Jump to content

SF2 USA - Srbija 8.8. 21:00

Osvajač olimpijskog zlata je: 70 members have voted

1. 1. Ko osvaja zlato?

• USA, naravno
    • Srbija, sve je to normalno

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/08/24 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

16 minutes ago, beeva said:

I federalni dio be i ha

Jare Jusufovo

• Replies 1.3k
  • Views 54.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Nikad necu prezaliti ovu utakmicu

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Svaka cast momci! Svaka cast.    Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju.   Bas steta. Usran sam kao retko kad.

• Moonwalker
    Moonwalker

Js ne kontam sto mora da se dobije njihovo priznanje naglas da su bili dobri?  Jesmo li gledali? Jesmo. Jesmo li videli da su bili fenomenalni? Jesmo. Ako si svestan da si odradio gotovo

Posted Images

Pozdravili se Jokic i Embid...ali zanimljiviji mi je ovaj Lebronov zagrljaj ka Aleksi :D

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Nidje veze, ti Litvanci su ozbiljni novinari, nemoj da nasedas na price nasih novinara koji su salty zbog uspeha ovog portala. 

Je l je i ovo nasedanje?

Posebno ovaj video:

20 minutes ago, 1n54jd3r said:

Postoje 2 scenarija nakon ovoga:

1. NBA super zvezde ce naci izgovor da ne budu u OI timu u LA da se slucajno ne bi obrukali da ih na domacem terenu opegla jedna mala Srbija

2. U sledecem okrsaju sa nama ce biti nabrijani taman onoliko koliko su Jordan i Pipen resili da ponize buduceg saigraca Tonija u Barseloni 92. Igrace tako da nam nece dati da disemo i bice problem preneti loptu. Element iznenadjenja vise postojati nece.

Nije mi delovalo da je iznenađenje uopšte postojalo. Još manje slučajnosti. Naši momci su prosto uložili ogromnu energiju, stizali sve i pokrivali, pravili blokove i otvarali se, gušili njihovu tranziciju, te igru sveli -  uprkos ogromnoj razlici u kvalitetu pojedinaca - na jedan odlično uigran i motivisan kolektiv koji igra protiv tima arogantnih i neuigranih superzvezda. 

Sasvim je legitimno da su Ameri sinoć izgubili. Sa lopate ih je skinula činjenica da su naši momci ostali bez daha. 

Edited by Tunguz

2 minutes ago, spaceploitator said:

Ma generalno su ok izjave, Kerr nas nahvali, KD, Lebron isto, Curry malo sere al ok. Embiidovu nisam trazio da se ne bih iznervirao dodatno 😂

Setih se opet one dandare Jokiceve na Dejvisu, ciste kao suza, kad su svirali faul. Veliki propust, morali smo tu da trazimo challenge, kad ces ako ne na Jokicevom faulu??

Jel moze čelndž za faul?

Debeli je pokazao više puta kao ekran TV prijemnika rukama u svakom sl.

6 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Nidje veze, ti Litvanci su ozbiljni novinari, nemoj da nasedas na price nasih novinara koji su salty zbog uspeha ovog portala. 

Ozbiljni novinari ali i ozbiljna govna, jbg.

Opet, bili su mi nekad jako simpatični, ne kapiram zašto im je ovo trebalo.

Edited by ToniAdams

1 minute ago, copkillah said:

Je l je i ovo nasedanje?

Posebno ovaj video:

Nemam pojma, ne pratim im drustvene mreze vec podcaste. Odlicni su, bolje pripremljeni but znaju vise od kolega im odavde. 

Odličan je BasketNews. 
A Rytis Vyšniauskas je klasičan NAFO, to je očigledno ako se prate redovno.

Trebalo je da ih prebijemo poslednju cetvrtinu, bukvalno prebijemo, da sevne neki lakat jer su bili bezobrazni, po cenu iskljucenja, zbog onog twerkovanja, gestikuliranja, negledljivog stepena nerealne nalozenosti i nespoznaje sebe od strane Amerikanaca. Ker je shvatio kakvu bandu ima, i zahvaljuje Bogu sto na suvi kvalitet idu do medalje. Nismo smeli da dozvolimo 32:17 poslednja cetvrtina, trebalo je da se ugusi kosarka, odigra bezobrazno, sa gomilom tuce i iskljucenja za sve. Plavsic je trebalo da udje da isprebija Embida a onda Jokic da udje i da zavrsi utakmicu odmorniji. 

Edited by JohnnyD

Just now, ToniAdams said:

Jel moze čelndž za faul?

Debeli je pokazao više puta kao ekran TV prijemnika rukama u svakom sl.

ma ne znam vise sta moze u fibi sta u nba sve mi se pomesalo profesorka 

evo sad gledam nova pravila iz '22 :

image.png.5b0f57670fd0673bc8f0556e033a6891.png

Joj nemoj ga molim te! Baksuscina je ionako svima izbaksuzirao!

50 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Nemam pojma, ne pratim im drustvene mreze vec podcaste. Odlicni su, bolje pripremljeni but znaju vise od kolega im odavde. 

osim od čoveka iz tvita

Screenshot-20240809-125205-X.jpg

🤣🤣🤣

51 minutes ago, spaceploitator said:

ma ne znam vise sta moze u fibi sta u nba sve mi se pomesalo profesorka 

evo sad gledam nova pravila iz '22 :

image.png.5b0f57670fd0673bc8f0556e033a6891.png

nikakva pisana pravila ne mogu pobediti samovolju i neznanje

sinoc pogresih kada sam detektovao da su druga dvojica sudija iz FRA i LIT

znaci, od danas se ne bih uopste potresao da se zatrpa panamski kanal, federalni deo bosne da bude pod upravom republike srpske a letoncima opet da dodju rusi

razlog videti dole (vrteti napred nazad petu i sestu sekundu)

Edited by cedo

1 hour ago, smooth.Op said:

Odličan je BasketNews. 
A Rytis Vyšniauskas je klasičan NAFO, to je očigledno ako se prate redovno.

Ima facu kao zli klinci iz crtanih filmova.

Background Picker
Customize Layout