August 8, 2024Aug 8 sranje ako ne igra embid on bi nam bio najveca sansa, da ga izazove jokic na duel, pa da embid resava sutevima stef nam je sansa u odbrani, samo da nas ne unakazi trojkama generalno ovaj americki tim najvise zavisi od lebrona, pa potom dejvisa bilo bi idealno da njih dvojica budu sto manje u utakmici ili ako vec mora da sto vise sutiraju spolja
August 8, 2024Aug 8 9 minutes ago, pbg12345 said: sranje ako ne igra embid on bi nam bio najveca sansa, da ga izazove jokic na duel, pa da embid resava sutevima Slusao si DNVR juce?
August 8, 2024Aug 8 I zasto ne ispucati neki hot take Jokic ce da ima monstruozan TD za Fiba uslove 30pts 14rbd 10asst FG% 68 Edited August 8, 2024Aug 8 by 1n54jd3r
August 8, 2024Aug 8 59 minutes ago, Fins fleet said: Joel out. Ladno prenosim vesti sa parody naloga. Jos mi svi poveruju.
August 8, 2024Aug 8 4 minutes ago, Fins fleet said: Ladno prenosim vesti sa parody naloga. Jos mi svi poveruju. Ja gledam msao pre zagrevanje i vidim Embida i nista mi nije jasno... Edited August 8, 2024Aug 8 by radisa
August 8, 2024Aug 8 Dobijamo jer su im Embidarino i LeGBovo bacanje doneli losu karmu, u finalu nas masakriraju Kordinije, Jabusele i sudije Kolektivni harikiri