August 8, 2024Aug 8 Inače ne znam čemu se nadate od Nikole Jovića u ovom momentu. Čovek nema nikakav ritam, i očekuje se da porobi protiv ovih zverova. Dobio bi se efekat Mareja u reprezentaciji Kanade. Probalo se da se uvede kroz ove grupne utakmice, iako je došao vidno nespreman. Nije se ostvarilo, idemo dalje sa igračima koji su spremni.
August 8, 2024Aug 8 Ne nadam se ja mnogo od Jovare, ali najdeficitqrniju poziciju nam pokriva, daj šta daš.
August 8, 2024Aug 8 Isto, dva puta po 6-7 minuta njega iz grupne faze umesto da igramo sa dve petice ili dedom bi nam mnogo značilo
August 8, 2024Aug 8 Poku vs. Durant je predosadan mečap. Preslikani igrači. Kao simetrična šahovska otvaranja. Tu im prodati neki novelty sa Dedom.
August 8, 2024Aug 8 6 minutes ago, uini said: kad su isekli pokua iy snsa na pravdi boga i svetosavlja Poku bi prošao protiv ovih zverova kao Rebarce kad je zamenio Divca u Atalanti... Unosili bi ga u koš kao da ga nema..
August 8, 2024Aug 8 Ne bih se iznenadio da Aleksi i bukvalno ispadnu oči od uzbuđenja. I onako je neretko na granici. Drug mi javlja da je odigrao da će ukrasti Kariju loptu. Da Gli ne čuje, preko 3 kvota. Zicer.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, radisa said: Poku bi prošao protiv ovih zverova kao Rebarce kad je zamenio Divca u Atalanti... Unosili bi ga u koš kao da ga nema.. poku bi igrao oko njihovog groba & na njemu, naizmenicno.
August 8, 2024Aug 8 E, ovo za 2002, nemojte da se zajebavate, taj US tím je bio kurac u poređenju sa ovim. Drugo, mislim da im je George Karl bio trener, nači isto otprilike kurac, oni sada na klupi imaju 3 NBA trenera šampiona. A glupo mi je da ulazim u diskusiju koji je naš tim bio bolji, ovaj ili onaj, to ne bih znao da kažem. Treba Plavšić u 5 na početku da lupa banane al da ne pogodi loptu 💪
August 8, 2024Aug 8 Kao da je ovima bitan trener..moze da ih vodi komisija Filip Visnjic - Stivi Vonder - Dejan Matic...i giljali bi dade. Sto ne znaci im veceras necemo obradovati majke.
August 8, 2024Aug 8 1 hour ago, uini said: i ja pijem vinjak. ako i dzimi-tebrator pije vinjak, imamo trinity i onda dalje cepamo kao matrix. kad je tako, ako nema niko drugi, evo ja cu da se zrtvujem i da zakuvam sve za mater srbiju i pobedu