August 8, 2024Aug 8 Popular Post Just now, Dankan Ajdaho said: Ogromna žal što nisu ušle one Dobrića, Vase i Bogdana na kraju. Da su dve ušle, dobili bi. Možda i samo jedna ili da nisu svirali jedan od poslednja dva faula jokiću i tu staje cela istina. ova proseravanja po kariju su bezobrazluk i budalaštine…
August 8, 2024Aug 8 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Nikad necu prezaliti ovu utakmicu Doživotni ožiljak…au jebote, za malo
August 8, 2024Aug 8 Place mi se jbt. Par trenutaka do price koja bi se prepricavala decenijama.. I to te jos puni Embiid...znaci, stvarno...Carls Darvin je najveci covek u povijesti.. .
August 8, 2024Aug 8 6 minutes ago, radisa said: Mi smo imali sansu kad je lopta bila kod embida na 18 sekundi do kraja da smo napravili faul... Bas to gledam i ne verujem, namamo više tajm auta a lošijeg sa penala nisu imali u tom momentu na terenu.
August 8, 2024Aug 8 Popular Post Jokic je odigrao fantasticnu utamicu i mnogo mi je krivo sto nije pogodio onu otvorenu trojku za +14 nakon koje smo primili 6 poena i 4. faul. Jebem te zivote te jebem
August 8, 2024Aug 8 Ne znam da li da placem od tuge ili srece. Jos uvek ne mogu da se opasuljim sta smo odigrali i koliko je malo falilo. Najgore od svega je, ovaj momenat se nece ponoviti. Da ih dobijemo narednih 5 puta, to nece biit protiv ovih.
August 8, 2024Aug 8 Imao je Milutinov nekoliko dobrih momenata u poslednjoj cetvrtini ali je an drugoj strani Lebron parvio dosta problema nasoj odbrani a u napadu sa njim nismo mogli da ih sirimo kao u prve tri cetvrtine. Avarmovic je trebao da igra dosta vise u cetvrtoj cetvrtini, potopuno je bio zaboravljen. Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 Just now, BarryWhite said: Bas to gledam i ne verujem, namamo više tajm auta a lošijeg sa penala nisu imali u tom momentu na terenu. I onda jos cekamo i pravimo fsul na 5 sekundi nad covekom koji pogadja zmurecki... Jbt, zasto tako bez veze. .
August 8, 2024Aug 8 Just now, Кристофер Лумумбо said: Jokic je odigrao fantasticnu utamicu i mnogo mi je krivo sto nije pogodio onu otvorenu trojku za +14 nakon koje smo primili 6 poena i 4. faul. Jebem te zivote te jebem I tu je podbacio, šut spolja nula danas. Dali su drugi, ali jebiga, da smo odigrali savršeno bila bi ona jednom u 100. Džebiga.
August 8, 2024Aug 8 Popular Post Jebem mater ovom debilu što im postavlja pitanja posle meča... Imali su niz u četvrtoj četvrtini sa mnogo datih koševa praktično bez promašaja... Kari natrpao previše, Embid nije mašio, Durent par jako važnih šuteva, samo me zanima njihov šut procenat iz igre u četvrtoj četvrtini... Tu je razlog poraza. Ne možemo reći da je Dobrić promašio pobedu već da nas je uveo u egal. Dečko je dao nekoliko za redom... Ovo je žestok bedak. Smor koji se ne može rečima opisati. Ovi Amerikanci su slika NBA lige. Klovnovi jebeni, pri tom provociraju i lože se, jači su igrači 10 puta. Samo trojke i to je to. Mi smo košarkaški i taktički pismeniji milion puta, zato smo im i parirali. Tužan sam, ali polako izbija ponos.