August 8, 2024Aug 8 Just now, Ivo Petović said: Place mi se jbt. Par trenutaka do price koja bi se prepricavala decenijama.. I to te jos puni Embiid...znaci, stvarno...Carls Darvin je najveci covek u povijesti.. . Strašno, milimetar do legende, bukvalno me boli duša, fizički mi loše…odoh napolje
August 8, 2024Aug 8 Just now, Кристофер Лумумбо said: Jokic je odigrao fantasticnu utamicu i mnogo mi je krivo sto nije pogodio onu otvorenu trojku za +14 nakon koje smo primili 6 poena i 4. faul. Jebem te zivote te jebem Tu smo pali i kraj. U principu da je samo nešto ušlo sa distance. Neverovatno dobro smo igrali. Kapa dole Kariju, spremili smo tekmu perfektno.
August 8, 2024Aug 8 stvarno nisam u teorijama zavera i uvek su nam sudiej krive fazonu, na stranu dal je bio onaj faul jokica, jel ono uopšste po pravilima? da protivnik ima fakticki dva napada? u trenutku faula posed je i dalje kod njih
August 8, 2024Aug 8 Nadoknadiće nam vaterpolisti ovu bol. Dve selekcije sa najvećim mudima, uvek bile, nismo imali sreće na parketu, vratiće se jako u bazenu! Edited August 8, 2024Aug 8 by Godfrey
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: Jokic je odigrao fantasticnu utamicu i mnogo mi je krivo sto nije pogodio onu otvorenu trojku za +14 nakon koje smo primili 6 poena i 4. faul. Jebem te zivote te jebem Jokic je bog licno. Kakav je to car. Stvarno mi se place
August 8, 2024Aug 8 Ma posle tog napada gde smo primili 6 poena i sto je jos gore, 4. Licna Jokicu. Tih 6 poena bi preziveli, ali tu 4. nismo mogli.
August 8, 2024Aug 8 11 minutes ago, aram said: ma bre šta vam je, jednostavno nismo više imali snage. a onda padne i koncentracija, donose se glupe odluke, prave nerezonski faulovi... Vrv nije bilo vise snage, zato smo i krenuli da usporavamo i krademo vreme. Nadam se samo da nisu svesno takticki, ne zbog kratkog daha to radili. Sve u svemu, alal vera momcima, naterali su blentavu ekipu da im malo zazvace bulja gace i da se iscimaju do kraja. Sem Bronishe koji je mentol dok gubi, ostali su delovali krajnje korektno men’se cini. Lepa predstava i šibanje sa Amerima. Srce puno. Da, zivo me zanima da li je tj koliko je takticki pristup Pesicev potpis/ideja po prirodi posla, a koliko su igraci, pre svega Debeli i Bogdan ucestvovali u pripremi. Edited August 8, 2024Aug 8 by MeanM@
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, pbg12345 said: stvarno nisam u teorijama zavera i uvek su nam sudiej krive fazonu, na stranu dal je bio onaj faul jokica, jel ono uopšste po pravilima? da protivnik ima fakticki dva napada? u trenutku faula posed je i dalje kod njih Jeste po pravilima, faul u trenutku šuta na igraču koji nije šuter
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, pbg12345 said: stvarno nisam u teorijama zavera i uvek su nam sudiej krive fazonu, na stranu dal je bio onaj faul jokica, jel ono uopšste po pravilima? da protivnik ima fakticki dva napada? u trenutku faula posed je i dalje kod njih Gleda se "shooting motion". Sranje je, no sve po pravilima jbg.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, pbg12345 said: stvarno nisam u teorijama zavera i uvek su nam sudiej krive fazonu, na stranu dal je bio onaj faul jokica, jel ono uopšste po pravilima? da protivnik ima fakticki dva napada? u trenutku faula posed je i dalje kod njih Po pravilima je, ako lopta leti... to je pitanje da li se digao ili ne...
August 8, 2024Aug 8 I na kraju im se isplatio naturalizovani smrdljivi Embiid. Jebi ga Jokic je mora da se rve sa trojicom njihovih centara, en zameram mu nista.
August 8, 2024Aug 8 Svaka čast momci, na kraju je možda ključan momenat bila trojka Duranta uz faul. Odma nakon toga smo primili još 1 trojku a Bogdan i Dobrić promašili trice. Skenjan sam ali bez obzira na sve 1 veliko:
August 8, 2024Aug 8 Nemaci pojma idu dalje, sramna medalja ih ceka, putujuci cirkus, cekaju da slome fizicki da pokazu kako su precizni. Dok je bilo snage oduceni su od kosarke, amateri, nista lepo i plemenito, antisport
August 8, 2024Aug 8 6 minutes ago, Mil@n said: Jebem mater ovom debilu što im postavlja pitanja posle meča... Imali su niz u četvrtoj četvrtini sa mnogo datih koševa praktično bez promašaja... Kari natrpao previše, Embid nije mašio, Durent par jako važnih šuteva, samo me zanima njihov šut procenat iz igre u četvrtoj četvrtini... Tu je razlog poraza. Ne možemo reći da je Dobrić promašio pobedu već da nas je uveo u egal. Dečko je dao nekoliko za redom... Ovo je žestok bedak. Smor koji se ne može rečima opisati. Ovi Amerikanci su slika NBA lige. Klovnovi jebeni, pri tom provociraju i lože se, jači su igrači 10 puta. Samo trojke i to je to. Mi smo košarkaški i taktički pismeniji milion puta, zato smo im i parirali. Tužan sam, ali polako izbija ponos. Da, bukvalno je falio milimetar da ih oduva evropska kosarka. I oduvala ih je 35 minuta od 40. A i tih pet je bilo uz pomoc sudija. Bravo momci, bravo matori! Gorislave, pusi kurac! Edited August 8, 2024Aug 8 by Sludge Factory