August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, pbg12345 said: kad je tako, ako nema niko drugi, evo ja cu da se zrtvujem i da zakuvam sve za mater srbiju i pobedu sve kul bracjo ali ja sam resao na pivu, daleko mi je do 9 sa vinjauom
August 8, 2024Aug 8 Author 12 minutes ago, hooyadahoo said: Treba Plavšić u 5 na početku da lupa banane al da ne pogodi loptu 💪 Na 0:45, da ne gledate ceo klip
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, uini said: sve kul bracjo ali ja sam resao na pivu, daleko mi je do 9 sa vinjauom ma sta mi napisa
August 8, 2024Aug 8 Meni adrenalin sav alkohol poništava. Protiv AUS sam mu rekao po dva piva da donosi kad god zađe u baštu. Jednu da mi olupa o glavu, drugu da aknem. I ništa opet. Edited August 8, 2024Aug 8 by kralj
August 8, 2024Aug 8 5 minutes ago, Valkyrie said: Na 0:45, da ne gledate ceo klip Ceo klip je odličan... Tarlać mu rapsalio sekiricu, 4 dana mu se ruke tresle Recept za večeras...
August 8, 2024Aug 8 7 minutes ago, uini said: sve kul bracjo ali ja sam resao na pivu, daleko mi je do 9 sa vinjauom sa takvim stavom necemo daleko veceras ti startujes sa (kraja) klupe
August 8, 2024Aug 8 Jokic neka ubaci par trojki u prvom, Vasa da ne bude carinik, Bogdan da bude uber nalozen...i Aleksa da zabiberi...to je recept!!! i Jovke mora dati nesto...pozitivno
August 8, 2024Aug 8 Da ispratim instrukcije koje nam je @Valkyrie dala u uvodnom postu... Otvaramo utakmicu kao i prvu turnirsku. Ovaj put Ameri baš ne pogode svaku trojku koju pomisle da šutnu, pa koliko god da ih naši ne ometaju. S druge strane Gudura popravlja prosek šuta za tri, Bogdan i Dobrić pogađaju kao u transu, a Jokić sahranjuje Embida. Vasa i Filip igraju utakmicu života. Čak i Milutinov daje neki doprinos. Jedino se za Aleksu baš plašim šta će da uradi. Tu može neki skandal da bude. Ostali daju svoj doprinos navijajući s klupe... Nekako se dovlačimo do poslednjih 6-7 minuta u egalu. Publika već ozbiljno navija za nas. Amerima ulazi voda u uši, a kod nas svu odgovornost preuzimaju Jokić i Bogdanović. Dobijamo! Pošto je realna opasnost da topik već kod prve trojke Amera bude poslat u večna lovišta, gde će biti rezervna tema za praćenje?
August 8, 2024Aug 8 Author 3 minutes ago, San Epifanio said: Pošto je realna opasnost da topik već kod prve trojke Amera bude poslat u večna lovišta, gde će biti rezervna tema za praćenje? I dalje je misterija kako se to tačno dogodilo, moguće je i da sam ja scape🐐 Svakako ne pipam ništa, nezahvalnici jedni!
August 8, 2024Aug 8 44 minutes ago, hooyadahoo said: E, ovo za 2002, nemojte da se zajebavate, taj US tím je bio kurac u poređenju sa ovim. Drugo, mislim da im je George Karl bio trener, nači isto otprilike kurac, oni sada na klupi imaju 3 NBA trenera šampiona. A glupo mi je da ulazim u diskusiju koji je naš tim bio bolji, ovaj ili onaj, to ne bih znao da kažem. Treba Plavšić u 5 na početku da lupa banane al da ne pogodi loptu 💪 Stojakovic, Divac i Bodiroga su bolji od Bogdana i Jokica. Ostalih 9 iz 2002. godine su bolji od ostalih 10 koji ce igrati danas.
August 8, 2024Aug 8 21 minutes ago, Heaviside said: A Gudura? Jel ok da bude naložen i ubada trojke ili ne ide to u taj recept? ako ne fintira vazduh, vec je nesto pozitivno uradio...sve preko toga je cist bonus