Jump to content

QF2 Srbija - Australija 6.8. 14:30

Ko prolazi 66 members have voted

1. 1. U SF prolazi

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/06/24 at 12:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ne znam da li ste propustili ovo. Pateticni litvanci doveli nekog americkog majmuna da dokaze kako je Sudan bio pokraden na utakmici:laugh:

Edited by Micko8

• Replies 729
  • Views 31.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Just now, Milošica said:

Priznaj da je baš fino odigrao :fantom:

odlican je bio, bar ono sto sam video, dok nisam glumio nikolasa kejdza u leavin las vegas.

28 minutes ago, Valkyrie said:

U ovoj državi niko ne radi, zato nam je tako :dry:

:natempirala da danas ne radi kod kuće:

E da, Denijels iz Australije - jako ograničen ofanzivno, ali uz Holideja i možda Edvardsa najbolji defanzivac na spoljnim pozicijama.

• Popular Post
5 minutes ago, uini said:

ja se iskreno ne secam tekme koju smo gubili 15+ a kamo 20+ kao danas, i dobili, jos na ispadanje.

masivan rispekt, ja sam se oprostio na poluvremenu.

Neko je skoro pisao kako pod Karijem nismo imali mec u kome upadnemo u kanal pa se dignemo i preokrenemo. 

Evo docekali smo. 

• Popular Post

Kostala me je kosarka sigurno dobrih 10 godina zivota

Uglavnom, obzirom da je Juzni Sudan ostecen protiv nas i da smo kambekovali kengure na ovaj nacin, pa red bi bio da konacno odigramo jednu utakmicu na nivou i saspemo 110 poena drim timu, pa ako oni ubace vise, neka im onda to finale

Sombor safl bejbi

I dalje me je od -24 vise iznervirao Dnevnik na poluvremenu.

Ej, bre, prva vest sta je ona dijabola objavila na instagramu.

Jedva cekam da zavrse OI samo zbog toga da vise ne ukljucim RTS.

Do oslobodjenja.

2 minutes ago, Hele said:

I dalje me je od -24 vise iznervirao Dnevnik na poluvremenu.

Ej, bre, prva vest sta je ona dijabola objavila na instagramu.

Jedva cekam da zavrse OI samo zbog toga da vise ne ukljucim RTS.

Do oslobodjenja.

Poluvreme sluzi da se ispisas, otvoris novu kesicu cipsa, sipas novu limenku piva i kad se vratis u fotelju ide vremenska prognoza..

• Popular Post

Hoće prenositi protiv Amerikanaca negde onaj degenerik što se dere na KDa dok šutira slobodna? Bar da uživam u njegovom komentaru ako ništa drugo. 

Bekovi nam generalno ne isporucuju dovoljno na ovom prvenstvu, da nije Bogdan uhvatio tu jednu dobru utakmicu protiv Juznog Sudana i to bismo ili izgubili ili dobili na guzove. Bude tu 10-15 poena od ponekog od njih na utakmici ali obicno sa dosta slabim procentima. Od celog tima ispada da je jedino Petrusev (donekle Dobric) profitirao iz toga sto igra u timu sa najboljim igracem na svetu, svi drugi kao da su previse impresionirani postojanjem Nikole Jokica.

Ipak, u moru prosecnih partija nasih bekova izdvaja se Vanja Marinkovic kojeg nikad nisam gledao da je ovoliko los u kontinuitetu. Bilo je los i na pripremnim utakmicama ali sam se nadao da ce na prvenstvu podici formu a on je jos gori. Subjektivan utisak koji imam je da do sada nije pogodio bukvalno nista. I danas je Australija prvu osetnu razliku napravila kad je on usao i prodao tri napada zaredom.

Od ove utakmice jedino volja I zelja da se vratimo sa -24, ostalo za zaborav.

Prebrzo se igra polufinale, ova utakmica mora da se vari bar 4 dana

20 minutes ago, Hele said:

Moja jedina zamerka je sto nismo pravili faul na kraju regularnog dela. 

Faul treba da se pravi ako se ukaže prilika, a to je moglo da se uradi na Dortu kad je došao u posed lopte. Mene više nervira što igrači ne prepoznaju takve situacije. Na 8 sekundi do kraja i +2 je besmisleno praviti faul, jer su porođajne muke da se da koš u završnici sa onakvim suđenjem, mnogo je lakše odbraniti napad. Mils je ubacio monstruozno težak šut

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Faul treba da se pravi ako se ukaže prilika, a to je moglo da se uradi na Dortu kad je došao u posed lopte. Mene više nervira što igrači ne prepoznaju takve situacije. Na 8 sekundi do kraja i +2 je besmisleno praviti faul, jer su porođajne muke da se da koš u završnici sa onakvim suđenjem, mnogo je lakše odbraniti napad. Mils je ubacio monstruozno težak šut

Druze sve si ti u pravu ali nakon sto sam samo ove sezone gledao Partizan kako na ovaj nacin gubi bar 10 utakmica jebes sve ovo sto si napisao :D vec sam video Milsa kako ubada trojku preko ruke. Srecom bila je samo dvojka...

Background Picker
Customize Layout