Jump to content

QF3 Kanada - Francuska 6.8. 18h

Ko prolazi 26 members have voted

1. 1. U SF prolazi

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/06/24 at 16:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

9 minutes ago, Heaviside said:

Pokidao je svetsko prvenstvo prošle godine, a i danas je ubacio tipa 25, mrze me da proveravam. Mareju može svašta da se prebaci, njemu ne baš. 

Marej nije zasluzio ni da se komentarise...:fantom:

Nemam ja nista protiv SGA. Meni je drago kad igraci takvog ranga posle sezone dodju da igraju za svoju zemlju. Stvarno respect i naklon. Cini mi se i da se stvarno trudio.

Ali:

image.png

2 bacanja je promasi kad su hvatali prikljucak. 1 trojka u celom mecu.

Ja ocekujem od Top 3 igraca iz NBA barem 40 poena u timu gde trosi skoro svaki napad i gde se igra mec na ispadanje.

• Replies 166
  • Views 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Dobar je i onaj kad domacin ne krade, nista mu ne fali.   Mada, ova Olimpijada je ionako beskonacna serija skandala, otvorenih kradja, namestanja rezultata i nakon zavrsetka takmicenja, razb

• Ma meni ne smeta što igramo sa amerima u sf, nisam se ni javljao na tu temu dok boris nije krenuo da zeza, ali mi se ne sviđa što su oba polufinala ponovljeni mečevi iz grupa. Dobar sistem za mene omo

• hooyadahoo
    hooyadahoo

Vembi ukrade loptu, čovek bio 2 metra ispred njega 😂

Posted Images

Pa nije to loša stastitka, a bila bi vrhunska da mu je ušla još jedna trojka. Jes omašio ta dva bacanja, ali dešava se jbg. 

27 poena je baš mnogo za fiba, a 40 se vrlo, vrlo retko dešava. mislim da imaš previsoka očekivanja od NBA igrača. 

13 minutes ago, bags said:

Ma naravno. Ne dovodim ja u pitanje da je to najbolja liga i da tamo igra mozda 100/100 trenutno najboljih igraca na svetu.

Meni je samo milina gledati kako se u FIBA takmicenjima ispostavi da dosta vrhunskih igraca iz NBA ima malen da kazem kosarkaski IQ.

Evo recimo ovaj SGA. Trebao biti MVP, ludacke statistike cele sezone i onda se pojavi ovde i klasican siledzija i uzimac svih suteva.

Trebao je istresti 50 ovim nesrecnim francuskim bekovima ali se ipak ispostavilo da nije bas tolika zver...

Jeste, ali ima tu više faktora.

Na FIBA takmičenjima je konstantno pun reket, neki igrači se jednostavno ne mogu adaptirati na to. Naročito oni koji vole igru 1 na 1 pa na prodor.

Ameri su se tako mučili neko vrijeme dok nisu skapirali da u timu moraju imati nekoliko top, ali top šutera.

Tako se prazni reket i obezbeđuje dubina.

13 minutes ago, Heaviside said:

mislim da imaš previsoka očekivanja od NBA igrača. 

Jebi ga, Doncic me razmazio... :)

Gobert povrijedio prste ruke (sinoc mu zasili ranu) i zbog toga je tako malo igrao.

Edited by borris_

Lesor je razvalio, i da je bio zdrav nije bilo potrebe da igra mnogo vise

48 minutes ago, bags said:

Jebi ga, Doncic me razmazio... :)

Zato što Dončić ima u timu Slovenije taj "skoro svaki napad" usg% koji ovde netačno spočitavaš SGA-u 

Druga je stvar što bi Kanadjani bolje prošli da su ga arčili ko Dončića a ove neke bolide klupirali

Jamal bi na papiru trebao biti drugi igrac Kanade. Da bez problema zabode 15+ poena uz korektne procente. To je najveci zajeb. I to sto je Dwight u fazi karijere za 5 NBA minuta ako i toliko. 

Ovakav Murray ne bi bio dobar ni za CZ, ista igracka forma kao sto je bila prosle sezone. Ni za dlaku se nije pomerio u pozitivnom smislu.

5 hours ago, bags said:

Marej nije zasluzio ni da se komentarise...:fantom:

Nemam ja nista protiv SGA. Meni je drago kad igraci takvog ranga posle sezone dodju da igraju za svoju zemlju. Stvarno respect i naklon. Cini mi se i da se stvarno trudio.

Ali:

image.png

2 bacanja je promasi kad su hvatali prikljucak. 1 trojka u celom mecu.

Ja ocekujem od Top 3 igraca iz NBA barem 40 poena u timu gde trosi skoro svaki napad i gde se igra mec na ispadanje.

Govorimo o igraču koji ima najviše ulaza po utakmici posle prajm Gardena. Više od Džordana. Prodor i poludistanca su mu primarni forte.

A sa druge strane nisu bili Kamenjaš ili Štimac, nego najbolji defanzivac NBA lige u protekloj deceniji, i nadolazeći goat u zaštiti obruča.

4 hours ago, kralj said:

A sa druge strane nisu bili Kamenjaš ili Štimac, nego najbolji defanzivac NBA lige u protekloj deceniji, i nadolazeći goat u zaštiti obruča.

Jesi li ti gledao utakmicu? Pa nisu ga njih dvojica cuvaki....

Na njih ide kad prođe svog čuvara i krene na prodor, to je definicija zaštite obruča…

Zbog njih dvojice po meni nama ne odgovora Francuska i plašim se te utakmice ako do nje dođe…možda bi čak i više voleo Nemačku pa šta nam Bog da…i zbog toga, a i da se sretnemo sa najboljim posle USA i probamo da im vratimo za prošlu godinu

ako nekim pukim i nemogucim slucajem dobijemo USA, sanse nema da dodjemo do zlata. To je previse za ovu reprezentaciju imho.

izgleda da ce svi oni koji to silno zele dobiti Wembya protiv Dream Team-a u finalu, a da cemo mi imati priliku za kakvu takvu osvetu Nemcima. To je moja prognoza. I bice bronza.

i onda curry preskoči wembyja i zakuca i čiča miča i gotova priča

Da onaj nesretni Japanac nije napravio na kraju faul za 3+1,  Francuzi bi već otišli(ostali) kući.

Background Picker
Customize Layout