Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Idem da se ubijem

Nikad ovo necu prezaliti, sanse nema

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

Sve cu oprostiti debelom ako se pojavi na EP i osvoji zlato, zasluzili smo to konacno.

5 minutes ago, Budja said:

Previse lupetanja citam ovde i na drugim mestima, malcice ima i rasizma.

Ali, dobro, razumljivo je.

Ipak, ne mogu Ameri da budu krivi sto su pogadjali sve u cetvrtoj i sto nista nismo uspeli da odbranimo. Mnogo lakih poena (ne oni Durantovi) su dali u cetvrtoj. Famozni faul Jokica je dosao otud sto je video gde sve ide pa pokusao sam a da odigra agresivnije, nije to bila bas tolika slucajnost.

-17 u cetvrtoj ne moze da bude do napada.

Sto se Karija tice, u prvoj je sralo Duranta, sada Karija, da nje njih dvojicu, sralo bi drugog, ima tu previse kvaliteta. Mogli bi i Ameri da kazu, pu kako je sralo Bogdana.

Ko je to rekao da je sralo Karija, Durenta ili bilo kog drugog? 

Ja sam fasciniran konstantnoscu njihovog suta i koliko ne prastaju lose odbrane. Time su nas uostalom i pobedili. Promasili smo u 4/4 3-4 trojki kojih se ovako napamet secam, oni su pogodili uglavnom sve. Adebayo i Durent su nesto masili, Kariju je jedna izasla, al to je u trecoj valjda bilo.

Da mi sutra neko ispuni sve životne želje, to ne bilo to, opet bih bio skenjao zbog ovoga.

3 minutes ago, freakns said:

ovo... ja sam na kraju iznenadjujuce mirno pogledao utakmicu.

imali smo 50% trojke posle 3 cetvrtine, neke su usle ni sami ne znamo kako... obilo nam se o glavu u cetvrtoj. bilo je poteza koje smo mogli bolje odraditi. mozda ona Stephova za vodjstvo nije bas morala da se vrati u obruc. mozda je Dobric mogao da pogodi svoju, ali jbg, sve je ubacio do te trojke, morao je i on jednu da promasi. 

inace, LeBron je odigrao doktrorsku tekmu. mozemo mi da pricamo da je obican djilkos i pizdun, ali covek je imao triple double na tekmi, savrseno je organizovao igru Amera i kada su max stegli u zadnjoj cetvrtini stao je da cuva Jokica. a covek ima 40 godina. 

btw, sto se Karija tice, savrseno je pripremio i vodio tekmu. jedino sto mu zameram, morao je Jokicu dati jos 2 minuta na pocetku cetvrte. da je to Debeli ohladio, ko zna... ali lako sada biti general

svaka njemu cast, pa i za to

ali ja sam ubedjen da je stao jer je jokic imao 4 licne, da izvuce 5tu "ma i,e i kenjanje" i jer je znao da ovaj ne moze punom snagom

sto se mene tice, jokic je mnogo bolje vodio srbiju, nego lebron ameriku

ok, naravno jokic je u najboljim godinama, lebron ima 40, ali kako god, jokoc je trenutno osetno bolji igrac

Edited by pbg12345

• Author
2 minutes ago, Sludge Factory said:

Ne pratim, kakav je Kari ovako, jel kul tip? Deluje mi da jeste i on je jedini u ovoj ekipi USA koji je igrao ono sto zna i u cemu je dobar i igrao posteno. Prosto mi njegovo ubacivanje svega nije so na ranu uopste, kao sto su npr. Embidovi poeni u zadnjoj ili Lesmorvo generalno kurcenje, sabanisanje i zapravo neigranje kosarke. Kari bar deluje kao kosarkas.

Meni je on simpatičan zaista, ali ono žvakanje štitnika na poslednjim penalima i smug izraz lica su mi ga poslali na shit listu sa ostalima.

Ma šta me boli k da ih "respektujem", govna alava, sve otimaju i grabe, samo daj još još još!

Mogu da se kladim u život da će im izjave biti tipa "pustili smo ih da se lože 37 minuta a onda smo igrali svoju igru i tako, Serbia who??"

1 minute ago, MeanM@ said:

Promasili smo u 4/4 3-4 trojki

devet

4 minutes ago, Sludge Factory said:

Ne pratim, kakav je Kari ovako, jel kul tip? Deluje mi da jeste i on je jedini u ovoj ekipi USA koji je igrao ono sto zna i u cemu je dobar i igrao posteno. Prosto mi njegovo ubacivanje svega nije so na ranu uopste, kao sto su npr. Embidovi poeni u zadnjoj ili Lesmorvo generalno kurcenje, sabanisanje i zapravo neigranje kosarke. Kari bar deluje kao kosarkas.

borac protiv affordable housinga. vrv gori lik ko covek od lebrona duranta i to. vrv bolji timejt i manje opterecen legasijem i tim sranjima.

Ja sam pustio reprizu, što da ne

Repriza 

2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Sve cu oprostiti debelom ako se pojavi na EP i osvoji zlato, zasluzili smo to konacno.

Da smo ih danas uzeli, što se mene tiče ne bi morao više ni da dolazi.

8 minutes ago, Micko8 said:

Kao sto ste rekli, bili smo kratki za nekoliko trojki gde smo mogli da im ubijemo svaku nadu za preokret. Jebi ga i nasi su se izmorili, tesko je odrzati koncentraciju protiv  onakvog tima. Pesicu zameram samo cetvrtu cetvrtinu gde smo celu odigrali sa dva centra i sto je na klupi zaboravio Avramovica. Imao je on u sebi jos po neku vaznu trojku. Inace je matori dobro pipremio utakmicu.

Meni nije bas najjasniji taj koncept ‘zaboravio igraca’. Jes on selektor i glavni tu, al ima tu jos njih valjda koji se pitaju i makar podsecaju ga koga ima na klupi. 

jebiga.

neka trivia simbolila je da bogdanu ona trica izlazi iz kosa, curryju ista takva ulazi na kraju

steta, zadluzili smo ovo. borderline perfektna tekma ali ne i perfektna.

Samo da zgazimo svabe. Odigrali smo nezaboravan mec sa amerikancima, sada samo da turnir zavrsimo na pozitivan nacin.

Edited by Micko8

• Popular Post
1 minute ago, Valkyrie said:

ono žvakanje štitnika na poslednjim penalima

žvakao ga je od početka utakmice, on to stalno radi.

Ni igraci ni mi ne treba da budemo sjebani. Ovo je bila utakmica za pamcenje i sigurno ce pozitivno uticati na odrzanje kulta reprezentacije. Ja iskreno ne znam nijednu zemlju gde ljudi toliko vole i kapiraju basket (ok, Lietuva mozda, ali tu zemlju ne poznajem) i to ce tako biti jos neko vreme, a ova utakmica ce samo da doprinese tome.

Background Picker
Customize Layout