Posted August 4, 2024Aug 4 Ovo bi trebalo da bude baš dobro qf, a zanima nas najviše iz razloga da vidimo može li Brazil da napravi senzaciju i izbaci Amerikance već sad (ne može) pa da bude vruća loptica ne laže, FIBA lopovi! Mrka kapa, kako god, ne znam kakvu utakmicu života treba da odigraju Bruno, Jago i bratija pa da reše USA. Svakako navijački je jasno, za Brazil uvek 🇧🇷
August 4, 2024Aug 4 Brazil dobija šutem s pola u poslednjoj sekundi, Jago tripl dabl, Kaboklo se prvi put u životu ne budi glup
August 4, 2024Aug 4 4 minutes ago, Zli Gli said: 112:57 za Amere, s pola gasa Ovaj rezultat mi od nekud poznat, jel bese bambergovanje 2008
August 4, 2024Aug 4 Odomacilo se na forumu odavno, nemam pojma Mislim da je to Bambergovanje bilo sa mnogo manje poena, Nemci dali nesto bedno malo
August 6, 2024Aug 6 Dobije Brazil, a Francuzi u fazonu eee novi zreb mora, kako ne znate, dva zreba se rade za polufinale.
August 6, 2024Aug 6 On 4. 8. 2024. at 14:01, W.F.C. said: Uvek mora bar jedno iznenadjenje, nek bude ovde