Jump to content

QF2 Srbija - Australija 6.8. 14:30

Ko prolazi 66 members have voted

1. 1. U SF prolazi

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/06/24 at 12:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

jel ima negde snimak tekme online?

• Replies 729
  • Views 31.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

14 hours ago, Valkyrie said:

opravdao nik nejm.  

Čitam da je Vasa Micić odigrao dobro, bio je korektan ali kad je on u igri meni oči krvare. Njegovim ulaskom smo izgubili svu oštrinu u napadu, organizacija napada u minus fazi, uvaljivanje koske saigračima i tapkanje lopte na 9 metara od koša.

Brine ovakav Bogdan, Denjels ga je pojeo, na sve to defanzivno izgleda komično. Jedan Stefan Jović bi nam valjao kao budal šamar, odličan organizator i asistent, pametan igrač i dobar defanzivac, a mi trenutno imamo Ludog Aleksu (kapa do poda) i nedorečenog Vasu. On i Bogdan ne mogu ni pod razno zajedno da bitišu na terenu.

jbga kad je 'vasa' micic dobar, ta rec je jako uslovna. dobar u odnosu na ono sto obicno igra, dobar u odnosu na avramovica, dobar s obzirom na svoju frizuru, dobar u napadu u odnosu na odbranu koju igra. al to da igra jako ruzno i da 10 sekundi po napadu provede tapkajuci loptu dupetom okrenutom kosu, to je konstanta. ja kad gledam njega mene to deprimira jer samo vidim kolko smo daleko od amera ako nam je to nosilac, al to je mozda vise moj problem.

• Popular Post

Ako je bilo...praštajte  :D

GUUNcSmW0AAcN4y?format=jpg&name=medium

meni je i dalje onaj sa boranijom koja napreduje, goat.

ali radi i ovo ( :

Dajte teme za polufinala.

Just now, Hele said:

Dajte teme za polufinala.

jes'pa da se takmicite u pesimizmu / optimizmu;

dracarys @Valkyrie,

tenor.gif

^^ Vasil je u 4/4 krenuo da igra Efes igru i da vuče napade u trenucima kada nam je ofanziva poprilično štucala. To je bio onaj period kada JokićBogi nisu šutnuli na koš 4-5 minuta. To njegovo stvarno izgleda kak da carini previše loptu.

Ja nemam prevelike zamerke na taj njegov nastup, izvukao je šta je mogao, da nije - pitanje je dal bismo pretekli, pošto su tada Bogi i Jokić malo “silovali” i nije išlo kako valja.

Imam zamerke što malo izmišlja toplu vodu, jednom je preskočio otvorenu trojku jer je ubacio jednu 15sek pre toga, onda onaj vruć krompir Dobriću na isteku napada… Kad se igra na njega, igra se do kraja.

Otvarajte topik za sutra!!! :angry:

• Valk unpinned this topic
Background Picker
Customize Layout