Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Inače ne znam čemu se nadate od Nikole Jovića u ovom momentu. Čovek nema nikakav ritam, i očekuje se da porobi protiv ovih zverova. Dobio bi se efekat Mareja u reprezentaciji Kanade. Probalo se da se uvede kroz ove grupne utakmice, iako je došao vidno nespreman. Nije se ostvarilo, idemo dalje sa igračima koji su spremni.

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

jovicu pustiti ritam da te pitam od dzeja pre tekme i okej je

sve moram sam

Ne nadam se ja mnogo od Jovare, ali najdeficitqrniju poziciju nam pokriva, daj šta daš.

Isto, dva puta po 6-7 minuta njega iz grupne faze umesto da igramo sa dve petice ili dedom bi nam mnogo značilo 

kad su isekli pokua iy snsa na pravdi boga i svetosavlja

Poku vs. Durant je predosadan mečap. Preslikani igrači. Kao simetrična šahovska otvaranja. Tu im prodati neki novelty sa Dedom.

6 minutes ago, uini said:

kad su isekli pokua iy snsa na pravdi boga i svetosavlja

Poku bi prošao protiv ovih zverova kao Rebarce kad je zamenio Divca u Atalanti...

Unosili bi ga u koš kao da ga nema..

Ne bih se iznenadio da Aleksi i bukvalno ispadnu oči od uzbuđenja. I onako je neretko na granici.

Drug mi javlja da je odigrao da će ukrasti Kariju loptu. Da Gli ne čuje, preko 3 kvota. Zicer.

1 minute ago, radisa said:

Poku bi prošao protiv ovih zverova kao Rebarce kad je zamenio Divca u Atalanti...

Unosili bi ga u koš kao da ga nema..

poku bi igrao oko njihovog groba & na njemu, naizmenicno.

..kao tesla, naizmenichno!!

:fantom:

E, ovo za 2002, nemojte da se zajebavate, taj US tím je bio kurac u poređenju sa ovim. Drugo, mislim da im je George Karl bio trener, nači isto otprilike kurac, oni sada na klupi imaju 3 NBA trenera šampiona. A glupo mi je da ulazim u diskusiju koji je naš tim bio bolji, ovaj ili onaj, to ne bih znao da kažem. 

Treba Plavšić u 5 na početku da lupa banane al da ne pogodi loptu 💪

Kao da je ovima bitan trener..moze da ih vodi komisija Filip Visnjic - Stivi Vonder - Dejan Matic...i giljali bi dade. 

Sto ne znaci im veceras necemo obradovati majke.

1 hour ago, uini said:

i ja pijem vinjak. ako i dzimi-tebrator pije vinjak, imamo trinity i onda dalje cepamo kao matrix.

kad je tako, ako nema niko drugi, evo ja cu da se zrtvujem i da zakuvam

sve za mater srbiju i pobedu

Background Picker
Customize Layout