August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, SNARC said: Da je pokojni Dzarovski ziv..Luka bi dobio bradurinu..a Gordon opake brke..i udri A sudije bi uživale već 2 dana u ludom sexu i nepreglednim količinama droge...
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, radisa said: A sudije bi uživale već 2 dana u ludom sexu i nepreglednim količinama droge... Verovatno to vec rade..ali one delegirane za tekmu Fra-Ger
August 8, 2024Aug 8 11 hours ago, spaceploitator said: U kakvom je stanju Jovic? meni je bas sumjivo to sa prehladom. moguce da je obnovio povredu, a da nasi nesto muvaju jer su isilovali da igra iako je majami bio protiv. cenim da nece igrati. velii hendikep posto je deda i za svoje standarde u kurcu.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Heaviside said: meni je bas sumjivo to sa prehladom. moguce da je obnovio povredu, a da nasi nesto muvaju jer su isilovali da igra iako je majami bio protiv. cenim da nece igrati. velii hendikep posto je deda i za svoje standarde u kurcu. Deda igra tek od polufinala 😉
August 8, 2024Aug 8 1 hour ago, goofs said: Treba nam današnji Čiča koji će iznenada da ubaci 4 trojke i kuc u kontri, najrealniji je za tu ulogu brat Kobra. Ili možda Gudura. Gurović, Gudurić, potejto, potato
August 8, 2024Aug 8 pa bukvalno nam i treba da Guduric pogodi 3 preko ruke i 3 kad je sam umesto dosadsnjih procenata da bi imali neke sanse. inace decko igra skroz dobro. ovo protiv australije bi bila zverska partija sa 20 poena da je ubacio trojke koje u klubu ubacuje. u principu se samo nadam da ce utakmici pristupiti maksimalno nabrijano ali rastereceno i tako igrati do kraja, koja god da je razlika. da ne ostave sebi razloga za zal pre borbe za bronzu ako izgube. Edited August 8, 2024Aug 8 by Heaviside
August 8, 2024Aug 8 Guduric ima sut za tri na turniru 8,3 posto. Ponovicu, 8,3 posto. Ali, evo sa'će.
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, Milošica said: Mene već savladale emocije. Zamišljam pobedu i plačem. ja se jos opirem, ali osecam napade u talasima
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Heaviside said: ja se jos opirem, ali osecam napade u talasima Savladaće te negde oko ručka. Moja preporuka - vinjak. Mada ti sa onim satovima cepaj konjak. Edited August 8, 2024Aug 8 by Milošica
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Milošica said: Savladaće te negde oko ručka. Moja preporuka - vinjak. Mada ti sa onim satovima cepaj konjak. vinjak, vinjak...treba nesto da ostane za sledeci sat