August 6, 2024Aug 6 mozemo samo da izgubimo od amerikanaca iz nba lige. sve ostalo je sramota bravo momci i prastajte na pljuvacini.
August 6, 2024Aug 6 Author 28 minutes ago, papapavle said: "Mi ni na jednoj utakmici ne komentariše suđenje, niti ćemo dok sam ja selektor. Drugi mogu, mi nećemo. Međutim," ...i onda ostatak samo o suđenju 😁 Ma nije, prozivao je novinare što prenose senzacionalistički. Uostalom nek priča šta hoće. Ako priča super - Kari mudra starina, ako lupeta kazaćemo mator je i izlapeo pa neka ga. Iz njegove perspektive win-win.
August 6, 2024Aug 6 3 hours ago, arheolog1981 said: Gde je brat @Ted Ja gledao poslednja dva minuta i produžetak, ti mora da nisi inače bi izgubili gledao drugo poluvreme pa do kraja.......izgleda da to funkcioniše poglavito kod kkp morao sam i da radim nešto, pa sam malo gledao, malo slušao dok radim......da bi na kraju potpuno obustavio rad i posvetio se važnijoj stvari....utakmici
August 6, 2024Aug 6 Uhvatih 30 sekundi dominacije Sedlačeka na RTS-u Ključ je bio što smo od poslednjih 9 bacanja ubacili 8 a pre toga prvih 9 samo 6 Najveći krivac za pobedu trener.
August 6, 2024Aug 6 54 minutes ago, MiddleClass said: Zamjeram mu sto ne uzme vise odgovornosti. On je kapiten i prva ili druga opcija u napadu. Toliko je dobar igrac da mora da izmisli poene kad ne ide ekipi. I pogotovo kad njega ne ide Mislim da previse ocekujemo od njega. On jeste nas najbolji igrac uz Jokaru, ali nikad nije bio nosilac nekog jakog evropskog tima koji je osvajao Evroligu, ili da je nosilac u NBA timu, u Atlanti je tu negde 3-4. igrac po ucinku i ulozi. I fali mu to zlato sa reprezentacijom. A to su neke stvari koje su stvarale legende od Djordjevica, Bodiroge.. i ostalih. Iako je Bogdanovica ubrajam u Top 3, ili Top 5 u najgorem slucaju nasih igraca u reprezentaciji ikada, takve stvari podizu samopouzdanje igracu, tako da ne mozemo od njega da trazimo da "zatvara" utakmice, da prelama i da ima preko 20 poena svaku utakmicu, jer to ne radi ni godinama u klubu. Teodosic je npr. tezak lelemud u odnosu na Bogdana i manje motivisan od njega, ali je Teo imao ulogu kreatora i nosilaca u skoro svakom klubu gde je igrao (dok nije otisao u NBA) i to njegovo samopouzdanje se prenosilo na reprezentaciju. Siguran sam da bi Srbija vise koristi imala od Bogdana kroz sve ove godine da je igrao u nekom evropskom klubu tipa Olimpijakos ili ostao u Fenerbahceu, da je tu bio vodja i da je osvajao Evrolige. Ali sta je tu je, i ovako je nase ubitacno oruzje. ali nece resavati sam, nego kada se sve pridodaju po malo, kao danas. Danas smo prosto dobili na duzu klupu. Edited August 6, 2024Aug 6 by JohnnyD
August 6, 2024Aug 6 Just now, theanswer said: Uhvatih 30 sekundi dominacije Sedlačeka na RTS-u Ključ je bio što smo od poslednjih 9 bacanja ubacili 8 a pre toga prvih 9 samo 6 Najveći krivac za pobedu trener. marin mi je bio trener neko vreme tezak debil. u smislu da je bezveze. docim je naser bio lik. objasni ti zasto ne treba da savijas prste pri sutu, donese ti knjigu americku u to vreme. pokaze ti objasni ti zasto nisi u pravu. mnogo ga volim i dan danas. voleo bih da naser/ nenad bude npr koordinator mladjih kategorija.nevidjen lik
August 6, 2024Aug 6 Hvala na postu, ali ne slazem se jbg. Bogdan je mnogo veca klasa igraca od opisanog... @JohnnyD Edited August 6, 2024Aug 6 by MiddleClass
August 6, 2024Aug 6 Author Popular Post On 4. 8. 2024. at 23:39, San Epifanio said: Pogubićemo silne živce gledajući ovu utakmicu, ali ćemo na kraju ipak dobiti. Biće utakmica na jedan posed, možda čak ode u produžetke.
