August 8, 2024Aug 8 Da nisu naturalizovali igraca, dobili bi. Da smo mi naturalizovali Gordona, dobili bi. Poenta je da smo bolji. Pozz.
August 8, 2024Aug 8 Meni jos uvek nije jasno, zasto se fokusirate na promasene trojke. Primili smo 32 poena u cetvrtoj. I nisu to bili posledica gubljenja lopti, i neke straobalne serije. Svi nasi napadi su isli do kraja, bilo je i skokova u napadu. Problem je sto u postavljenoj odbrani nista nije odbranjeno. Hocu reci, nije problem u 15 datih koliko u 32 primljenih, sto, valjda, u teoriji moze bolje da se kontrolise.
August 8, 2024Aug 8 uvek tako sa amerikancima, prifali daha, sudine puste jacu igru, ee kako nam je falio teodosi. ili jovic a i kalinic. sve je bilo savrseno dok se imalo snage. kolilo znaci jokic jebote kakva je to igracina. doveli embida zbog njega. nisu sigurno zbog gobera. gledam kera, spolstru, sve elitni treneri ali matoei kari pesic im nasao manu. falilo par igraca kad se vec crkavalo da se.ovo dobije
August 8, 2024Aug 8 niko ne pominje, mozda nista ne bi ni promeilo pre svega jer nismo imali TO, ali upravo zato smo morali praviti faul na poslednji njihov napad bilo ko umesto karija, daleko su vece sanse da bi promasio bar jedno i mi bi imali vremena za napad ishod bi verovatno bio isti, ali propustena prilika da se barem jos malo "zakuva"
August 8, 2024Aug 8 On 8. 8. 2024. at 21:29, Budja said: Meni jos uvek nije jasno, zasto se fokusirate na promasene trojke. Primili smo 32 poena u cetvrtoj. I nisu to bili posledica gubljenja lopti, i neke straobalne serije. Svi nasi napadi su isli do kraja, bilo je i skokova u napadu. Problem je sto u postavljenoj odbrani nista nije odbranjeno. Hocu reci, nije problem u 15 datih koliko u 32 primljenih, sto, valjda, u teoriji moze bolje da se kontrolise. nemoj molim te
August 8, 2024Aug 8 On 8. 8. 2024. at 21:26, Valkyrie said: Meni je on simpatičan zaista, ali ono žvakanje štitnika na poslednjim penalima i smug izraz lica su mi ga poslali na shit listu sa ostalima. Ma šta me boli k da ih "respektujem", govna alava, sve otimaju i grabe, samo daj još još još! Mogu da se kladim u život da će im izjave biti tipa "pustili smo ih da se lože 37 minuta a onda smo igrali svoju igru i tako, Serbia who??" Slazem se za smug face i zvakanje gume, ali aj da mu to i oprostimo, moze malo da se uspija, ipak sutira, a i dribla, kao lud. Prenesite njihove izjave ako vas ne mrzi, bas me zanima. Ja bas mislim da su se sasrali posteno i igraci i Ker i bas me zanima da li ce biti naduvena govna skroz ili imaju malo dostojanstva.
August 8, 2024Aug 8 On 8. 8. 2024. at 21:24, MeanM@ said: Ko je to rekao da je sralo Karija, Durenta ili bilo kog drugog? Ja sam fasciniran konstantnoscu njihovog suta i koliko ne prastaju lose odbrane. Time su nas uostalom i pobedili. Promasili smo u 4/4 3-4 trojki kojih se ovako napamet secam, oni su pogodili uglavnom sve. Adebayo i Durent su nesto masili, Kariju je jedna izasla, al to je u trecoj valjda bilo. Evo ja kažem da je sralo Karija. Sralo jeste izraz sa basketa, al fakat se prosrao ovu utakmicu. Ok, ako se za nekoga ne može reći da ga sere za tri je on, ali sranje je možda i pitanje tajminga pošto je na turniru postizao do sada ovoliko poena: 11, 3, 8, 7 pa sada 36. Znači za 33 minuta je dao više poena nego na svim utakmicama do sada i još 7 preko toga. U prvoj utakmici šutirao trojke 7-3. U drugoj 6-0. U trećoj 6-2 u četvrtoj 1-0. Tako da nabijem i njega na onu stvar. Znam da sam besan i da pišem rant postove, ali pomaže mi da se malko bolje osećam...
August 8, 2024Aug 8 Author On 8. 8. 2024. at 21:28, aram said: žvakao ga je od početka utakmice, on to stalno radi. Pročitaj ponovo šta sam napisala, iznervirao me izraz lica a ne što žvaće to govno, to svi rade.
August 8, 2024Aug 8 On 8. 8. 2024. at 21:27, uini said: jebiga. neka trivia simbolila je da bogdanu ona trica izlazi iz kosa, curryju ista takva ulazi na kraju steta, zadluzili smo ovo. borderline perfektna tekma ali ne i perfektna. I pre te trojke Bogdana, bukvalno napad pre je isto nekome izašla na isti način, da li Petruševu...
August 8, 2024Aug 8 On 8. 8. 2024. at 21:26, aram said: devet To je rezultat odbrane, mozda su dve bile siljenje, ostalo je rezultat suteva u poslednjim sekundama jer nije moglo pod kos ili prodor.
August 8, 2024Aug 8 On 8. 8. 2024. at 21:09, Micko8 said: Nemaju francuzi suterski potencijal a imaju amerikanci bolje igrace u reketu. Bice plitak potok, ovi ce sada da pucaju od samopouzdanja u finalu. Mislim da im ne treba šuterski potencijal kad imaju dobar odbrambeni potencijal - mi smo igrali odbranu sa ALeksom, Gudurom i Dobricem spolja i bili u egalu, tamo gde smo mi igrali sa Petruševim oni imaju Batuma i Jabuselea - plus halu i domaćinsko sudjenje. A misterija je i da li će se Wembejama probuditi u napadu - u odbrani je više nego dobar a vreme mu je da se pokaže Ako ne budu ušli u neke ludačke procente za tri amerikanci će biti u velikom problemu.
August 8, 2024Aug 8 Falilo nam je to što je Milutinov prisutan, bukvalno sve koševe u četvrtoj su dali preko njega. Svima ostalima kapa dole.