August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Budja said: Meni jos uvek nije jasno, zasto se fokusirate na promasene trojke. Primili smo 32 poena u cetvrtoj. I nisu to bili posledica gubljenja lopti, i neke straobalne serije. Svi nasi napadi su isli do kraja, bilo je i skokova u napadu. Problem je sto u postavljenoj odbrani nista nije odbranjeno. Hocu reci, nije problem u 15 datih koliko u 32 primljenih, sto, valjda, u teoriji moze bolje da se kontrolise. Khm, kanda sto bi, letssay, tri od devet promasenih u 4/4 bile dovoljne da u ovom trenutku budem vec solidno pijan sa dobrim izgledima da pravim budalu od sebe usled preterane srece Malo li je?
August 8, 2024Aug 8 Da, ali mi smo ubacivali veceras. Francuzi muku muce sa napadom, poradjaju poene ceo turnir.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Mil@n said: Evo ja kažem da je sralo Karija. Sralo jeste izraz sa basketa, al fakat se prosrao ovu utakmicu. Ok, ako se za nekoga ne može reći da ga sere za tri je on, ali sranje je možda i pitanje tajminga pošto je na turniru postizao do sada ovoliko poena: 11, 3, 8, 7 pa sada 36. Znači za 33 minuta je dao više poena nego na svim utakmicama do sada i još 7 preko toga. U prvoj utakmici šutirao trojke 7-3. U drugoj 6-0. U trećoj 6-2 u četvrtoj 1-0. Tako da nabijem i njega na onu stvar. Znam da sam besan i da pišem rant postove, ali pomaže mi da se malko bolje osećam... Pa dobro, mozda ima i do vaznosti ove utakmice i situacije u koju smo ih doveli u odnosu na ove dosadasnje. I on covek potego. To se valjda i ocekuje. No nebitno. Ja sam i dalje fasciniran kako smo ih oprali 3 i po cetvrtine.
August 8, 2024Aug 8 8 minutes ago, fancy claps said: borac protiv affordable housinga. vrv gori lik ko covek od lebrona duranta i to. vrv bolji timejt i manje opterecen legasijem i tim sranjima. E do kurca!
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, pbg12345 said: nemoj molim te Vise pratis basket, voleo da znam zasto mislis da lupetam.
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Tsai said: jel ima negde statistika i nasa i njihova? https://www.rezultati.com/utakmica/SUUHRMyi/#/detalji/player-statistics/0
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Micko8 said: Da, ali mi smo ubacivali veceras. Francuzi muku muce sa napadom, poradjaju poene ceo turnir. Ne znam. Biće dobra tekma svakako - plus će biti interesantno kako će Amerikanci da odigraju bez pomoći sudaca, pošto nisam siguran koliko će ovi smeti da poštuju™ amerikance u finalu protiv domaćina.
August 8, 2024Aug 8 Ako se budemo ložili na ovaj poraz kao na 1389. daleko ćemo da doguramo. Sve su dali momci. i znanje i volju i muda. Meni na kraju bilo maltene svejedno.
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, steins said: Mislim da im ne treba šuterski potencijal kad imaju dobar odbrambeni potencijal - mi smo igrali odbranu sa ALeksom, Gudurom i Dobricem spolja i bili u egalu, tamo gde smo mi igrali sa Petruševim oni imaju Batuma i Jabuselea - plus halu i domaćinsko sudjenje. A misterija je i da li će se Wembejama probuditi u napadu - u odbrani je više nego dobar a vreme mu je da se pokaže Ako ne budu ušli u neke ludačke procente za tri amerikanci će biti u velikom problemu. Neće ta utakmica biti uopšte neizvesna, biće laganih 15-20 za Amere. Naša će biti neizvesna.
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, Tsai said: jel ima negde statistika i nasa i njihova? https://en.as.com/resultados/baloncesto/jjoo/2024/directo/semifinal_a_1_497369/estadisticas/
August 8, 2024Aug 8 au jebemti debile, pa utalmica za bronzu je u 11 ujutro stvarno nisu jebeno normalni
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, Mil@n said: Evo ja kažem da je sralo Karija. Sralo jeste izraz sa basketa, al fakat se prosrao ovu utakmicu. Ok, ako se za nekoga ne može reći da ga sere za tri je on, ali sranje je možda i pitanje tajminga pošto je na turniru postizao do sada ovoliko poena: 11, 3, 8, 7 pa sada 36. Znači za 33 minuta je dao više poena nego na svim utakmicama do sada i još 7 preko toga. U prvoj utakmici šutirao trojke 7-3. U drugoj 6-0. U trećoj 6-2 u četvrtoj 1-0. Tako da nabijem i njega na onu stvar. Znam da sam besan i da pišem rant postove, ali pomaže mi da se malko bolje osećam... Covek ceo zivot to igra i igra to kad je potrebno i kad mu se da prostora. Naterali smo ga da se full skoncentrise i da ne ostane na procentima i kurcobolji iz prve cetiri utakmice. Nije ga sralo, prosto covek igra svoju igru i pogadja suteve iz pozicija koje je sebi stvorio. Nit je pogadjao o tablu, eno ona jedna je mogla da mu iscuri, nek je to user, al sve ostalo sto bi reko Edin, ko kap jbt.
August 8, 2024Aug 8 Jokiceva cetvrta licna sjebala sve, jbg. 6 poena iz 2 napada, zatim nebranjenje Embida u nekoliko situacija i neodlucnost u napadu kod postavljanja blokova i igre ledjima Steta, realno jebali smo kevu kako smo odigrali, nisam ocekivao ovakav otpor. Mislio sam da ce nas ugaziti