Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

OK su bile sudije. Ako su nešto grešili, makar su imali isti kriterijum.

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

• Popular Post

Ne slazem se sa ovim da je bolje da smo izgubili 20. Imali smo priliku da se lozimo, skacemo i vristimo od srece gotovo 37 minuta tekme. Protiv jebenih Amerikanaca koji u ekipi imaju minimum 9 buducih HOF-emera.

Svaka cast momcima i uveren sam da ce preokrenuti onu losu tradiciju da gubimo borbe za bronzu!!!

Edited by 1n54jd3r

9 minutes ago, dragance said:

A u pm. Ovo je gore nego da su nas napunili.

Ma jok. Samo ponos :)

9 minutes ago, Midžeta said:

Ovi debili sa rts moraju da im dodaju so na ranu sada, crkli dabogda

Eurosport2 je prenosio, to na svakoj kablovskoj postoji, ali ste mazohisti :)

2 minutes ago, Heaviside said:

Strašno, milimetar do legende, bukvalno me boli duša, fizički mi loše…odoh napolje

Mene bi vise zabolilo da smo prosli veceras pa izgubili od Francuza 

3 minutes ago, Mil@n said:

Jebem mater ovom debilu što im postavlja pitanja posle meča...

Imali su niz u četvrtoj četvrtini sa mnogo datih koševa praktično bez promašaja... Kari natrpao previše, Embid nije mašio, Durent par jako važnih šuteva, samo me zanima njihov šut procenat iz igre u četvrtoj četvrtini... Tu je razlog poraza. Ne možemo reći da je Dobrić promašio pobedu već da nas je uveo u egal. Dečko je dao nekoliko za redom...

Ovo je žestok bedak. Smor koji se ne može rečima opisati. 

Ovi Amerikanci su slika NBA lige. Klovnovi jebeni, pri tom provociraju i lože se, jači su igrači 10 puta. Samo trojke i to je to. Mi smo košarkaški i taktički pismeniji milion puta, zato smo im i parirali. 

Tužan sam, ali polako izbija ponos. 

Da, bukvalno je falio mioimetar da ih oduva evropska kosarka. I oduvala ih je 35 minuta od 40. A i tih pet je bilo uz pomoc sudija. 

Bravo momci, bravo matori! 

Gorislave, pusi kurac

Šteta, šteta, šteta.

Ovo je bila za prilika za istoriju. Bolju nećemo imati. Momcima svaka čast imam osećaj da nas je jedan trojka delila od pobede. A bilo je prilika za to u 4/4 Jokić, Gudurić, Bogdanović, Dobrić. Sva četvorica su bili sami. Onih 6 poena u jednom napadu nismo smeli da dozvolimo posebno jer su nam na konto toga uživali još jedno 6-8 jer Jokić nije smeo da igra odbranu.

Svaka čast momcima i ovo će se dugo pamtiti nadam se da će uzeti tu bronzu barem...

Avram 15/3/4 za 17 minuta. Šteta što Nikola Jović nije bio spreman za ove igre... videlo se da ne može 

Gudurić samo 9 minuta i za to vreme 9/1/3

Ako cemo da gledamo sudije, resili su par tihih glupavih faulova na pocetku cetvrte koji nisu trebali da budu svirani po kriterijumu kako je sviran ostatak utakmice i ono kad nisu svirali faul nad Dobricem na ulazu.

No nije do sudija, izgubili smo jer smo igrali protiv vanzemaljaca, sta da se radi.

6 minutes ago, Heaviside said:

Da, 6 poena za taj napad

da iskoristim priliku i da se najebem mrtve majke panamskom i drugim sudijama koji su dali novi napad a nisu ponistili kos

isto tako, jebem im sve zivo posto su u jednom napadu unistili sve sto su momci uradili

zelim da se panamski kanal zatrpa, a kad saznam odakle su druge sudije dopunicu listu

2 minutes ago, Ivo Petović said:

Jokic je bog licno. Kakav je to car. Stvarno mi se place

na stranu napad, posle ovog turnira ga za defanzivu mogu prozivati samo potpuni bolidi

em je doktorski odigrao, em je svojom energijom i zeljom digao ekipu u nebesa

Kako se za minut gubi mec...

Svaka čast momci, na kraju je možda ključan momenat bila trojka Duranta uz faul. Odma nakon toga smo primili još 1 trojku a Bogdan i Dobrić promašili trice. Skenjan sam ali bez obzira na sve 1 veliko:

:pera:

Strašno, bukvalno definicija onoga "stole defeat from the jaws of victory".

Just now, MiddleClass said:

Eurosport2 je prenosio, to na svakoj kablovskoj postoji, ali ste mazohisti :)

Mene bi vise zabolilo da smo prosli veceras pa izgubili od Francuza 

Nemam pojma, to se nije desilo

od ovoga što se do sada desilo u mom źivotu, ovo mi je najteži poraz

1 minute ago, 1n54jd3r said:

Ne slazem se sa ovim da je bolje da smo izgubili 20. Imali smo priliku da se lozimo, skacemo i vristimo od srece gotovo 37 minuta tekme. Protiv jebenih Amrikanaca koji u ekipi minimum 9 buducih HOF-emera.

Just now, MiddleClass said:

Uzivao sam bukvalno skoro cel utakmicu koliko je bilo dobro! 

Hvala momcima!

1 minute ago, 1n54jd3r said:

Protiv jebenih Amrikanaca koji u ekipi minimum 9 buducih HOF-emera.

I 3 na klupi.

Background Picker
Customize Layout