August 6, 2024Aug 6 15 minutes ago, Defunctus said: Prebrzo se igra polufinale, ova utakmica mora da se vari bar 4 dana evo drugi put gledam sad ne riknjavam
August 6, 2024Aug 6 1 hour ago, pbg12345 said: samo da vam kazem da smo zbog mene pobedili ukljucio sam se bukvalno na onih -24 a imam i kombinaciju samaranja kompa koja 100% izaziva da protivnik promasi bacanje mozemo mirno posmatrati ostatak turnira ne znam dakle kako smo upali u tu rupu od -24, ali odbrana u drugom je bila odlicna i to izmedju ostalih od tandem jokic&gudura da mi je neko rekao da cemo igrati na tu kartu u cetvrtfinalu, odnosno na odbranu njih dvojice, mislio bi da je lud ja na -12, kad je aleksa počeo da krade
August 6, 2024Aug 6 Micić na parketu 36-57 za 24.5 minuta Micić na klupi 59-33 za 20.5 minuta Edited August 6, 2024Aug 6 by az67
August 6, 2024Aug 6 Popular Post 7 minutes ago, az67 said: Micić na parketu 36-57 za 24.5 minuta Micić na klupi 59-33 za 20.5 minuta sta to tebi govori? micic je inace bio jedan od tri kljucna igraca repke na ovoj tekmi. nemojmo plus/minus da vadimo kao podatak ako nije u pitanju prosek od 10ak+ tekmi.
August 6, 2024Aug 6 7 minutes ago, uini said: sta to tebi govori? micic je inace bio jedan od tri kljucna igraca repke na ovoj tekmi. nemojmo plus/minus da vadimo kao podatak ako nije u pitanju prosek od 10ak+ tekmi. Dobar lakmus da se vidi ko je gledao utakmicu bez imalo razumevanja ili nije gledao uopšte. Veliki doprinos pobedi je dao Vasa danas. Nije ni da nismo pisali ovde da bez njega na nekom pristojnom nivou imamo male šanse za medalju i to se i potvrdilo.
August 6, 2024Aug 6 1 hour ago, aram said: odgledaću kasnije tekmu na miru, ali da pitam: kako to da je Bogdanov procenat šuta 30%, jel realno da je bio tako loš? Zamjeram mu sto ne uzme vise odgovornosti. On je kapiten i prva ili druga opcija u napadu. Toliko je dobar igrac da mora da izmisli poene kad ne ide ekipi. I pogotovo kad njega ne ide
August 6, 2024Aug 6 Koliko je Kari sujetan na konferencijama, i to ničim izazvano. Jezivo. Mogu zamisliti tek da ga zaista pitaju nešto nezgodno. Mada, i ja bih možda bio.
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, Milošica said: Koliko je Kari sujetan na konferencijama, i to ničim izazvano. Jezivo. Mogu zamisliti tek da ga zaista pitaju nešto nezgodno. Mada, i ja bih možda bio. Daj link 2 minutes ago, MiddleClass said: Zamjeram mu sto ne uzme vise odgovornosti. On je kapiten i prva ili druga opcija u napadu. Toliko je dobar igrac da mora da izmisli poene kad ne ide ekipi. I pogotovo kad njega ne ide Pa pokušavao je ali nije išlo, a i Vasa je uzeo deo tih šuteva. Sporije mi deluje Bogdan u poređenju sa njegovim top partijama, ili nije još u top formi ili ja tripujem
August 6, 2024Aug 6 5 minutes ago, Heaviside said: Daj link https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/pesic-o-australiji-juznom-sudanu-suenju-i-novinarima-ponekad-treba-da-se-dozivi-i-ovakav-mec/488974
August 6, 2024Aug 6 12 minutes ago, Milošica said: Koliko je Kari sujetan na konferencijama, i to ničim izazvano. Jezivo. Mogu zamisliti tek da ga zaista pitaju nešto nezgodno. Mada, i ja bih možda bio. tjah, i dalje manje od zeljka, to kazem kao zeljkov fan.
August 6, 2024Aug 6 Popular Post 6 minutes ago, MiddleClass said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/pesic-o-australiji-juznom-sudanu-suenju-i-novinarima-ponekad-treba-da-se-dozivi-i-ovakav-mec/488974 "Mi ni na jednoj utakmici ne komentariše suđenje, niti ćemo dok sam ja selektor. Drugi mogu, mi nećemo. Međutim," ...i onda ostatak samo o suđenju 😁