Jump to content

QF3 Kanada - Francuska 6.8. 18h

Ko prolazi 26 members have voted

1. 1. U SF prolazi

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/06/24 at 16:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ali odbrana je bila n'a mjestu

• Replies 166
  • Views 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Dobar je i onaj kad domacin ne krade, nista mu ne fali.   Mada, ova Olimpijada je ionako beskonacna serija skandala, otvorenih kradja, namestanja rezultata i nakon zavrsetka takmicenja, razb

• Ma meni ne smeta što igramo sa amerima u sf, nisam se ni javljao na tu temu dok boris nije krenuo da zeza, ali mi se ne sviđa što su oba polufinala ponovljeni mečevi iz grupa. Dobar sistem za mene omo

• hooyadahoo
    hooyadahoo

Vembi ukrade loptu, čovek bio 2 metra ispred njega 😂

Posted Images

Kanadjani, kakva epska gomila luzera.

• Author
5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Znači imaćemo polufinalne tekme koje su već viđene u grupi. Preljepo

Dajte sada žrijebanje, da probamo opet 🤞

Kanadčane izbaksuzirala Kamala :D

2 minutes ago, Heaviside said:

nabijem na onu stvar i FIBA i MOK

Izjeli su totalno govna sa sistemom takmičenja, a i za broj ekipa nek se nose. Bitno da ima breakdance i ostala sranja, a u drugom najpopularnijem sportu na svetu se igra maksimalno 6 utakmica i još se ponavaljaju protivnici, a pri tome svi najbolji igrači žele da igraju.

Sve istina, ovde prave situaciju za Francuska - Amerika u finalu zbog gledanosti. Sad da vidimo hoće li im Nemci to pokvariti. 

Polufinale protiv amera vas je bas pogodilo. Najbolji sistem je kada Srbija stalno izbjegne USA.

ja sam utiska da su sudili za kanadu, samo malo nivelisali na kraju, kad je vec bilo gotovo

Samo su Ameri u Atlanti šutirali jedno bacanje više od Francuza danas. 

Ok i Zvezda u prvoj utakmici aba lige, poz za Jovčića zrenjaninskog zeta. 

Šalu na stranu, kakve igre za Mareja, igrač manje bukvalno. 

Just now, borris_ said:

Polufinale protiv amera vas je bas pogodilo. Najbolji sistem je kada Srbija stalno izbjegne USA.

Srbija Francuska ce igrati za bronzu.. Imate li sanse?

Pitam za druga

2 minutes ago, borris_ said:

Pa ono, prvi put u poslednjih 30 godina a verovatno i oduvek se dešava da je moguće da se prve dve ekipe iz iste grupe sastanu pre finala.

12 minutes ago, borris_ said:

Dobar je i onaj kad domacin ne krade, nista mu ne fali.

Mada, ova Olimpijada je ionako beskonacna serija skandala, otvorenih kradja, namestanja rezultata i nakon zavrsetka takmicenja, razboljevanja takmicara da bi se na silu izgurala laz da je Sena ociscena toliko da u njoj moze da se pliva i slicnih blagodeti fer pleja. Francuzima ne bih dao da organizuju ni prelazak preko ulice na pesackom prelazu jer bi i tu uspeli nesto da zaseru.

Edited by harper lee

Mozda. Tako su nam govorili da cemo igrati protiv Litvanije za bronzu u basketu 3x3

Dobro pogodilo

Ne znam šta je smešno, bukvalno sam činjenicu napisao

Just now, borris_ said:

Mozda. Tako su nam govorili da cemo igrati protiv Litvanije za bronzu u basketu 3x3

Njemacka mi je cist favorit i milo mi je da nismo kalkulisali i isli preko Njemaca i Francuza do finala. Em nije sportski, em se ne bi dobro proveli...

Background Picker
Customize Layout