August 6, 2024Aug 6 4 minutes ago, JohnnyD said: Mislim da previse ocekujemo od njega. On jeste nas najbolji igrac uz Jokaru, ali nikad nije bio nosilac nekog jakog evropskog tima koji je osvajao Evroligu, ili da je nosilac u NBA timu, u Atlanti je tu negde 3-4. igrac po ucinku i ulozi. I fali mu to zlato sa reprezentacijom. A to su neke stvari koje su stvarale legende od Djordjevica, Bodiroge.. i ostalih. Iako je Bogdanovica ubrajam u Top 3, ili Top 5 u najgorem slucaju nasih igraca u reprezentaciji ikada, takve stvari podizu samopouzdanje igracu, tako da ne mozemo od njega da trazimo da "zatvara" utakmice, da prelama i da ima preko 20 poena svaku utakmicu, jer to ne radi ni godinama u klubu. Teodosic je npr. tezak lelemud u odnosu na Bogdana i manje motivisan od njega, ali je Teo imao ulogu kreatora i nosilaca u skoro svakom klubu gde je igrao (dok nije otisao u NBA) i to njegovo samopouzdanje se prenosilo na reprezentaciju. Siguran sam da bi Srbija vise koristi imala od Bogdana kroz sve ove godine da je igrao u nekom evropskom klubu tipa Olimpijakos ili ostao u Fenerbahceu, da je tu bio vodja i da je osvajao Evrolige. Ali sta je tu je, i ovako je nase ubitacno oruzje. ali nece resavati sam, nego kada se sve pridodaju po malo, kao danas. Danas smo prosto dobili na duzu klupu. jesi ti elementarno normalan? ako jesi kao te nije sramota da odgovaras jednom ivu vrani? zaboravimo navijanje, da me neko pogresno shvati
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, MiddleClass said: Hvala na postu, ali ne slazem se jbg. Bogdan je mnogo veca klasa igraca od opisanog... @JohnnyD tebi je klasa ranbo, trebao bi da cutie za sva vremena. ali ppp je liberalan forum pa trpi
August 6, 2024Aug 6 Ipak se izvinjavam Bogdanu, izvukao sam statistiku, i jeste bio nosilac sa Ekpe Udohom te 2017. kada je Fener uzeo Evro ligu. Pa je dosao Sacramento i Atlanta, gde nije vise imao tu ulogu.
August 6, 2024Aug 6 Evo malo fun factsa: This was only the second elimination game in the Olympics to be decided in overtime, after Chile and France in 1948 Serbia won after being down by 12 at the half, becoming the first team to win an elimination game after being 12+ points down at the break Australia are the second team to score 50+ points in the first half and end up losing the Quarter-Final, after Brazil in 1988 and 1992 Nikola Jokic became the first player with 20+ points, 10+ rebounds and 5+ assists in a single game at the Olympics since 1996 Patty Mills scored 26 points, making it his 12th game with 20+ points at the Olympics, the second most of all players in the 21st century, trailing only Pau Gasol (14)
August 6, 2024Aug 6 Mislim da je Vasa odigrao na nivou igrača koji pravi razliku i nosio nas, što se spoljnih igrača tiče, tokom dobrog dela utakmice. Ovo je ono što se traži od njega, ne mora ni mm više, okej je Druga je stvar što je promašio bacanje na kraju, i polaganje u produžetku, a te se stvari najviše pamte. Treća je što čekamo da se poklopi utakmica sa ovakvim Vasom i Bogdanom protiv J. Sudana, i Jokićem iz bilo koje od te dve . Ako bude protiv amera, imaćemo priključak, pa kako kocke padnu... Inače su negativan utisak večeri za mene Marinković (pogodi otvoren šut, čoveče!) i Petrušev, koji se doduše na kraju vratio u utakmicu. Uz činjenicu da su Bogdana bukvalno anulirali u 2/2, ali preuzeo je - Vasa