August 8, 2024Aug 8 Nije napad problem bio u poslednjij pet minuta vec par lakih poena koje su brzo dali (Embid dva puta cini mi se).
August 8, 2024Aug 8 Bas mi je zao! Svaka cast momci, igrali ste vrhunski. Aaaaa jbg, bas sranje, ali sta da se radi! Uzivanje je bilo najveci deo utakmice!
August 8, 2024Aug 8 Presela nam ona petorka sa dva teska centra. Pogubio se malo Pesic u poslednjoj cetvrtini. Zaboravio je i Avramovica. Steta bili smo blizu. Treba se sada sabrati i pokusati uzeti trece mesto. Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 nista nam nije uslo u cetvrtoj... njima sve. Curry celo prvenstvo nista nije pogodio, sada je nasao... seronja. momcima naklon do poda nisu se usrali ili pogubili, jednostavno je potpuno stao sut. ne znam kako ce naci motiva sada za bronzu.
August 8, 2024Aug 8 Popular Post Možda najbolja utakmica u poslednjih 20+ godina naše reprezentacije. Bravo momci!
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, Lezilebovich said: Sjebao nas onaj napad u kom je jokic dobio 4. Da, 6 poena za taj napad
August 8, 2024Aug 8 Steta jebena, zafalilo je snage na kraju, bogdan preskace sut, uzima dobric, posle vasa na pola napada okida i tu je negde bio kraj. Sjajna utakmica nasih
August 8, 2024Aug 8 ma bre šta vam je, jednostavno nismo više imali snage. a onda padne i koncentracija, donose se glupe odluke, prave nerezonski faulovi...
August 8, 2024Aug 8 Osim ove gluposti na kraju s faulom, tj. bez faula na -2, skoro savršena utakmica. Kakva šteta, baš mi je žao ekipe. Kapa dole svejedno. Pocrkali su na kraju i to je presudilo, stao je šut. Jednu stvar smo mogli mnogo bolje, a to je igru s Jokićem. Često je ostajao u dobrom matchupu, ali nismo to koristili. I kad smo probali, igrao je 1 na 1 sa Durantom na maltene trojci, gde ga ovaj bez problema brani. Jebiga šta je tu je.