August 8, 2024Aug 8 Sve cu oprostiti debelom ako se pojavi na EP i osvoji zlato, zasluzili smo to konacno.
August 8, 2024Aug 8 5 minutes ago, Budja said: Previse lupetanja citam ovde i na drugim mestima, malcice ima i rasizma. Ali, dobro, razumljivo je. Ipak, ne mogu Ameri da budu krivi sto su pogadjali sve u cetvrtoj i sto nista nismo uspeli da odbranimo. Mnogo lakih poena (ne oni Durantovi) su dali u cetvrtoj. Famozni faul Jokica je dosao otud sto je video gde sve ide pa pokusao sam a da odigra agresivnije, nije to bila bas tolika slucajnost. -17 u cetvrtoj ne moze da bude do napada. Sto se Karija tice, u prvoj je sralo Duranta, sada Karija, da nje njih dvojicu, sralo bi drugog, ima tu previse kvaliteta. Mogli bi i Ameri da kazu, pu kako je sralo Bogdana. Ko je to rekao da je sralo Karija, Durenta ili bilo kog drugog? Ja sam fasciniran konstantnoscu njihovog suta i koliko ne prastaju lose odbrane. Time su nas uostalom i pobedili. Promasili smo u 4/4 3-4 trojki kojih se ovako napamet secam, oni su pogodili uglavnom sve. Adebayo i Durent su nesto masili, Kariju je jedna izasla, al to je u trecoj valjda bilo.
August 8, 2024Aug 8 Da mi sutra neko ispuni sve životne želje, to ne bilo to, opet bih bio skenjao zbog ovoga.
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, freakns said: ovo... ja sam na kraju iznenadjujuce mirno pogledao utakmicu. imali smo 50% trojke posle 3 cetvrtine, neke su usle ni sami ne znamo kako... obilo nam se o glavu u cetvrtoj. bilo je poteza koje smo mogli bolje odraditi. mozda ona Stephova za vodjstvo nije bas morala da se vrati u obruc. mozda je Dobric mogao da pogodi svoju, ali jbg, sve je ubacio do te trojke, morao je i on jednu da promasi. inace, LeBron je odigrao doktrorsku tekmu. mozemo mi da pricamo da je obican djilkos i pizdun, ali covek je imao triple double na tekmi, savrseno je organizovao igru Amera i kada su max stegli u zadnjoj cetvrtini stao je da cuva Jokica. a covek ima 40 godina. btw, sto se Karija tice, savrseno je pripremio i vodio tekmu. jedino sto mu zameram, morao je Jokicu dati jos 2 minuta na pocetku cetvrte. da je to Debeli ohladio, ko zna... ali lako sada biti general svaka njemu cast, pa i za to ali ja sam ubedjen da je stao jer je jokic imao 4 licne, da izvuce 5tu "ma i,e i kenjanje" i jer je znao da ovaj ne moze punom snagom sto se mene tice, jokic je mnogo bolje vodio srbiju, nego lebron ameriku ok, naravno jokic je u najboljim godinama, lebron ima 40, ali kako god, jokoc je trenutno osetno bolji igrac Edited August 8, 2024Aug 8 by pbg12345
August 8, 2024Aug 8 Author 2 minutes ago, Sludge Factory said: Ne pratim, kakav je Kari ovako, jel kul tip? Deluje mi da jeste i on je jedini u ovoj ekipi USA koji je igrao ono sto zna i u cemu je dobar i igrao posteno. Prosto mi njegovo ubacivanje svega nije so na ranu uopste, kao sto su npr. Embidovi poeni u zadnjoj ili Lesmorvo generalno kurcenje, sabanisanje i zapravo neigranje kosarke. Kari bar deluje kao kosarkas. Meni je on simpatičan zaista, ali ono žvakanje štitnika na poslednjim penalima i smug izraz lica su mi ga poslali na shit listu sa ostalima. Ma šta me boli k da ih "respektujem", govna alava, sve otimaju i grabe, samo daj još još još! Mogu da se kladim u život da će im izjave biti tipa "pustili smo ih da se lože 37 minuta a onda smo igrali svoju igru i tako, Serbia who??"
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, Sludge Factory said: Ne pratim, kakav je Kari ovako, jel kul tip? Deluje mi da jeste i on je jedini u ovoj ekipi USA koji je igrao ono sto zna i u cemu je dobar i igrao posteno. Prosto mi njegovo ubacivanje svega nije so na ranu uopste, kao sto su npr. Embidovi poeni u zadnjoj ili Lesmorvo generalno kurcenje, sabanisanje i zapravo neigranje kosarke. Kari bar deluje kao kosarkas. borac protiv affordable housinga. vrv gori lik ko covek od lebrona duranta i to. vrv bolji timejt i manje opterecen legasijem i tim sranjima.
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Sve cu oprostiti debelom ako se pojavi na EP i osvoji zlato, zasluzili smo to konacno. Da smo ih danas uzeli, što se mene tiče ne bi morao više ni da dolazi.
August 8, 2024Aug 8 8 minutes ago, Micko8 said: Kao sto ste rekli, bili smo kratki za nekoliko trojki gde smo mogli da im ubijemo svaku nadu za preokret. Jebi ga i nasi su se izmorili, tesko je odrzati koncentraciju protiv onakvog tima. Pesicu zameram samo cetvrtu cetvrtinu gde smo celu odigrali sa dva centra i sto je na klupi zaboravio Avramovica. Imao je on u sebi jos po neku vaznu trojku. Inace je matori dobro pipremio utakmicu. Meni nije bas najjasniji taj koncept ‘zaboravio igraca’. Jes on selektor i glavni tu, al ima tu jos njih valjda koji se pitaju i makar podsecaju ga koga ima na klupi.
August 8, 2024Aug 8 jebiga. neka trivia simbolila je da bogdanu ona trica izlazi iz kosa, curryju ista takva ulazi na kraju steta, zadluzili smo ovo. borderline perfektna tekma ali ne i perfektna.
August 8, 2024Aug 8 Samo da zgazimo svabe. Odigrali smo nezaboravan mec sa amerikancima, sada samo da turnir zavrsimo na pozitivan nacin. Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 Popular Post 1 minute ago, Valkyrie said: ono žvakanje štitnika na poslednjim penalima žvakao ga je od početka utakmice, on to stalno radi.
August 8, 2024Aug 8 Ni igraci ni mi ne treba da budemo sjebani. Ovo je bila utakmica za pamcenje i sigurno ce pozitivno uticati na odrzanje kulta reprezentacije. Ja iskreno ne znam nijednu zemlju gde ljudi toliko vole i kapiraju basket (ok, Lietuva mozda, ali tu zemlju ne poznajem) i to ce tako biti jos neko vreme, a ova utakmica ce samo da doprinese tome.