Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Bravo Bogi! Kraljino!

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

• Popular Post
Just now, Dankan Ajdaho said:

Ogromna žal što nisu ušle one Dobrića, Vase i Bogdana na kraju.

Da su dve ušle, dobili bi.

Možda i samo jedna ili da nisu svirali jedan od poslednja dva faula jokiću i tu staje cela istina.

ova proseravanja po kariju su bezobrazluk i budalaštine…

3 minutes ago, Lezilebovich said:

Bogi :hail:

kapiten kapitenski :heart:

2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

Doživotni ožiljak…au jebote, za malo 

Place mi se jbt. Par trenutaka do price koja bi se prepricavala decenijama..

I to te jos puni Embiid...znaci, stvarno...Carls Darvin je najveci covek u povijesti..

.

6 minutes ago, radisa said:

Mi smo imali sansu kad je lopta bila kod embida na 18 sekundi do kraja da smo napravili faul...

Bas to gledam i ne verujem, namamo više tajm auta a lošijeg sa penala nisu imali u tom momentu na terenu.

Ovk što seru po Kariju govna najveća.

Da je ušla još neka trojka...

• Popular Post

Jokic je odigrao fantasticnu utamicu i mnogo mi je krivo sto nije pogodio onu otvorenu trojku za +14 nakon koje smo primili 6 poena i 4. faul. Jebem te zivote te jebem

Ne znam da li da placem od tuge ili srece. Jos uvek ne mogu da se opasuljim sta smo odigrali i koliko je malo falilo. 

Najgore od svega je, ovaj momenat se nece ponoviti. Da ih dobijemo narednih 5 puta, to nece biit protiv ovih.

Imao je Milutinov nekoliko dobrih momenata u poslednjoj cetvrtini ali je an drugoj strani Lebron parvio dosta problema nasoj odbrani a u napadu sa njim nismo mogli da ih sirimo kao u prve tri cetvrtine. Avarmovic je trebao da igra dosta vise u cetvrtoj cetvrtini, potopuno je bio zaboravljen.

Edited by Micko8

Au bre...kako se loše osećam

Pljunem svakom u usta ko pljuje po Kariju i igračima

Just now, BarryWhite said:

Bas to gledam i ne verujem, namamo više tajm auta a lošijeg sa penala nisu imali u tom momentu na terenu.

I onda jos cekamo i pravimo fsul na 5 sekundi nad covekom koji pogadja zmurecki...

Jbt, zasto tako bez veze.

.

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Jokic je odigrao fantasticnu utamicu i mnogo mi je krivo sto nije pogodio onu otvorenu trojku za +14 nakon koje smo primili 6 poena i 4. faul. Jebem te zivote te jebem

I tu je podbacio, šut spolja nula danas. Dali su drugi, ali jebiga, da smo odigrali savršeno bila bi ona jednom u 100. Džebiga.

• Popular Post

Jebem mater ovom debilu što im postavlja pitanja posle meča...

Imali su niz u četvrtoj četvrtini sa mnogo datih koševa praktično bez promašaja... Kari natrpao previše, Embid nije mašio, Durent par jako važnih šuteva, samo me zanima njihov šut procenat iz igre u četvrtoj četvrtini... Tu je razlog poraza. Ne možemo reći da je Dobrić promašio pobedu već da nas je uveo u egal. Dečko je dao nekoliko za redom...

Ovo je žestok bedak. Smor koji se ne može rečima opisati. 

Ovi Amerikanci su slika NBA lige. Klovnovi jebeni, pri tom provociraju i lože se, jači su igrači 10 puta. Samo trojke i to je to. Mi smo košarkaški i taktički pismeniji milion puta, zato smo im i parirali. 

Tužan sam, ali polako izbija ponos. 

Background Picker
Customize Layout