August 8, 2024Aug 8 Popular Post 10 minutes ago, garmonbozia said: Odoh u more da se utopim Ja ću u skladu s mogućnostima
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Micko8 said: On nije ni trebao da bude na parketu celu poslednju cetvrtinu. Gde ces njega na Lebrona. Imao je on i par dobrih momenata ali greska je sto je Pesic forisrao igru sa dve petice. Moguce, ali jbg ko zna sad sta je Pesicu bilo tad u glavi i zasto je mislio da je to dobro. Milutinov je bio malo manje umoran od ostalih, mozda je to bio jedan od razloga.
August 8, 2024Aug 8 gledam sad statistiku, ne mogu da verujem da je guduric igrao samo 9 minuta bio sam siguran da je igrao mnogo vise nejgova ubedljivo najbolja partija za reprezentaciju i zaboravljeni aleksa znam da sam na poluvremenu zapamtio kari 6/9, on 4/6 za 3 kari do kraja 3/5, aleksa nijedan sut (nije ni imao prilike) nije aleksa naravno ni blizu suter kao kari, ali kad je vec imao takav momentum, morao je igrati vise i sutnuti koju kad smo trazili poene ko ozebli sunca
August 8, 2024Aug 8 12 minutes ago, borris_ said: Ovo je kao ona utakmica Spanija USA kada je Kobe spasio amere. Svaka cast, bila je uzivancija gledati usprkos kraju. Ni blizu. Španci su gubili celo vreme, zadnjih 5 minuta se je malo zakuvalo pa je Kobi preuzeo stvar u svoje ruke.
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, Choda said: Do4godine u LA.. nije nemoguće, ali teško i ko zna ko će tada biti selektor i kakav je raspored kasačkih trka širom Vojvodine leta te godine
August 8, 2024Aug 8 Kao sto ste rekli, bili smo kratki za nekoliko trojki gde smo mogli da im ubijemo svaku nadu za preokret. Jebi ga i nasi su se izmorili, tesko je odrzati koncentraciju protiv onakvog tima. Pesicu zameram samo cetvrtu cetvrtinu gde smo celu odigrali sa dva centra i sto je na klupi zaboravio Avramovica. Imao je on u sebi jos po neku vaznu trojku. Inace je matori dobro pipremio utakmicu. Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 Nema gore nego kada te puca i ponos i tuga. Se ti jebem kako je bilo lepo i blizu i ode...
August 8, 2024Aug 8 koliko sam se iznervirao posle one promasene trojke kad je ostao sam. srce me zabolelo
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, Sludge Factory said: Moguce, ali jbg ko zna sad sta je Pesicu bilo tad u glavi i zasto je mislio da je to dobro. Milutinov je bio malo manje umoran od ostalih, mozda je to bio jedan od razloga. Uredu je bilo da je odigaro 3,4 minuta u poslednjoj cetvrtini . Imao je Milutinov nekoliko dobrih momenata u napadu ali je bilo previse cela cetvrtina, sta je tu je jbg. Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, *edited by mod said: Ovo bi bilo za pokolenja, film, seriju, knjigu i šta god još. Šut ili dva samo. Baš bolno i neverovatno. Stef Kari je jebena mašina koja je svaku našu važnu trojku poništila... Ne pratim, kakav je Kari ovako, jel kul tip? Deluje mi da jeste i on je jedini u ovoj ekipi USA koji je igrao ono sto zna i u cemu je dobar i igrao posteno. Prosto mi njegovo ubacivanje svega nije so na ranu uopste, kao sto su npr. Embidovi poeni u zadnjoj ili Lesmorvo generalno kurcenje, sabanisanje i zapravo neigranje kosarke. Kari bar deluje kao kosarkas.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Venom said: Meni nije toliko teško. Žao mi je jer smo mogli da postignemo nemoguće, ali šta je tu je. Poginusmo kao mudonje i igračine. Gore mi je bilo posle finala protiv Slovenaca. Tu sam već video trofej u vitrini i oni završe sa 10-0 ili tako nešto. ovo... ja sam na kraju iznenadjujuce mirno pogledao utakmicu. imali smo 50% trojke posle 3 cetvrtine, neke su usle ni sami ne znamo kako... obilo nam se o glavu u cetvrtoj. bilo je poteza koje smo mogli bolje odraditi. mozda ona Stephova za vodjstvo nije bas morala da se vrati u obruc. mozda je Dobric mogao da pogodi svoju, ali jbg, sve je ubacio do te trojke, morao je i on jednu da promasi. inace, LeBron je odigrao doktrorsku tekmu. mozemo mi da pricamo da je obican djilkos i pizdun, ali covek je imao triple double na tekmi, savrseno je organizovao igru Amera i kada su max stegli u zadnjoj cetvrtini stao je da cuva Jokica. a covek ima 40 godina. btw, sto se Karija tice, savrseno je pripremio i vodio tekmu. jedino sto mu zameram, morao je Jokicu dati jos 2 minuta na pocetku cetvrte. da je to Debeli ohladio, ko zna... ali lako sada biti general
August 8, 2024Aug 8 Desio se glavni preduslov da pobedimo, i opet smo izduvali. A to je da dobijemo poene van Jokare i Bogdana. Dobrić razvalio, Aleksa ludak kapa do poda, Gudura sjajan. Ali kada igraš protiv ovakvog tima, jedno čudovište mora da ovako proradi. Prvi put je to bio Durent, drugi put Kari + Embid. Al opet boli. Kari 65% za tri jebote na 14 šuteva. 36 za 33. Embid 11-8 za 2, 3-2 za tri. Pa jeboteeeeeeeeeeeeee. I ovde neko reče, što su zvali Embida. Jer je stoka jebena koja ne može da se čuva kad ovako igra. Edited August 8, 2024Aug 8 by Mil@n