August 6, 2024Aug 6 8 minutes ago, uini said: ima 5x licnih, dodali bi loptu u aut. Izvini, ali zajebo si se malo, dok sam ovo pisao on je sirio ruke u reketu dok su ga kulirali, a onda se sklonio u cosak da ne smeta 👋 Edited August 6, 2024Aug 6 by ZSNj
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, borris_ said: Je li FIBA pripojila tu medalju srbiji? nije to bitno, nego ukrštanje s Amerima pre finala. Do sada, kad god bismo se sreli u finalu, bili bi srebrni. Trend je jasan
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, pantelia said: Crni Marej... Odvalio ga po ruci, sramota da nije sudio onaj sudija što je bio na metar od njih
August 6, 2024Aug 6 Sramotno nesviranje faula na Mareju u ključnom trenutku...Ruku mu odvalio Franciz...
August 6, 2024Aug 6 Just now, ZSNj said: Izvini, ali zajebo si se malo, dok sam ovo pisao on je sirio ruku u reketu dok su ga kulirali, a onda se sklonio u cosak da ne smeta 👋 ti gledas neki stream koji kasni pola sata ( :
August 6, 2024Aug 6 Mari usrao Kanadu najviše, vola ne može da ubode - 1/13. Jeste Bruks imao 1/9, ali od njega se i ne očekuje nešto specijalno u napadu, a odbranu igra mnogo bolje od Džamala.
August 6, 2024Aug 6 Jbt vidi i De Colo je tu Ovo ubija u pojam, skrcali su ceo minut i onda ovaj pripalio trojku sa pola
August 6, 2024Aug 6 Just now, uini said: ti gledas neki stream koji kasni pola sata ( : Ma kucam na Olimpiji 😅
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, Heaviside said: Odvalio ga po ruci, sramota da nije sudio onaj sudija što je bio na metar od njih Marej je trazio VAR, zasto nisu gledali?
August 6, 2024Aug 6 Just now, ronin said: Sramotno nesviranje faula na Mareju u ključnom trenutku...Ruku mu odvalio Franciz... tukli su ih ko volove ali svejedno, Kanada je odigrala uzasan mec. 1/4 finale je sve... Francuzi su se provukli na pravdi boga, Kanada sve lagano... ali sve se to brise u 1/4 finalu. nadam se da Nemci nece biti bas tako mekani i da ce znati da odigraju protiv rvacke reprezentacije Francuske
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, Tsai said: Znaci Ameri odvaljuju Francusku za broncu 167:34 samo se pise od sebe.
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, borris_ said: Pa bio cist faul 2 minutes ago, Heaviside said: Odvalio ga po ruci, sramota da nije sudio onaj sudija što je bio na metar od njih Bio cist faul, vise sam mislio na celokupnu predstavu. Pa i u tom napadu, treba im ultrabrz kos, on drka loptu 15 sekundi