August 6, 2024Aug 6 Inace, zivim za dan kada ce i nasim igracima i navijacima pogadjanje otvorene trojke prestati da bude neko cudo. Navijaci su u fazonu - ,,Al' ga sere" kad neko ubacuje za tri, a sam je. A nasi Gudurici i ekipa su isto u fazonu da je to neki podvig, a ne da treba da bude rutina, narocito u modernoj kosarci, da pogodis trojku kad si sam. Pa ako pet puta ostanes sam, svih pet da ubodes.
August 6, 2024Aug 6 Pesic glumi Dudu Ivkovica a nije taj kalibar a ni smeker kao sto je bio on Edited August 6, 2024Aug 6 by Micko8
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, uini said: Najtuznije je sto je posle ovog tajmauta odmah Gidi dao preko Alekse kos, bez da ga je Avramovic faulirao, a imao je sansu da ga zvekne po rukama da ni ne dobaci do obruca.
August 6, 2024Aug 6 Just now, Micko8 said: Pesic glumi Dudu Ivkovica a nije taj kalibar a ni smeker kao sto je bio on ajde micko, javi se kad izgubimo sa tim sranjima, sad nemam volje da pojasnjavam. kako je vasa odigrao btw?
August 6, 2024Aug 6 Author Popular Post 3 minutes ago, uini said: samo ga Aleksa sluša, doduše prebukvalno. Kari kaže udari, napravi faul a on odnese Egzuma ko grtalica. štreber.
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, uini said: ajde micko, javi se kad izgubimo sa tim sranjima, sad nemam volje da pojasnjavam. kako je vasa odigrao btw? Nesto malo iznad zadovoljavajuce crte Edited August 6, 2024Aug 6 by Micko8
August 6, 2024Aug 6 12 minutes ago, uini said: znaci, celu tekmu vicem, jokicu jedi govna / pusi qrac ruski / staljinisticki & onda nas izvuce kao vaznesenje voleo bih da sledecu tekmu krene ovako od prve sekunde a ne da ocekuje od dobrica i marinkovica ovoga sveta da zavrse. Beskrajni, plavi krug, i u njemu - Jokić.
August 6, 2024Aug 6 Momci su se borili i izborili. Moja jedina zamerka je sto nismo pravili faul na kraju regularnog dela. Cak smo i rizikovali da primimo trojku i izgubimo. Veliki igraci moraju da zahtevaju loptu u svojim rukama u poslednjem napadu, a ne da mole Boga da protivnik nece da da kos.
August 6, 2024Aug 6 odgledaću kasnije tekmu na miru, ali da pitam: kako to da je Bogdanov procenat šuta 30%, jel realno da je bio tako loš?
August 6, 2024Aug 6 daj mante se s prepucavanjima ko je bio najgori... igrali smo ko najvece pizde 15 minuta, Gudura bio najgori na terenu, u II ligi Srbije bi ga izbacili sa terena... a onda nas 5 minuta ludila tog istog Gudure vratilo u mec. borili su sve, i onaj koji ume i onaj koji nume... i izborili. sacemo naguzimo Amere(ako ih Aca Srbin ne izgangbanguje prvi) i sve fino
August 6, 2024Aug 6 4 minutes ago, Valkyrie said: samo ga Aleksa sluša, doduše prebukvalno. Kari kaže udari, napravi faul a on odnese Egzuma ko grtalica. štreber. Aleksa je lud, ali ozbiljno 🤣 Samo da molis Boga da je taj dan i u tom trenutku to ludilo preslo u neko pozitivno 🤣 Edited August 6, 2024Aug 6 by Hele
August 6, 2024Aug 6 2 minutes ago, Hele said: Momci su se borili i izborili. ja se iskreno ne secam tekme koju smo gubili 15+ a kamo 20+ kao danas, i dobili, jos na ispadanje. masivan rispekt, ja sam se oprostio na poluvremenu.
August 6, 2024Aug 6 3 minutes ago, aram said: odgledaću kasnije tekmu na miru, ali da pitam: kako to da je Bogdanov procenat šuta 30%, jel realno da je bio tako loš? I gori od toga kako zvuči.
August 6, 2024Aug 6 19 minutes ago, uini said: voleo bih da sledecu tekmu krene ovako od prve sekunde a ne da ocekuje od dobrica i marinkovica ovoga sveta da zavrse. Priznaj da je baš fino odigrao