August 7, 2024Aug 7 Samo da ne bude jos jedna od onih povedemo 25:7 pa izgubimo 136:31 tekmi. Debeli da igra sve vreme, Bogdan i Vasa na 110% i da se posibamo i budemo konkurentni sve vreme. Ubedjen sam da mozemo.
August 7, 2024Aug 7 I ja isto mislim da možemo. Mora mnogo toga da se poklopi ali možemo. Ako ih uhvatimo u mašinu a njih ne krene, nije isključeno da se ne iščupaju iz toga. No realno šanse su nam 5-10%.
August 7, 2024Aug 7 Dobar Gurovic, pravo u vugla, sta Ameri koji k, dobro bi nam dosao na temi, ne bi ga @Valkyrie banovala
August 7, 2024Aug 7 Startna petorka sutra: Richard Burton - Bogi Bata Živojinović - Jokara Ljuba Tadić - Dobrić Boris Dvornik - Petrušev Milena Dravić - Aleksa
August 7, 2024Aug 7 Author 1 hour ago, Mil@n said: I ja isto mislim da možemo. Mora mnogo toga da se poklopi ali možemo.
August 8, 2024Aug 8 3 hours ago, Hele said: Dobar Gurovic, pravo u vugla, sta Ameri koji k, dobro bi nam dosao na temi, ne bi ga @Valkyrie banovala Ovo da ne podlezu doping kontroloma je mantra koja se primila zbog one pijane dileje koja je vinjakom vracala kosovo s komentatorskog mesta
August 8, 2024Aug 8 Što više ovako kvalitetnih analiza na topiku i što manje mračenja dovešće do pobede. 365 lepih koševa.
August 8, 2024Aug 8 "Srbija je zaista dobra. Ne smemo da dozvolimo sebi da se opustimo jer smo ih već pobedili dva puta. Moramo da budemo spremni za njihovo najbolje izdanje. Moramo dobro da razmislimo šta bi mogli da urade drugačije. Svaka utakmica je toliko različita, jedinstvena. Nikada ne znate kada će lopta da uđe, a kada neće.Moramo da budemo spremni. Jokić će, verujem, igrati svih 40 minuta. Šta još imaju u rukavu?", preneo je ESPN reči trenera Golden Stejt Voriorsa. recimo, izađu na parket aaron gordon i luka dončić, pa lebron nek' odbije da igra ako je fufa
August 8, 2024Aug 8 Treba nam današnji Čiča koji će iznenada da ubaci 4 trojke i kuc u kontri, najrealniji je za tu ulogu brat Kobra.
August 8, 2024Aug 8 chicha je preko ruke ubacivao te trice; ako neko shiri chicha-vajb, to je nikola jovic.
August 8, 2024Aug 8 37 minutes ago, uini said: recimo, izađu na parket aaron gordon i luka dončić, pa lebron nek' odbije da igra ako je fufa Zovemo Luku, našminkamo ga i guramo umesto Davidovca, možda niko ne primeti? A Plavšića niko nije ni video, pa da našmikamo Gordona? Eh, da je ovo neka beton liga, pa da probamo :( Edited August 8, 2024Aug 8 by radisa
August 8, 2024Aug 8 Da je pokojni Dzarovski ziv..Luka bi dobio bradurinu..a Gordon opake brke..i udri