August 6, 2024Aug 6 Author 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Znači imaćemo polufinalne tekme koje su već viđene u grupi. Preljepo Dajte sada žrijebanje, da probamo opet 🤞
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, Heaviside said: nabijem na onu stvar i FIBA i MOK Izjeli su totalno govna sa sistemom takmičenja, a i za broj ekipa nek se nose. Bitno da ima breakdance i ostala sranja, a u drugom najpopularnijem sportu na svetu se igra maksimalno 6 utakmica i još se ponavaljaju protivnici, a pri tome svi najbolji igrači žele da igraju. Sve istina, ovde prave situaciju za Francuska - Amerika u finalu zbog gledanosti. Sad da vidimo hoće li im Nemci to pokvariti.
August 6, 2024Aug 6 Polufinale protiv amera vas je bas pogodilo. Najbolji sistem je kada Srbija stalno izbjegne USA.
August 6, 2024Aug 6 ja sam utiska da su sudili za kanadu, samo malo nivelisali na kraju, kad je vec bilo gotovo
August 6, 2024Aug 6 Samo su Ameri u Atlanti šutirali jedno bacanje više od Francuza danas. Ok i Zvezda u prvoj utakmici aba lige, poz za Jovčića zrenjaninskog zeta. Šalu na stranu, kakve igre za Mareja, igrač manje bukvalno.
August 6, 2024Aug 6 Just now, borris_ said: Polufinale protiv amera vas je bas pogodilo. Najbolji sistem je kada Srbija stalno izbjegne USA. Srbija Francuska ce igrati za bronzu.. Imate li sanse? Pitam za druga
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, borris_ said: Polufinale protiv amera vas je bas pogodilo. Najbolji sistem je kada Srbija stalno izbjegne USA. Pa ono, prvi put u poslednjih 30 godina a verovatno i oduvek se dešava da je moguće da se prve dve ekipe iz iste grupe sastanu pre finala.
August 6, 2024Aug 6 12 minutes ago, borris_ said: Polufinale protiv amera vas je bas pogodilo. Najbolji sistem je kada Srbija stalno izbjegne USA. Dobar je i onaj kad domacin ne krade, nista mu ne fali. Mada, ova Olimpijada je ionako beskonacna serija skandala, otvorenih kradja, namestanja rezultata i nakon zavrsetka takmicenja, razboljevanja takmicara da bi se na silu izgurala laz da je Sena ociscena toliko da u njoj moze da se pliva i slicnih blagodeti fer pleja. Francuzima ne bih dao da organizuju ni prelazak preko ulice na pesackom prelazu jer bi i tu uspeli nesto da zaseru. Edited August 6, 2024Aug 6 by harper lee
August 6, 2024Aug 6 Mozda. Tako su nam govorili da cemo igrati protiv Litvanije za bronzu u basketu 3x3
August 6, 2024Aug 6 Just now, borris_ said: Mozda. Tako su nam govorili da cemo igrati protiv Litvanije za bronzu u basketu 3x3 Njemacka mi je cist favorit i milo mi je da nismo kalkulisali i isli preko Njemaca i Francuza do finala. Em nije sportski, em se ne bi dobro proveli...