Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Ivo Petović said:

Place mi se jbt. Par trenutaka do price koja bi se prepricavala decenijama..

I to te jos puni Embiid...znaci, stvarno...Carls Darvin je najveci covek u povijesti..

.

Strašno, milimetar do legende, bukvalno me boli duša, fizički mi loše…odoh napolje

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Jokic je odigrao fantasticnu utamicu i mnogo mi je krivo sto nije pogodio onu otvorenu trojku za +14 nakon koje smo primili 6 poena i 4. faul. Jebem te zivote te jebem

Tu smo pali i kraj.

U principu da je samo nešto ušlo sa distance. Neverovatno dobro smo igrali. Kapa dole Kariju, spremili smo tekmu perfektno.

stvarno nisam u teorijama zavera i uvek su nam sudiej krive fazonu, na stranu dal je bio onaj faul jokica, jel ono uopšste po pravilima?

da protivnik ima fakticki dva napada? u trenutku faula posed je i dalje kod njih

Nadoknadiće nam vaterpolisti ovu bol.

Dve selekcije sa najvećim mudima,  uvek bile, nismo imali sreće na parketu, vratiće se jako u bazenu!

Edited by Godfrey

1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

Jokic je odigrao fantasticnu utamicu i mnogo mi je krivo sto nije pogodio onu otvorenu trojku za +14 nakon koje smo primili 6 poena i 4. faul. Jebem te zivote te jebem

Jokic je bog licno. Kakav je to car. Stvarno mi se place

Ma posle tog napada gde smo primili 6 poena i sto je jos gore, 4. Licna Jokicu. Tih 6 poena bi preziveli, ali tu 4. nismo mogli. 

11 minutes ago, aram said:

ma bre šta vam je, jednostavno nismo više imali snage. a onda padne i koncentracija, donose se glupe odluke, prave nerezonski faulovi...

Vrv nije bilo vise snage, zato smo i krenuli da usporavamo i krademo vreme. Nadam se samo da nisu svesno takticki, ne zbog kratkog daha to radili. 
Sve u svemu, alal vera momcima, naterali su blentavu ekipu da im malo zazvace bulja gace i da se iscimaju do kraja. 
Sem Bronishe koji je mentol dok gubi, ostali su delovali krajnje korektno men’se cini. 
Lepa predstava i šibanje sa Amerima. Srce puno.

Da, zivo me zanima da li je tj koliko je takticki pristup Pesicev potpis/ideja po prirodi posla, a koliko su igraci, pre svega Debeli i Bogdan ucestvovali u pripremi.

Edited by MeanM@

1 minute ago, pbg12345 said:

stvarno nisam u teorijama zavera i uvek su nam sudiej krive fazonu, na stranu dal je bio onaj faul jokica, jel ono uopšste po pravilima?

da protivnik ima fakticki dva napada? u trenutku faula posed je i dalje kod njih

Jeste po pravilima, faul u trenutku šuta na igraču koji nije šuter

Gleda se "shooting motion". Sranje je, no sve po pravilima jbg.

Po pravilima je, ako lopta leti... to je pitanje da li se digao ili ne...

I na kraju im se isplatio naturalizovani smrdljivi Embiid. Jebi ga Jokic je mora da se rve sa trojicom njihovih centara, en zameram mu nista.

Svaka čast momci, na kraju je možda ključan momenat bila trojka Duranta uz faul. Odma nakon toga smo primili još 1 trojku a Bogdan i Dobrić promašili trice. Skenjan sam ali bez obzira na sve 1 veliko:

:pera:

Nemaci pojma idu dalje, sramna medalja ih ceka, putujuci cirkus, cekaju da slome fizicki da pokazu kako su precizni. Dok je bilo snage oduceni su od kosarke, amateri, nista lepo i plemenito, antisport

6 minutes ago, Mil@n said:

Jebem mater ovom debilu što im postavlja pitanja posle meča...

Imali su niz u četvrtoj četvrtini sa mnogo datih koševa praktično bez promašaja... Kari natrpao previše, Embid nije mašio, Durent par jako važnih šuteva, samo me zanima njihov šut procenat iz igre u četvrtoj četvrtini... Tu je razlog poraza. Ne možemo reći da je Dobrić promašio pobedu već da nas je uveo u egal. Dečko je dao nekoliko za redom...

Ovo je žestok bedak. Smor koji se ne može rečima opisati. 

Ovi Amerikanci su slika NBA lige. Klovnovi jebeni, pri tom provociraju i lože se, jači su igrači 10 puta. Samo trojke i to je to. Mi smo košarkaški i taktički pismeniji milion puta, zato smo im i parirali. 

Tužan sam, ali polako izbija ponos. 

Da, bukvalno je falio milimetar da ih oduva evropska kosarka. I oduvala ih je 35 minuta od 40. A i tih pet je bilo uz pomoc sudija. 

Bravo momci, bravo matori! 

Gorislave, pusi kurac!

Edited by Sludge Factory

Boli ovo više nego krađa u Turskoj...

Background Picker
Customize Layout