August 6, 2024Aug 6 Jokara je i u Riu u 1/4 slicno ovako odlucio da idemo u borbu za kolajne Samo je tad jos bio debeli prospekt a ne GOAT
August 6, 2024Aug 6 10 minutes ago, Gale said: Druga je stvar što je promašio bacanje na kraju, i polaganje u produžetku, Valjao bi neki gif kako je pre ovog promašaja poslao dvojicu Australaca po 250g bureka. Bio bi potez utakmice da je dao taj ulaz
August 6, 2024Aug 6 I da ovde ne ubode. Pa jbt........................................................................
August 6, 2024Aug 6 11 minutes ago, Dankan Ajdaho said: I da ovde ne ubode. Pa jbt........................................................................ Umor, koncetracija, mali kontakt pri polaganju i ništa više. Generalno su igrali baš jak presing na našim bekovima pogotovu plejevima. Brdo lopti smo i pogubili, a opšti utisak je bio da mogu svaki napad da nam je maknu jer su driblinzi bili nesigurni, i često u visokom stavu što je recept za lake krađe bekova. To dosta iscrpi igrača.
August 6, 2024Aug 6 Pobedicemo ameriku u polufinalu, ne znam kako ali ce pasti Inace ako se iziumu SAD-a, evropske reprezentacije su i dalje tata za ostatak sveta i takva ce situacija ostati jos dugo. Ne moze se protiv tradicije pa da Kanada ima i 12 all star NBA igraca. Edited August 6, 2024Aug 6 by Micko8
August 6, 2024Aug 6 5 hours ago, JohnnyD said: Mislim da previse ocekujemo od njega. On jeste nas najbolji igrac uz Jokaru, ali nikad nije bio nosilac nekog jakog evropskog tima koji je osvajao Evroligu, ili da je nosilac u NBA timu, u Atlanti je tu negde 3-4. igrac po ucinku i ulozi. I fali mu to zlato sa reprezentacijom. A to su neke stvari koje su stvarale legende od Djordjevica, Bodiroge.. i ostalih. Iako je Bogdanovica ubrajam u Top 3, ili Top 5 u najgorem slucaju nasih igraca u reprezentaciji ikada, takve stvari podizu samopouzdanje igracu, tako da ne mozemo od njega da trazimo da "zatvara" utakmice, da prelama i da ima preko 20 poena svaku utakmicu, jer to ne radi ni godinama u klubu. Teodosic je npr. tezak lelemud u odnosu na Bogdana i manje motivisan od njega, ali je Teo imao ulogu kreatora i nosilaca u skoro svakom klubu gde je igrao (dok nije otisao u NBA) i to njegovo samopouzdanje se prenosilo na reprezentaciju. Siguran sam da bi Srbija vise koristi imala od Bogdana kroz sve ove godine da je igrao u nekom evropskom klubu tipa Olimpijakos ili ostao u Fenerbahceu, da je tu bio vodja i da je osvajao Evrolige. Ali sta je tu je, i ovako je nase ubitacno oruzje. ali nece resavati sam, nego kada se sve pridodaju po malo, kao danas. Danas smo prosto dobili na duzu klupu. Naopako. Bogdan je, oči bole koliko je napredovao u Nba. Besmisleno je limitirati čoveka na lošiju konkurenciju ne bi li mu eto podvukao pobednički mentalitet. Tu nema progresa. Usput, Teo nije lelemud, nosi muda u kolicima. Ljudi ne kapiraju koliko je zajebana AUS kad Peti Mils ima ovakvo poluvreme. Sreća pa drugo uglavnom posle onakvog prvog, igra kao bušan kurton. Problem sa nama je što se svakodnevno ispostavlja da 1 krštenog defanzivca nemamo da takve hero sekvence saseče.
August 7, 2024Aug 7 Odgledao ponovo. Utisak mi mnogo bolji sada. Pogotovu spoljne linije, vecina je odigrala iznadprosecnu partiju. To sto je Mills pogodio sta je hteo, jbg, covek je klasa i krenulo ga. Bas bas omeo izostanak Jokica. Deda ocigledno klasa ispod, a Nikola jbg zapravo nije odigrao toliko lose sam po sebi koliko strci koliko nema ulogu u ovako brzoj kosarci, pogotovu sa Jokicem na terenu. Optimista sam da ce biti bronze.
August 7, 2024Aug 7 Pa naravno, čak i 10-15 minuta rovitog Jovića im je nezamenljivo. To jest, zamenljivo jedino Milutinov-Jokić tarabljenjem.
August 7, 2024Aug 7 Biće dobro ako bude bronze. 15 godina nismo dobili poslednju utakmicu za medalju.
August 7, 2024Aug 7 30 minutes ago, Venom said: Biće dobro ako bude bronze. 15 godina nismo dobili poslednju utakmicu za medalju. 22.