: ovo... ja sam na kraju iznenadjujuce mirno pogledao utakmicu. imali smo 50% trojke posle 3 cetvrtine, neke su usle ni sami ne znamo kako... obilo nam se o glavu u cetvrtoj. bilo je poteza koje smo mogli bolje odraditi. mozda ona Stephova za vodjstvo nije bas morala da se vrati u obruc. mozda je Dobric mogao da pogodi svoju, ali jbg, sve je ubacio do te trojke, morao je i on jednu da promasi. inace, LeBron je odigrao doktrorsku tekmu. mozemo mi da pricamo da je obican djilkos i pizdun, ali covek je imao triple double na tekmi, savrseno je organizovao igru Amera i kada su max stegli u zadnjoj cetvrtini stao je da cuva Jokica. a covek ima 40 godina. btw, sto se Karija tice, savrseno je pripremio i vodio tekmu. jedino sto mu zameram, morao je Jokicu dati jos 2 minuta na pocetku cetvrte. da je to Debeli ohladio, ko zna... ali lako sada biti general Lebron- prva stvar koju je rekao nakon utakmice je bila pohvala kouču, a sledeća kudos to Serbia. Svestan je šta su morali da odigraju da bi dobili. I još jednom, Embiid crkni govedo. Možda bi USA dobila i bez njega, igrao bi Bam više minuta. Velika utakmica bez obzira!
August 8, 2024Aug 8 Just now, kralj said: A naročito me zabole za bronzu posle ovoga. Daj ne zajebavaj, jedini poraz na OI da ti bude protiv druge najbolje ekipe svih vremena i to skoro dobijen meč + medalja, nadam se da ne razmišljaju kao ti i da će da poginu u toj utakmici i nakantaju Nemce koliko god je moguće.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Micko8 said: Sijala bi kao zlato. Odigrali smo nezaboravnu polufinalnu utakmicu i bilo bi super da turnir okoncamo pobedom. Naravno. Nismo valjda odigrali ovakvu istorijsku utakmicu da bismo se vratili kući sa drvenom medaljom, i to još da izgubimo od Nemaca.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Midžeta said: Zasto? O.o Pa jbg, nije ovo repasaž kajaka. Ovo je jedna od najvećih utakmica u istoriji našeg sporta.
August 8, 2024Aug 8 Just now, harper lee said: Moramo da uzmemo bronzu ali bice tesko, nasi su ocigledno gadjali da dobiju Amere kad se sretnemo s njima u zavrsnici i ne znam koliko ce moci da ponove ovakvu utakmicu. Jednostavno zelim ovu ekipu da vidim na balkonu i da joj se poklonim. Ma da odigraju 70% ovoga dobijaju kao od sale.
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, harper lee said: Moramo da uzmemo bronzu ali bice tesko, nasi su ocigledno gadjali da dobiju Amere kad se sretnemo s njima u zavrsnici i ne znam koliko ce moci da ponove ovakvu utakmicu. Jednostavno zelim ovu ekipu da vidim na balkonu i da joj se poklonim. Ne moraju da ponove ovakvu utakmicu, za Nemce će i mnogo manje biti dovoljno. Edited August 8, 2024Aug 8 by Ayatollah
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, kralj said: Ako se budemo ložili na ovaj poraz kao na 1389. daleko ćemo da doguramo. Sve su dali momci. i znanje i volju i muda. Meni na kraju bilo maltene svejedno. Brate, nadam se da pokusavas da se smiris pa pises ovakve stvari. Kako moze da ti bude svejedno? Da smo izdrzali i pobedili veceras ovo bi bila najveca pobeda kosarke ikada, ne samo za Srbiju, o njoj bi se pricalo dok je kosarke.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Mil@n said: Daj ne zajebavaj, jedini poraz na OI da ti bude protiv druge najbolje ekipe svih vremena i to skoro dobijen meč + medalja, nadam se da ne razmišljaju kao ti i da će da poginu u toj utakmici i nakantaju Nemce koliko god je moguće. Pa šta da radim, meni ta utakmica ama baš ništa ne znači.
August 8, 2024Aug 8 Just now, samo_opusteno said: Na kraju je presudilo sto nismo verovali, prepali smo se prilike. Ne. Presudilo je što su oni verovali, nisu pali, digli odbranu u poslednjoj 4tini, pridavili nam plejeve (Bogdanova preko pola je možda i rešila meč) i dali sve jebene šuteve, dok Jokara igra sa 4 lične dok su i on i svi ostali na aparatima.