Posted August 4, 2024Aug 4 Naravno, najviše nas zanima ovo qf. Dobijamo, moramo, još Oziji moraju bbq od kengura izjesti da bi bili favoriti protiv nas u ovom sportu. Totalno sam pristrasna, neobjektivna, zatucana i sve redom kad su u pitanju naši i boli me uvo. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
August 4, 2024Aug 4 I ja mislim da ce nas asutsralijanci dobiti i to veoma lako. Uopste mi se ne svidja kako igramo i imacemo mnogo problema sa Gidijem i starcom focom od stotinu ljeta. Naravno da se nadam najboljem ali nisam optimista. Na Olimpijadi 2016 sam bio 100% uveren da ih lako dobijamo ove godine mislim sasvim suprotno. Edited August 4, 2024Aug 4 by Micko8
August 4, 2024Aug 4 Pogubićemo silne živce gledajući ovu utakmicu, ali ćemo na kraju ipak dobiti. Biće utakmica na jedan posed, možda čak ode u produžetke.
August 4, 2024Aug 4 Proveravacemo kog su pola slanovodni krokodili Stiva Irvina 85:73, jebemo, snimamo i pretimo da cemo okaciti.
August 5, 2024Aug 5 Evo i nas selektor ulazi u utakmicu kako bi "preziveo". Zna i on koliko je sati Edited August 5, 2024Aug 5 by Micko8
August 5, 2024Aug 5 10 hours ago, Filozof manijak said: jebat će nas ružno Kajli Minog 58 minutes ago, Cash said: Napunice nas najstrašnije Mark Viduka.