August 8, 2024Aug 8 Samo da ne dozvolimo da nas savataju na brzinu u trećoj, biti 120% skoncentrisan na obe strane
August 8, 2024Aug 8 5 minutes ago, Lezilebovich said: Kako ne, zar nije atletika trenutno ? ili su ovi u stvari kod mene pustili eurosport, a ja slep Slo 1 nikad nije prenosio sport. Ponekad puste nešto na trojki.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Calavera said: premala je ovo razlika da bi se stvarno unervozili, lome nas na početku treće to je svima u glavi...a sta ako udjemo fajterski u trecu, ako uspemo da podignemo razliku...sta onda...da li je realno za USA voda u usima
August 8, 2024Aug 8 kapa dole za napad, ali jbt ostavili smo ameriku na 43 poena za poluvreme, od cega je kari dao 20 iz suta za 3 6/9 nestvarno jbt i jako jako jako vazno sto je jokic ostao na samo jednom faulu, da moze jednako agresivno da igra u drugom on ce morati preuzeti mnogo na sebe, jer amerikanci jbg ce tek sad da grizu
August 8, 2024Aug 8 Moramo da prestanemo da skačemo na šut. Closeout, digni ruke pa šta nam bog da. Ovo kad skočimo na fintu se uvek završi katastrofom. Ali alal vera. Fizički će biti najzajebanije, treba izdržati trčanje s ovim ljudima.
August 8, 2024Aug 8 Popular Post Zbog ovog Lebronovog too small pokazivanja im treba jebati mater sad
August 8, 2024Aug 8 20 minuta poezije... boga oca smo pogodili. doduse i oni su. samo nastaviti ovako.
August 8, 2024Aug 8 Kakve pantalone u studiju? Sta je ovo koji kurac? Nadam se da ce ih njihov ego unistiti u drugom... ne deluju mi nimalo timski...
August 8, 2024Aug 8 Not my king Sad u meso, jako, povecati njihovu nervozu, ako bi zadrzali % iz prvog, uh...
August 8, 2024Aug 8 Vodimo 11 razlike a oni odlično šutiraju. Samo da dobro uđemo u nastavak meča i biće ovo preslikan meč USA:Portoriko u Atini 2004. Edited August 8, 2024Aug 8 by Cash