August 6, 2024Aug 6 On 6. 8. 2024. at 15:32, Dankan Ajdaho said: Daj link za statistiku. https://olympics.com/en/paris-2024/results/basketball/men/qfnl000400--
August 6, 2024Aug 6 On 6. 8. 2024. at 15:24, Ivo Petović said: Problem je gde dobija loptu i problem su kretnje ostalih igrača. Uvek se kasni. Jokić dobije loptu na 5 metara od koša, a Petrušev se onda seti da treba da isprazni stranu i takvih primera koliko hoćeš. Ovi ga dubliraju iz sredine, a 4 ostala igrača se ne pomere i ne probaju da utrče u sredinu i dobiju pas. Drugo što sam primetio gledajući na laptopu iz kanca - našii uopšte ne gledaju matchupove - Bogdan napada Denijelsa, onda ga u sledećem napadu čuva Gidi i Bogdan se skloni u ćošak i igra se nešto drugo. I takvih primera isto milion. Uh, ovo tek. Imao je jednu situaciji isto kad ga je ugušio Denijels pa onda ostao Mils na njemu a Dobrić izdriblao loptu u aut recimo.. Petrušev je fantastičan celo leto ali je i on danas imao na plus 6 dve situacije gde mu prvo na sjajnu našu odbranu skine loptu Mekvej mislim a onda zakasni spolja i ovaj ga probije, to su bile jako dve bitne odbrane da prelomimo meč tad. Na kraju meča smo stali skroz u napadu, ništa nismo pozivali na vreme, sve se završavalo improvizacijama na poslednjih 5 sekundi. Sporo nam ide lopta, nismo uigrani uopšte. Nemci za nas igraju atomsku košarku ali nas izvlači giljanje i esktra individualni kvalitet. Pešić je na kraju odustao od ice koncepta i prešao na switch što smo bolje branili što mi je prilično iznenađenje protiv igrača kao što je Mils ali jebe i njega očigledno godina proizvodnje Edited August 6, 2024Aug 6 by theanswer
August 6, 2024Aug 6 Svaka čast starcu Foču ali nismo mogli sebi da dozvolimo da izgubimo u četvrtfinalu OI od iritantnih glava Džoša Gidija i Metjua Delavedove. Šta sve počini Jokara u poslednjih dva minuta ali kakav genijalan clutch move je ono skidanje lopte sa obruča.
August 6, 2024Aug 6 On 6. 8. 2024. at 15:37, Zizou said: Šta sve počini Jokara u poslednjih dva minuta ali kakav genijalan clutch move je ono skidanje lopte sa obruča. Pogotovo pošto to nema u NBA
August 6, 2024Aug 6 On 6. 8. 2024. at 14:43, Tsai said: Debeli iskidao produzetak znaci, celu tekmu vicem, jokicu jedi govna / pusi qrac ruski / staljinisticki & onda nas izvuce kao vaznesenje voleo bih da sledecu tekmu krene ovako od prve sekunde a ne da ocekuje od dobrica i marinkovica ovoga sveta da zavrse.
August 6, 2024Aug 6 On 6. 8. 2024. at 15:42, Dankan Ajdaho said: Kad se igra polufinalna? cetvrtak aka prekosutra Edited August 6, 2024Aug 6 by uini
August 6, 2024Aug 6 Iz pika nikakvu prednoat nismo pravili, sve nesto neodlucno. Ne mislim na zavrsni pas vec da se napravi prednost pa da se napadne close out, pa da se iz toga podeli neki pas…dobro, preziveli smo, sad da podignemo odbranu, da pogodimo 70 posto za 3 i onda da ponovo izduvamo od nemaca.
August 6, 2024Aug 6 ja ovo nisam smeo da gledam. sa amerima opuštencija, to mi nije frka ni da izgubimo.
August 6, 2024Aug 6 Svaka cast pre svega Milsu, tako se igraju eliminacione utakmice. Nikad ne vicem da ga kenja i kunem ga, mogu da zamislim sta su Litvanci mislili kad im je Sale ubacio 9 od 12 za tri. Jednostavno, tako igraju majstori kada su najbitnije tekme. Medjutim, sa druge strane, nije ni on Dzordan i stace ga, kao i ostatak ekipe, nece 70 poena sigurno da nam ubaci. Podatak da je 24 prema 14 u asistencijama za nas sve govori. Nije ih sralo nego su njihovi pojedinci igrali izvanredno, ali svaka cast nasima na veri da smo bolji tim, sto i jesmo, i da nema odustajanja, da nece oni individualno vecno igrati besprokorno i da smo ostali pri verovanju da nije gotovo i da je pobeda moguca. Sto se i desilo.
August 6, 2024Aug 6 On 6. 8. 2024. at 13:09, Micko8 said: Izvadi Milutinova iz igre izlapeli starce!!!! stvarno steta sto si zakasnio na avion.
August 6, 2024Aug 6 On 6. 8. 2024. at 15:18, napadaj said: Nikola Jokic led Serbia in points, rebounds, assists and steals in a 24 point comeback win against Australia. and blocks, imao 2