August 8, 2024Aug 8 Ovo je kao ona utakmica Spanija USA kada je Kobe spasio amere. Svaka cast, bila je uzivancija gledati usprkos kraju.
August 8, 2024Aug 8 Popular Post 1 minute ago, Have_Fun said: Boli ovo više nego krađa u Turskoj... Ma kakva nebitna Turska i Omer Asik...ovo.su bili Lebron, Kari i Durant...i Jokic koji se jednom radja ovde.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Ivo Petović said: Ma kakva nebitna Turska i Omer Asik...ovo.su bili Lebron, Kari i Durant...i Jokic koji se jednom radja ovde. Ma da, ovo je bila utkamica za najbolju ekipu sveta. Ono u turskoj ni blizu toga
August 8, 2024Aug 8 Komentatori na NBC su baš neverovali da nije suđen faul u napadu na 30 sec do kraja, Kariju čini mi se. Embiid jebeni, uljez na terenu na kraju presudio. Crko dabogda
August 8, 2024Aug 8 Ovo je bilo finale pre finala, amerikanci ce pregaziti francuze. Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Sludge Factory said: Da, bukvalno je falio mioimetar da ih oduva evropska kosarka. I oduvala ih je 35 minuta od 40. A i tih pet je bilo uz pomoc sudija. Falio je jedan Kalina, kud se nije dogodine povukao iz reprezentacije.
August 8, 2024Aug 8 jebeni Kari, kako nas je usrao. trebalo je nekog da uvedemo da ga bije od starta, pa nek izađe na pola sa 5 ličnih
August 8, 2024Aug 8 3 minutes ago, Fins fleet said: No nije do sudija, izgubili smo jer smo igrali protiv vanzemaljaca, sta da se radi. Jel si ti ovde ironičan?
August 8, 2024Aug 8 Glava me zabole. Nisam se previse nadao ali kad ih sad nismo mlatnuli necemo nikad jer se igrac kao Jokic jednom radja. Sudijama iz americkih zemalja koji od kosarke jedino znaju da imaju na zidu sobe postere sa NBA igracima jebem sve po spiku.
August 8, 2024Aug 8 7 minutes ago, Mil@n said: Ovi Amerikanci su slika NBA lige. Klovnovi jebeni, pri tom provociraju i lože se, jači su igrači 10 puta. Samo trojke i to je to. Mi smo košarkaški i taktički pismeniji milion puta, zato smo im i parirali. Ja sam pisao o tome ali sam bio "ispravljan". Ovo je najveca ekipa govnara kojih se ja secam u sportu... Trebalo im je 8+ trojki onog robota.