August 7, 2024Aug 7 36 minutes ago, Valkyrie said: Hele, aj još jedan takav killin’ momentum post i banovaću te za finale očiju mi, a stvarno nisam zlojeb neki. dakle, gas, loženje i hype train isključivo, bar dok ne počne utkamica. Pa citaj do kraja, vi instagram generacije samo bacite pogled, nemate koncentraciju da citate/gledate bilo sta sto zahteva vise od 15 sekundi paznje
August 7, 2024Aug 7 39 minutes ago, Valkyrie said: dakle, gas, loženje i hype train isključivo, bar dok ne počne utkamica. ako ubacimo sve suteve, dobijamo. vucic odustaje od izgradnje muzeja novaka & djokovica, sve nase pare preusmerava na kupovinu svih top3 nba pikova od danas do LAa 2028; bonus akvizicija je bronny james, koji pravi tiktok kontent sa vesicem-vesketom, desnom rukom, jer levom prikazuje 3x prsta, neprekidno. ide gas. Edited August 7, 2024Aug 7 by uini
August 7, 2024Aug 7 Author 12 minutes ago, Choda said: @Valkyrie los ti pool, treba da bude samo jedna opcija , osim u slucaju da trazis izgovor da banujes za sad 4 clana Znaš da sam i razmišljala da napravim poll sa odgovorima Srbija i Srbija al reko' da nas ne izbaksuziram alavošću 11 minutes ago, Hele said: Pa citaj do kraja, vi instagram generacije samo bacite pogled, nemate koncentraciju da citate/gledate bilo sta sto zahteva vise od 15 sekundi paznje Čitala sam ceo i umorila se, a za ovo IG generacija ne znam da li da kažem hvala na komplimentu ( @radisa stop) 8 minutes ago, Shan Jan said: 50% da dobijemo 50% da valk gasi topik. Aloe! Ko ugasio forum danas?! Nije valk nego admini nerdovi, nemoj da misliš da nisam videla
August 7, 2024Aug 7 gledao amere protivu brazila prvo poluvreme, očekuje nas nba action 20, 30 ili 40 razlike zavisi koliko lebron&gerijatrija budu raspoloženi, odn nas budu srale trojke
August 7, 2024Aug 7 Jokić 40 minuta na parketu, Bogdan u ukrstio sam očima modu, odbrana na ivici fizičkih mogućnosti i da Vasa i Gudura ne prave previše gluposti...
August 7, 2024Aug 7 sada bih mogao da napisem samo da dobijemo ovo(a onda i finale), i da slobodno mozemo da pogubimo sve narednih 20 godina(kao u Indianapolisu), ali znamo da bih lagao. ali da kazem da zelim ovo zlato(znam da je ovo tek polufinale) bilo bi understatement of the century u najgorem slucaju, daj makar da se posibamo, da ne gubimo 30 razlike
August 7, 2024Aug 7 5 minutes ago, freakns said: u najgorem slucaju, daj makar da se posibamo, da ne gubimo 30 razlike Mislim da ova ekipa nema sanse da se klasicno posiba. Najveca nasa sansa je da na pocetku utakmice udjemo u neko sutersko ludilo i pogadjamo trojke kao blesavi. A onda u drugom probati sve na Jokaru kad se rasire a on da plodi kao nikad. Iskreno puno manje sanse nego kad su nas one dve utakmice sa Saletom pobedili.
August 7, 2024Aug 7 Ovo je meč u kome nemamo šta da izgubiomo, samo neka izginu i opuste ruke i uhvate neki opušten tok igre, bez mnogo filozofiranja i straha pa šta bude. I bez lakih koševa. Sekirice na sve strane. Edited August 7, 2024Aug 7 by Mil@n