August 7, 2024Aug 7 1 minute ago, Mil@n said: I bez lakih koševa. Sekirice na sve strane. Ne radi to kod ovih likova... Samo bi vise rotirali i stisnuli odbranu.
August 7, 2024Aug 7 7 minutes ago, bags said: Ne radi to kod ovih likova... Samo bi vise rotirali i stisnuli odbranu. Neka rotiraju šta hoće, poenta je da ne daju brdo lakih poena kao AUS. Kada smo stegli u drugom, druga se pesma pevala™.
August 7, 2024Aug 7 9 minutes ago, bags said: Mislim da ova ekipa nema sanse da se klasicno posiba. Najveca nasa sansa je da na pocetku utakmice udjemo u neko sutersko ludilo i pogadjamo trojke kao blesavi. A onda u drugom probati sve na Jokaru kad se rasire a on da plodi kao nikad. Meni se ić ne sviđa ta letargičnost koju smo videli u drugom poluvremnu prve utakmice, u prvom poluvremenu protiv Australije i onomad na EP protiv žabara. Kad nam protivnik napravi 6:0 treba da bude uzbuna, pičkaranje i dranje, pa bodrenje, a mi svi ko mutavi gledamo seriju 20:0. Ne znam dal je do Karija ili do profila igrača koji su nam u selekciji, verovatno po malo od oba.
August 7, 2024Aug 7 1 minute ago, Lord Stef said: Bijemo Amere, gubimo u finalu Nemo brt opet od Nemaca da izgubimo, obesiću se o kvaku
August 7, 2024Aug 7 20 minutes ago, Fins fleet said: Pobedicemo ako se US igraci posibaju izmedju sebe u SCG 2005 stilu. Al u Parizu nema splavova
August 7, 2024Aug 7 Na prosloj smo se drzali do poluvremena uprkos njihovih 18-12 a nasih 16-5 za 3. Iz nekog razloga su dosta opusteni na sutu protiv nas, bilo bi lepo videti utakmicu gde su na ispod 40% sa distance a da nas krene.
August 7, 2024Aug 7 Bilo bi krasno da napravimo senzaciju, ali teško, baš teško. Ne vidim način da im pariramo na bilo koji način. Velika je razlika u klasi, jedino da nas ne dožive ozbiljno.
August 7, 2024Aug 7 Neće oni doživeti neozbiljno ekipe sa Jokićem, Vembijem... Moramo fair and square da ih drknemo kako znamo i unemo. Mnogo nam fali Jovara u svojoj snazi i moći, ali Filip neretko ume da bude drzak protiv protivnika sa većom reputacijom od njegove. Da budemo ljuti i besni, pa ako nas dobiju, sa istom glađu i žeđu na bronzu.