Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

5 minutes ago, MiddleClass said:

Eurosport2 je prenosio, to na svakoj kablovskoj postoji, ali ste mazohisti :)

Kako se komentator tamo jeeeedva suzdržavao psovki po sudijama.  ;)

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

• Popular Post

20240808_230610.thumb.jpg.f245fea02f450529245f34fc534921a4.jpgFala ti Aleksa sto me i u ovakvom kanalu nasmejes

Stvarno je mnogo bitno da se momci psihicki dignu i pokupe bronzu. Uvek smo fejlovali te utakmice za treće mesto.

Pri tom bi i ova bronza imala “srebrni sjaj” jer je lutrija odlučivala dal ćeš naleteti na USA pre finala. U starom sistemu si to mogao da obezbediš rezultatima.

Just now, Кристофер Лумумбо said:

I milutinov koji je ispustio one dve lopte, to ce me proganjati.

Meni njega isto mnogo zao, jer je covek dobar kosarkas i imao je neke dobre momente i reakcije, posebno u odbrani, ali jbg. 

Zao mi je i onih par dobrih ulaza pod kos, mislim jedan Aleksin i jedan Vasin, gde je lopta bukvalno izlazila iz kosa, mnogo lepa kosarka je to bila. Steta.

Ovo je najlaksi poraz, samo ponos!

Nadam se i da nasi tako shvataju, ok, mora da prodje koji sat.

Ali onda na krilima ovakve igre u mec za bronzu, a ne sad da se sjebemo.

Bravo svi!

• Popular Post

Previse vase na kraju umesto alekse i  falio je  gudura na kraju. Svaka mu cast kako je odigrao. 

Just now, Sludge Factory said:

Meni njega isto mnogo zao, jer je covek dobar kosarkas i imao je neke dobre momente i reakcije, posebno u odbrani, ali jbg. 

Zao mi je i onih par dobrih ulaza pod kos, mislim jedan Aleksin i jedan Vasin, gde je lopta bukvalno izlazila iz kosa, mnogo lepa kosarka je to bila. Steta.

On nije ni trebao da bude na parketu celu poslednju cetvrtinu. Gde ces njega na Lebrona. Imao je on i par dobrih momenata ali greska je sto je Pesic forisrao igru sa dve petice.

• Popular Post

Meni nije toliko teško. Žao mi je jer smo mogli da postignemo nemoguće, ali šta je tu je. Poginusmo kao mudonje i igračine.

Gore mi je bilo posle finala protiv Slovenaca. Tu sam već video trofej u vitrini i oni završe sa 10-0 ili tako nešto.

Previse lupetanja citam ovde i na drugim mestima, malcice ima i rasizma.

Ali, dobro, razumljivo je.

Ipak, ne mogu Ameri da budu krivi sto su pogadjali sve u cetvrtoj i sto nista nismo uspeli da odbranimo. Mnogo lakih poena (ne oni Durantovi) su dali u cetvrtoj. Famozni faul Jokica je dosao otud sto je video gde sve ide pa pokusao sam a da odigra agresivnije, nije to bila bas tolika slucajnost.

-17 u cetvrtoj ne moze da bude do napada.

Sto se Karija tice, u prvoj je sralo Duranta, sada Karija, da nje njih dvojicu, sralo bi drugog, ima tu previse kvaliteta. Mogli bi i Ameri da kazu, pu kako je sralo Bogdana.

6 minutes ago, fancy claps said:

znam da nije mesto, ali koji su ovo debili i psihopate na rts,  ravnogorislav papic sere bogdanu o djokovicu i alkarazu misim jbte moronu 1 

Čovek je Bogdanovića koji se isplakao uzeo za izjavu dva minuta posle i rekao mu biće bolje u Los Anđelesu?!?!?!

Sve ti jebem, majmunčino glupa i odvratna, jebo te onaj ko ti je dao posao crkotino, kad ne možeš 2 pitanja da sastaviš, ako si već uzeo da ga jebeš posle utakmice dok mu se život raspada!!!

Samo da se sada psihicki dignu. Bolji smo tim od nemaca. Treba osvojiti medalju, zasluzili smo.

Osećam se kao da sam preplivao Senu. 

Nemam šta bilo kome da zamerim, sve što smo uradili na utakmici je bilo košarkaški i odlično. Košarkaši bogovi nekad uzmu, a nekad daju, crkli majci. 

Just now, Venom said:

Meni nije toliko teško. Žao mi je jer smo mogli da postignemo nemoguće, ali šta je tu je. Poginusmo kao mudonje i igračine.

Slican osecaj. Zao mi je posebno igraca i nekih momenata, ali u globalu sam jebeno odlepio okolko su bili dobri protiv ovih. 

Svaka cast momcima kako su odigrali ovo polufinale. Naterali su Amerikance da 40' igraju maksimalno ozbiljno, a da dobar deo utakmice razmišljaju da li uopšte imaju šanse za preokret. Šteta za ispuštenu pobedu, ali ovo kako su hrabro izašli i stali na crtu je za svaki respekt.

Ovo bi bilo za pokolenja, film, seriju, knjigu i šta god još. Šut ili dva samo. Baš bolno i neverovatno.

Stef Kari je jebena mašina koja je svaku našu važnu trojku poništila...

Background Picker
Customize Layout