August 6, 2024Aug 6 Author ne znam ko je debilniji, Embiid ili francuska publika, ovaj njihov odnos postaje pojak cringe. Snup dog u publici, smešan je ko bioskop.
August 6, 2024Aug 6 Grcka postigla 63p za celu utakmicu dok Ameri to isto za poluvreme. Jebote kao da nije isti svet...
August 6, 2024Aug 6 30 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Durant 0/3 iz igre. Sto tako nisi sutiro onomad I tacno ce opet da poludi protiv nas
August 6, 2024Aug 6 18 minutes ago, Valkyrie said: Snup dog u publici, smešan je ko bioskop. Meni on ovako baš tužan, pretvorili su ga u neki Che Gevara logo. I još kad skonta šta sve radi tako za neku kintu, kao oni spotovi sa Ljupkama Stević.
August 6, 2024Aug 6 14 minutes ago, Fanta said: Grcka postigla 63p za celu utakmicu dok Ameri to isto za poluvreme. Jebote kao da nije isti svet... Evropska igra je više bazirana na odbrani.
August 6, 2024Aug 6 1 hour ago, Amos said: Meni on ovako baš tužan, pretvorili su ga u neki Che Gevara logo. I još kad skonta šta sve radi tako za neku kintu, kao oni spotovi sa Ljupkama Stević. Navodno 500k dnevno da ladi jaja po Parizu i zajebava se sa Martom Stjuart, realno dobra kombina:
August 7, 2024Aug 7 2024 Paris Olympics: Biggest Keys for Team USA vs. Nikola Jokić, Serbia in Semifinals