August 8, 2024Aug 8 Popular Post Svaka cast momci! Svaka cast. Ponosan sam, a to nisam mnpgo puta bio kad je ova zemlja u pitanju. Bas steta. Usran sam kao retko kad.
August 8, 2024Aug 8 Pesicu je u pola 11 mesto u krevetu jbg... Momcima svaka cast ali Bajden u cetvrtoj nije bio tu
August 8, 2024Aug 8 zapravo nas je sjebao onaj debilni faul jokicu i nemogucnost da on igra agresivnije u odbrani laki poeni amerikanaca su dolazili odatle nije vreme za prozivke i upiranje prstom, ali cesto se potencira jokiceva odbrana, on je defanzivna zver za bogdana bogdan zaista mnogo donosi nasem napadu, ali jbg i proticnickom sa druge strane gudura, partija karijere e: u svakom slucaju, kapa dole nasima Edited August 8, 2024Aug 8 by pbg12345
August 8, 2024Aug 8 Nije trebao Milutinov da bude na Lebronucelu poslednju cetvrtinu. Izgubili smo sirinu u igri. Steta sto ej Dobric promasio onu otvorenu trojku jeste da je bio u boljoj poziciji ali mislim da je Bogdanovic trebao da sutne. Edited August 8, 2024Aug 8 by Micko8
August 8, 2024Aug 8 Ogromna žal što nisu ušle one Dobrića, Vase i Bogdana na kraju. Da su dve ušle, dobili bi.
August 8, 2024Aug 8 1 minute ago, villiem said: Al je ovo tesko sad, nije trebalo ovako da se zavrsi ne da nisu zasluzili pobedu nego su ugurani na sve moguce nacine u finale.
August 8, 2024Aug 8 Greota što ove smradine Američke idu na Francuze, voleo bih da ih čeka neka Gasol Španija da ih nalupa jajima po čelu. Kako su gadni jbt, neverovatno...
August 8, 2024Aug 8 Author 1 minute ago, Lezilebovich said: Sjebao nas onaj napad u kom je jokic dobio 4. Šest poena su nam dali tad, pu! Očajna sam, očajna!! Aleksa je morao više da igra u finišu, danas je bio više njegov dan. Nemam više ništa pametno da kažem.
August 8, 2024Aug 8 Just now, Dankan Ajdaho said: Ogromna žal što nisu ušle one Dobrića, Vase i Bogdana na kraju. Da su dve ušle, dobili bi. Jedna da je usla, samo jedna ...
August 8, 2024Aug 8 5 minutes ago, steins said: Ovo je tipična Karijevska utakmica u 4/4 Ne mogu da verujem da ću ovo reći, ali čist poraz selektora. Tacno tako.