Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, kralj said:

A naročito me zabole za bronzu posle ovoga. 

Zasto? O.o

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

45 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

To ću da tražim na spomen da mi upišu

Just now, kralj said:

Sijala bi kao zlato. Odigrali smo nezaboravnu polufinalnu utakmicu i bilo bi super da turnir okoncamo pobedom. 

Moramo da uzmemo bronzu ali bice tesko, nasi su ocigledno gadjali da dobiju Amere kad se sretnemo s njima u zavrsnici i ne znam koliko ce moci da ponove ovakvu utakmicu. Jednostavno zelim ovu ekipu da vidim na balkonu i da joj se poklonim.

3 minutes ago, steins said:

Ne znam.

Biće dobra tekma svakako - plus će biti interesantno kako će Amerikanci da odigraju bez pomoći sudaca, pošto nisam siguran koliko će ovi smeti da poštuju™ amerikance u finalu protiv domaćina.

ama resice amerikanci utakmicu do poluvremena

ustvari, ko im jebe mater

bitno je jedino da nasi udju bar delimicno motivisani kao veceras protiv nemacke i da uzmemo bronzu

ogromna je razlika posle ovoga zavrsiti treci ili cetvrti

Edited by pbg12345

Kad je Gudura dao uz faul za +15 na isteku trece imali smo ih. Racunao sam da smo 11 sa poluvremena uvecali za 10 minuta igre i da u poslednjoj samo ne treba da izgubimo 15 razlike sto se retko desava bez obzira na razliku u kvalitetu, pogotovo sto smo igrali u transu. 

Na kraju je presudilo sto nismo verovali, prepali smo se prilike. Omasili smo sve, do tada ubacivali svasta. Nedostajao je neko da zakuca ekser, da ubaci i da svi vide da je pobeda nasa, da nema cega da se bojimo. Jbg ali budimo realni ameri su ipak klasa kada su ovo izvukli nakon sto su nas vec 2 puta rutinirali. Nisu se unervozili nego pokazali da su klasa. 

Tesko je ali mogli smo ispasti od Australije pa da ne bude ovoga. Mislim da ce i ova utakmica da se pamti kao one Amera vs Spanije, da su Ameri videli da vise nema zajebancije. Dobicemo postovanje za ovo. 

11 minutes ago, freakns said:

ovo... ja sam na kraju iznenadjujuce mirno pogledao utakmicu.

imali smo 50% trojke posle 3 cetvrtine, neke su usle ni sami ne znamo kako... obilo nam se o glavu u cetvrtoj. bilo je poteza koje smo mogli bolje odraditi. mozda ona Stephova za vodjstvo nije bas morala da se vrati u obruc. mozda je Dobric mogao da pogodi svoju, ali jbg, sve je ubacio do te trojke, morao je i on jednu da promasi. 

inace, LeBron je odigrao doktrorsku tekmu. mozemo mi da pricamo da je obican djilkos i pizdun, ali covek je imao triple double na tekmi, savrseno je organizovao igru Amera i kada su max stegli u zadnjoj cetvrtini stao je da cuva Jokica. a covek ima 40 godina. 

btw, sto se Karija tice, savrseno je pripremio i vodio tekmu. jedino sto mu zameram, morao je Jokicu dati jos 2 minuta na pocetku cetvrte. da je to Debeli ohladio, ko zna... ali lako sada biti general

Lebron- prva stvar koju je rekao nakon utakmice je bila pohvala kouču, a sledeća kudos to Serbia. Svestan je šta su morali da odigraju da bi dobili.  

I još jednom, Embiid crkni govedo. Možda bi USA dobila i bez njega, igrao bi Bam više minuta. Velika utakmica bez obzira!

Just now, kralj said:

Daj ne zajebavaj, jedini poraz na OI da ti bude protiv druge najbolje ekipe svih vremena i to skoro dobijen meč + medalja, nadam se da ne razmišljaju kao ti i da će da poginu u toj utakmici i nakantaju Nemce koliko god je moguće. 

Just now, Micko8 said:

Sijala bi kao zlato. Odigrali smo nezaboravnu polufinalnu utakmicu i bilo bi super da turnir okoncamo pobedom. 

Naravno. Nismo valjda odigrali ovakvu istorijsku utakmicu da bismo se vratili kući sa drvenom medaljom, i to još da izgubimo od Nemaca.

Just now, Midžeta said:

Zasto? O.o

Pa jbg, nije ovo repasaž kajaka. Ovo je jedna od najvećih utakmica u istoriji našeg sporta. 

Just now, harper lee said:

Moramo da uzmemo bronzu ali bice tesko, nasi su ocigledno gadjali da dobiju Amere kad se sretnemo s njima u zavrsnici i ne znam koliko ce moci da ponove ovakvu utakmicu. Jednostavno zelim ovu ekipu da vidim na balkonu i da joj se poklonim.

Ma da odigraju 70% ovoga dobijaju kao od sale.

2 minutes ago, harper lee said:

Ne moraju da ponove ovakvu utakmicu, za Nemce će i mnogo manje biti dovoljno.

Edited by Ayatollah

3 minutes ago, kralj said:

Ako se budemo ložili na ovaj poraz kao na 1389. daleko ćemo da doguramo.

Sve su dali momci. i znanje i volju i muda.  Meni na kraju bilo maltene svejedno. 

Brate, nadam se da pokusavas da se smiris pa pises ovakve stvari. Kako moze da ti bude svejedno? Da smo izdrzali i pobedili veceras ovo bi bila najveca pobeda kosarke ikada, ne samo za Srbiju, o njoj bi se pricalo dok je kosarke.

Just now, Mil@n said:

Daj ne zajebavaj, jedini poraz na OI da ti bude protiv druge najbolje ekipe svih vremena i to skoro dobijen meč + medalja, nadam se da ne razmišljaju kao ti i da će da poginu u toj utakmici i nakantaju Nemce koliko god je moguće. 

Pa šta da radim, meni ta utakmica ama baš ništa ne znači. 

Just now, samo_opusteno said:

Na kraju je presudilo sto nismo verovali, prepali smo se prilike.

Ne.

Presudilo je što su oni verovali, nisu pali, digli odbranu u poslednjoj 4tini, pridavili nam plejeve (Bogdanova preko pola je možda i rešila meč) i dali sve jebene šuteve, dok Jokara igra sa 4 lične dok su i on i svi ostali na aparatima.

Background Picker
Customize Layout