Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Popular Post
10 minutes ago, garmonbozia said:

Odoh u more da se utopim 

Ja ću u skladu s mogućnostima 

giphy (3).gif

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

1 minute ago, Micko8 said:

On nije ni trebao da bude na parketu celu poslednju cetvrtinu. Gde ces njega na Lebrona. Imao je on i par dobrih momenata ali greska je sto je Pesic forisrao igru sa dve petice.

Moguce, ali jbg ko zna sad sta je Pesicu bilo tad u glavi i zasto je mislio da je to dobro. Milutinov je bio malo manje umoran od ostalih, mozda je to bio jedan od razloga. 

gledam sad statistiku, ne mogu da verujem da je guduric igrao samo 9 minuta

bio sam siguran da je igrao mnogo vise

nejgova ubedljivo najbolja partija za reprezentaciju

i zaboravljeni aleksa

znam da sam na poluvremenu zapamtio kari 6/9, on 4/6 za 3

kari do kraja 3/5, aleksa nijedan sut (nije ni imao prilike)

nije aleksa naravno ni blizu suter kao kari, ali kad je vec imao takav momentum, morao je igrati vise i sutnuti koju kad smo trazili poene  ko ozebli sunca

• Popular Post

12 minutes ago, borris_ said:

Ovo je kao ona utakmica Spanija USA kada je Kobe spasio amere. 

Svaka cast, bila je uzivancija gledati usprkos kraju. 

Ni blizu. Španci su gubili celo vreme, zadnjih 5 minuta se je malo zakuvalo pa je Kobi preuzeo stvar u svoje ruke. 

4 minutes ago, Choda said:

Do4godine u LA.. ;)

:unsure:

nije nemoguće, ali teško

i ko zna ko će tada biti selektor i kakav je raspored kasačkih trka širom Vojvodine leta te godine

Kao sto ste rekli, bili smo kratki za nekoliko trojki gde smo mogli da im ubijemo svaku nadu za preokret. Jebi ga i nasi su se izmorili, tesko je odrzati koncentraciju protiv  onakvog tima. Pesicu zameram samo cetvrtu cetvrtinu gde smo celu odigrali sa dva centra i sto je na klupi zaboravio Avramovica. Imao je on u sebi jos po neku vaznu trojku. Inace je matori dobro pipremio utakmicu.

Edited by Micko8

Obožavam ovaj tim, ove igrače. ❤️

Nema gore nego kada te puca i ponos i tuga. Se ti jebem kako je bilo lepo i blizu i ode... 

ne znam sta cu sa sobom

koliko sam se iznervirao posle one promasene trojke kad je ostao sam. srce me zabolelo

4 minutes ago, Sludge Factory said:

Moguce, ali jbg ko zna sad sta je Pesicu bilo tad u glavi i zasto je mislio da je to dobro. Milutinov je bio malo manje umoran od ostalih, mozda je to bio jedan od razloga. 

Uredu je bilo da je odigaro 3,4 minuta u poslednjoj cetvrtini . Imao je Milutinov nekoliko dobrih momenata u napadu ali je bilo previse cela cetvrtina, sta je tu je jbg.

Edited by Micko8

2 minutes ago, *edited by mod said:

Ovo bi bilo za pokolenja, film, seriju, knjigu i šta god još. Šut ili dva samo. Baš bolno i neverovatno.

Stef Kari je jebena mašina koja je svaku našu važnu trojku poništila...

Ne pratim, kakav je Kari ovako, jel kul tip? Deluje mi da jeste i on je jedini u ovoj ekipi USA koji je igrao ono sto zna i u cemu je dobar i igrao posteno. Prosto mi njegovo ubacivanje svega nije so na ranu uopste, kao sto su npr. Embidovi poeni u zadnjoj ili Lesmorvo generalno kurcenje, sabanisanje i zapravo neigranje kosarke. Kari bar deluje kao kosarkas.

1 minute ago, Venom said:

Meni nije toliko teško. Žao mi je jer smo mogli da postignemo nemoguće, ali šta je tu je. Poginusmo kao mudonje i igračine.

Gore mi je bilo posle finala protiv Slovenaca. Tu sam već video trofej u vitrini i oni završe sa 10-0 ili tako nešto.

ovo... ja sam na kraju iznenadjujuce mirno pogledao utakmicu.

imali smo 50% trojke posle 3 cetvrtine, neke su usle ni sami ne znamo kako... obilo nam se o glavu u cetvrtoj. bilo je poteza koje smo mogli bolje odraditi. mozda ona Stephova za vodjstvo nije bas morala da se vrati u obruc. mozda je Dobric mogao da pogodi svoju, ali jbg, sve je ubacio do te trojke, morao je i on jednu da promasi. 

inace, LeBron je odigrao doktrorsku tekmu. mozemo mi da pricamo da je obican djilkos i pizdun, ali covek je imao triple double na tekmi, savrseno je organizovao igru Amera i kada su max stegli u zadnjoj cetvrtini stao je da cuva Jokica. a covek ima 40 godina. 

btw, sto se Karija tice, savrseno je pripremio i vodio tekmu. jedino sto mu zameram, morao je Jokicu dati jos 2 minuta na pocetku cetvrte. da je to Debeli ohladio, ko zna... ali lako sada biti general

Desio se glavni preduslov da pobedimo, i opet smo izduvali.

A to je da dobijemo poene van Jokare i Bogdana. Dobrić razvalio, Aleksa ludak kapa do poda, Gudura sjajan. 

Ali kada igraš protiv ovakvog tima, jedno čudovište mora da ovako proradi. Prvi put je to bio Durent, drugi put Kari + Embid. 

Al opet boli. Kari 65% za tri jebote na 14 šuteva. 36 za 33. Embid 11-8 za 2, 3-2 za tri. Pa jeboteeeeeeeeeeeeee. I ovde neko reče, što su zvali Embida. Jer je stoka jebena koja ne može da se čuva kad ovako igra. 

Edited by Mil@n

Background Picker
Customize Layout