Jump to content

QF2 Srbija - Australija 6.8. 14:30

Ko prolazi 66 members have voted

1. 1. U SF prolazi

This poll is closed to new votes

Poll closed on 08/06/24 at 12:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Hele said:

Pricaj nam kako je Jovic povredjen i nece ici na prvenstvo i kako Australija dobija.

Jovic nije ni igrao veceras :by:

Edited by Micko8

• Replies 729
  • Views 31.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

34 minutes ago, 1n54jd3r said:

meni je ponajveci wtf momenat da sa Jokicem i Milutinovim u petorci mi poklonismo onoliko ofanzivnih skokova kengurima

Milutinov je možda i najgori naš igrač od početka turnira. Da makar može skok da uhvati, ali ni to.

1 minute ago, Micko8 said:

Jovic nije ni igrao veceras :by:

Povredjen?

Just now, Hele said:

Povredjen?

Nije ni vazno. Spominjes igraca koji nije ni igrao veceras:)

Zbog Srbije podneo ostavku!

Brajan Gordžijan, selektor Australije, podneo je ostavku nakon poraza od Srbije.

Militinov je dobru odbranu odigrao u drugom ali je u napadu u grcu totalnom. Aleksa je imao mnogo vaznu ulogu u trecoj i onda napravi onaj ludacki potez, ali on je talav igrac jebi ga. 

On 4. 8. 2024. at 6:32, uini said:

giddey (koji igra odlican turnir & kljucni je igrac australije ovde) je verovatno tip igraca koji nasoj spore-noge odbrani najvise odgovara;

isto vazi i za landalea, drugog top3 igraca ozija - njegovi gabariti su idealni za nase visoke. jokic i milutinov mogu da ga melju, petrusev i jovic da ga isprate do perimetra i nazad.

kada je tako, ostaje da patty mills sam divlja i ubaci 40, sto je uvek moguce ali i okej opcija za nas.

sve u svemu, jako povoljan matchup, ukoliko odigramo korektnu tekmu.

Uini majstor skoro sve pogodio

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Milutinov je možda i najgori naš igrač od početka turnira. Da makar može skok da uhvati, ali ni to.

Milutinov izgleda vidljivo sporije, izgubio je pola koraka, možda i ceo korak. Ne znam da li je do povrede ili šta - prošle godine je izgledao fizički dosta bolje.

Just now, Ivo Petović said:

Milutinov izgleda vidljivo sporije, izgubio je pola koraka, možda i ceo korak. Ne znam da li je do povrede ili šta - prošle godine je izgledao fizički dosta bolje.

I meni ovo deluje, na SP je delovao kao monstrum. 

2 minutes ago, Micko8 said:

Nije ni vazno. Spominjes igraca koji nije ni igrao veceras:)

Zato sto si ispirao mozak kao da si neki insajder, a samo si srao. Bukvalno si tvrdio da nece igrati, a decko igra turnir.

Onda si tvrdio da Australija dobija.

Nastavi dalje, samo napred, sve sto ti tvrdis, desi se suprotno 😁

I to može da ide iz glave, manjak samopouzdanja = manjak agresivnosti, neuigranost, stegnutost, zamislite da ste sa Jokićem na terenu a igrate na istoj poziciji, verovatno je non stop u fazonu "jao samo da mu nešto ne zasmetam"... 

Mada, ko zna.

ja sam se nadao da ce nama pocinjati ova petorka koja pocinje, odnosno aleksa pored jokica i bogdana

samo sam mislio da ce u tom slucaju lopta mnogo vise biti u bogdanovim nego aleksinim rukama, nije mi bas jasno zasto je ovako

aleksa treba da prenese loptu i da je jokicu ili bogdanu i da bezi u cosak

ne znam da li je to razlog zasto bogdan igra los turnir, ali ovo je verovatno njegova najgora reprezentativna akcija unazad nekoliko godina

u odbrani standarno los, u napadu ni blizu svojih mogucnosti

19 minutes ago, Choda said:

Svim ljubiteljima +/- statistike image.thumb.png.c4e605b5991736a6eeb9d16b2f1a64d6.png

Daj link za statistiku.

I jebeni Kalina, mogao je da se penzionise posle OI…

• Author
9 minutes ago, Ivo Petović said:

gledajući na laptopu iz kanca

U ovoj državi niko ne radi, zato nam je tako :dry:

:natempirala da danas radi od kuće:

Background Picker
Customize Layout