August 8, 2024Aug 8 Popular Post o jbte svaka cast. bas sam ponosan. ali ponos je trenutan a trauma dozivotna. znam da nije mesto, ali koji su ovo debili i psihopate na rts, ravnogorislav papic sere bogdanu o djokovicu i alkarazu misim jbte moronu 1
August 8, 2024Aug 8 Popular Post Mnogo su mi gadni na kraju bili, nešto se busaju u grudi, lože, fleksuju, vamo pobegli grobaru s lopate za jednu Kobrinu trojku. I niko u američkoj javnosti neće imati muda to da im kaže, jer Lebron.
August 8, 2024Aug 8 Ne, stvarno, Ameri ne sklope ovakvu ekipu narednih 10 godina. Step, Kari i LBJ vec imaju 50 godina. Joel i AD tesko da ce se iscimati jos jedno leto. Tatum nakon ovakvog tretmana isto sumnjam. Ostaju Ant, Bam i Booker. No necemo ni mi vise doci na olimpijadu sa Jokicem u prime-u jbg.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Micko8 said: Ovo je bilo finale pre finala, amerikanci ce pregaziti francuze. Nema šanse. Osim ako Kole ne bude rešio da se, ko Kari, vrati svojim eksperimentima sa Goberom. Ako francuzi odigraju ko u četvrtfinalu i polufinalu - uzimaju zlato 100%
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, borris_ said: Ovo je kao ona utakmica Spanija USA kada je Kobe spasio amere. Svaka cast, bila je uzivancija gledati usprkos kraju. Ovo je mnogo gore. Spanija nije bila daleko, prilazili su.na -4 u finisu, ali mi smo bili mnogo blize, vodili smo...jbt
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, *edited by mod said: Šteta, šteta, šteta. Ovo je bila za prilika za istoriju. Bolju nećemo imati. Momcima svaka čast imam osećaj da nas je jedan trojka delila od pobede. A bilo je prilika za to u 4/4 Jokić, Gudurić, Bogdanović, Dobrić. Sva četvorica su bili sami. Onih 6 poena u jednom napadu nismo smeli da dozvolimo posebno jer su nam na konto toga uživali još jedno 6-8 jer Jokić nije smeo da igra odbranu. Svaka čast momcima i ovo će se dugo pamtiti nadam se da će uzeti tu bronzu barem... Hocemo Na osnovu cega ovo tvrdis? Ne znam, zal jeste, al meni srce puno, rokali smo se sa njima do kraja, naterali ih da se prilagode, da moraju do kraja jako, a ne da rutiniraju. Videcemo kako ce finale biti i kako ce se suprotstaviti Francuzi. Ogromna je motivacija ova utakmica za neke klince, gledajmo to na taj nacin. Bice novih prilika
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Ivo Petović said: Ovo je mnogo gore. Spanija nije bila daleko, prilazili su.na -4 u finisu, ali mi smo bili mnogo blize, vodili smo...jbt 13 na kraju q3, izjednačili na 3 minuta pre kraja
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, steins said: Nema šanse. Osim ako Kole ne bude rešio da se, ko Kari, vrati svojim eksperimentima sa Goberom. Ako francuzi odigraju ko u četvrtfinalu i polufinalu - uzimaju zlato 100% Nemaju francuzi suterski potencijal a imaju amerikanci bolje igrace u reketu. Bice plitak potok, ovi ce sada da pucaju od samopouzdanja u finalu. Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 Just now, Fins fleet said: Ne, stvarno, Ameri ne sklope ovakvu ekipu narednih 10 godina. Step, Kari i LBJ vec imaju 50 godina. Joel i AD tesko da ce se iscimati jos jedno leto. Tatum nakon ovakvog tretmana isto sumnjam. Ostaju Ant, Bam i Booker. No necemo ni mi vise doci na olimpijadu sa Jokicem u prime-u jbg. Ma oni su ovde jedva živu glavu izvukli - da ne bi onog sudijskog čašćavanja i brejnfarta Karija Pešića u 4/4 pobedili bi.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: I milutinov koji je ispustio one dve lopte, to ce me proganjati. to, trojka jokića i trojka dobrića
August 8, 2024Aug 8 Just now, fancy claps said: misim da mi je ovo najtezi sportski poraz u zivotu A bila bi verovatno jedna od najvecih pobeda, mozda i najveca. Svaka cast, momci!!!