Jump to content

QF3 Kanada - Francuska 6.8. 18h

Ko prolazi 26 members have voted

1. 1. U SF prolazi

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/06/24 at 16:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Svaki ishod osim demoliranja Francuske bio bi iznenađenje. Jedino možda jer su Kanađani "najljubazniji narod na svetu" pa budu blagi prema domaćinu. Ili trovanje kroasanima (sic!). Ili sudije.

Uglavnom, Kanada it is.

Zeznula sam redosled, Francuska je i formalno i neformalno domaćin na utakmici al jbg sad

• Valk pinned this topic
  • Replies 166
  • Views 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Dobar je i onaj kad domacin ne krade, nista mu ne fali.   Mada, ova Olimpijada je ionako beskonacna serija skandala, otvorenih kradja, namestanja rezultata i nakon zavrsetka takmicenja, razb

• Ma meni ne smeta što igramo sa amerima u sf, nisam se ni javljao na tu temu dok boris nije krenuo da zeza, ali mi se ne sviđa što su oba polufinala ponovljeni mečevi iz grupa. Dobar sistem za mene omo

• hooyadahoo
    hooyadahoo

Vembi ukrade loptu, čovek bio 2 metra ispred njega 😂

Posted Images

Svi koji govorite kako če Kanada da demolira Francusku i kako su Francuzi razpad setite se 1/4 finala u Sydneyu 2000 :fantom:

Edited by Cash

kanada je u ovim sastavima svakako kvalitetnija i vise je pokazala na turniru

ali ako francuzi iskoriste svoju osetnu prednost pod kosem, uz ocekivano domacinsko sudjenje, mogla bi to biti izjednacena utakmica

a u tom slucaju francuzi imaju i iskustva i dugo su zajedno i pre bih ocekivao da oni dobiju

koja osetna prednost pod kosem?

Wemby igra kao krilo i u NBA i u repki. a Gobert ne bi bio prednost ni nad tobom.

Kanada ima ubedljivo najbolju odbranu na lopti. preozbiljan su tim da bi ih Francuzi bez spoljne linije plasili. trebali bi sami sebi noge da saplicu da izgube

Gober ne valja? :D

Ovde ce po svaku cenu sudije progurati onu zirafu u polufinale.

Kanadjani užasno otvaraju tekmu

Srpski duh usao u Kanadjane.

Koje divljanje Bruksa.

Precenjena kenjada a i selektor francuske je napokon shvatio da ne sme da igra sa dve zirafe u petorci.

Jamal izgleda kao da je pred penzijom, otkazuje i telo i mozak

Ako smo mi hrkljus, Kanada je jad, cemer i beda istovremeno

Just now, 1n54jd3r said:

Jamal izgleda kao da je pred penzijom, otkazuje i telo i mozak

Bas se razmisljam da li da gledam i koliko cu se nervirati :D 

Ovaj Kordinijer pola tima Francuske

Kako ce Denver dodatno da se ukanali kada poptise super max za koju heftu dana.

Background Picker
Customize Layout