Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ok, izvini šefe

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

2 minutes ago, Hele said:

Ne, nego cemo sad da zamisljamo Bodirogu danas.

Jaci tim je onaj koji je jaci u svom vremenu.

Iako mislim da bi Bodiroga i danas surio, uopste u sustini nije ni bitno.

Tim iz 2002. godine je bio jaci od ovog danas. Mozda ne bi pobedio ovaj danasnji jer ne bi bio priviknut na modernu kosarku, ali je jaci u odnosu na konkurenciju nego ovaj danas.

I ona Argentina je jaca od svih ekipa na OI 2024. godine, osim Amerike, pa smo ih dobili.

Imao si vise igraca 2002. godine koji su bili ekstra klase.

- Tomasevic MVP Evrolige 2001. godine. Prvi tim Evrolige 2001 i 2002. godine. 

- Divac igrao finale zapada te 2002. godine, 13,5 poena u proseku u plejofu.

- Cabarkapa klinac koji suri u Buducnosti, igra i EL posle tog prvenstva toliko dobro da ga biraju kao 17. pika na NBA draftu

- Koturovic u prajmu i suri u Albi

- Gurovic ubica kakvog danas nemamo iz drugog plana u danasnjem timu

- Drobnjak u tom trenutku solidan NBA igrac

- Stojakovic u tom trenutku Ol sta NBA igrac sa preko 20 poena po utakmici. Drugi igrac druge najbolje ekipe u NBA-u

- Vujanic klinac koji ce posle prvenstva imati sezonu gde ce davati 26 poena u proseku u Evroligi

- Jaric u tom trenutku izabran u prvi tim Evrolige, 15 poena po mecu u proseku i posle prvenstva odlazi u NBA

- Radmanovic dosao na prvenstvo posle uspesne ruki sezone u NBA-u gde je izabran u drugi tim najboljih rukija

- Rakocevic 18 poena u proseku u Evroligi, otisao isto u NBA posle prvenstva

- Bodiroga u tom trenutku sampion Evrolige, MVP F4 Evrolige i apsolutni gospodar Evrolige, a i FIBA kosarke u tom trenutku

Dakle, imas duo Bodiroga i Stojakovic pa imas Divca kao treceg alo. Divca.

Pa imas nekog Tomasevica koji tu i nesto i nije bitan, a bio EL MVP godinu pre. Gurovic, Rakocevic, Jaric, Vujanic...

Pa ko je danas iza Jokica i Bogdanovica? Vasa Micic? Pa on je level tadasnjih Rakocevica, Vujanica i Jarica, tada smo imali trojicu takvih.

Ko posle Vase? Jesu oni nivo Gurovica i Tomasevica? Sa tim da je taj posle Vase tek cetvrti igrac iz ove generacije kog nabrajam, iz one generacije sam pre Gurovica i Tomasevica vec nabrojao sest igraca.

Just now, Hele said:

Dosadan si.

:thumbup:

Ma ja smaram ribu na zurci, ubijam je od dosade od price, on dodje i ugasi muziku 🤣

Smara Hele generalno, ali nije u krivu u ovom poredjenju sa timom iz Indijanapolisa. Ono je stvarno bio nas dream tim.

4 minutes ago, 1n54jd3r said:

Smara Hele generalno, ali nije u krivu u ovom poredjenju sa timom iz Indijanapolisa. Ono je stvarno bio nas dream tim.

Srpski dream team je bio 1996... A pravi dreamteam moje generacije bi bio 1992... :(

Mene zanima zlato, mene ne briga bronza,

....

Ceo dan.

Jebi se Valk (& thanks for the discovery :)).

Ajmo naši!

42 minutes ago, uini said:

dajte mi loptu & sklonite se    !!

Kao čuveni Dudin tajmaut kad imje 56 sekundi svima sve po spisku i na kraju bez crtanja rekao: Toni, uzmi loptu i daj trojku.

Kako gotivim igrače poput Tajsa. :heart:

https://www.wada-ama.org/en/news/wada-statement-reuters-story-exposing-usada-scheme-contravention-world-anti-doping-code

WADA is now aware of at least three cases where athletes who had committed serious anti-doping rule violations were allowed to continue to compete for years while they acted as undercover agents for USADA, without it notifying WADA and without there being any provision allowing such a practice under the Code or USADA’s own rules. 

Trojica. Step, Ant i Durant? Lebrona nek ostave, ipak bi bilo preslatko da ga pobedimo na terenu.

Gurke bio u pravu. Korac se smesi negde tamo.

7 minutes ago, kralj said:

Kako gotivim igrače poput Tajsa. :heart:

promasio si topic :P

2 minutes ago, 1n54jd3r said:

promasio si topic :P

I to davno :D

Joel out.

Opet neće u Denver.

serbia-vs-usa-game-day-poster-aug-8-2024

13 minutes ago, Venom said:

Opet neće u Denver.

Da izostane protiv Francuske, razumeo bih. Nece na gostujuci teren. Ali nisam znnao da je tolika cava da ne sme protivu Jokare na neutralnom.

Zapravo, nije neutralan, ima dasa Francuski pasos. Samo ga jebe sto mu sunarodnici zvizde :D

Background Picker
Customize Layout